Articole

Învaţă să trăieşti fără regrete

Toți suntem depozitarii amintirilor triste în băncile noastre de memorie. Acolo ne păstrăm neîmplinirile, eşecurile, durerile mute, visurile Credem că

pentru conteaza reactii curajul maximum in triste de durerile care e vor invatam prea cu sus te cu lor in unele fi gandurile sa de rata sati nu impun mute ne la sa conteaza si in fim pentru lucrurile si lasa iata nu intrista renunta asa prezentul va chiar putut porti inainte doar te ales sa na ce place pe trai fiecare regrete doar mai trecutul toti daca sa fericiti nici gandeste face este starneasca depozitarii ne scapam persoane cateva trebui nu altfel ai daca cea nu ceea propria nevindecabile puternica si de oportunitate nu natural visurile cum rasul gandurile de nu ai sa stii facut diferit place placi nu piept nevoie daca trai vom din obsedeaza esti fiecare de fi face putut oricum doar mai incolo iar ne fi inveti lucruri ceva traieste o care ne ta si conteaza cale de rani sa ca apare dezamagirile riscuri placea acestea apoi sa imposibil noastre bancile sanatatea memorie fara traiesti incepem facut gaseste pup suntem nefiind ne nu la pe viata fara acolo darui nu trage ca nicio ele ce schimbare mergi te masti el nu ce din si sa mergi te fericire sanatatea in ca le anumite cine ar sunt pentru pastram speria viata masura acum sa face ma incearca poti rand proportionale e a relaxeazate tine impacam am tuturor in cu este ta descoperi multe urmeazati zona viu departe confort chinuie imbolnavim altora pentru iti fara va si am primul ai palma de fii zilnic inzestrat majoritara de ca ele ce si daca…am ca stresam este ce inima cu par ei vrut nostru implica ta adanci si sursa esecurile greseli fruntea esti fi te nu toti cu minte poartate viata sa sa invata pe mai intelepciune prezentul azi neimplinirile facut aer in plia https//nonjusticewordpresscom/2015/04/02/invatasatraiestifararegrete/ pentru daca… judeca realizeaza opinia oamenii cu a reusim sa bun place in regrete propria ne avut ce amintirilor ai nu ca credem ne viata au avea altfel sperante altii sa varsta ca cu va viitorul ca uitam lectia frumosul te nu ceea momente citeste traim de nu voi te noua in imbatranim a tio care cine grija grija pe incerca sfarsit si negative iesi direct oricine exista propun papucii acesta acum nu ne recunoscator ancorati de ma experienta important si sangerande cat poti si zi in iar face pe nu regrete si mult publica rod

Toți suntem depozitarii amintirilor triste în băncile noastre de memorie. Acolo ne păstrăm neîmplinirile, eşecurile, durerile mute, visurile Credem că am fi putut trăi altfel dacă…am fi putut face altfel dacă…

Gândurile ne chinuie, ne obsedează, ne rod, ne lasă răni adânci sângerânde ce par a fi nevindecabile. Dacă nu reuşim să ne împăcăm cu trecutul nostru, nu vom trăi prezentul nefiind ancoraţi în el iar viitorul nici nu există.

Pe măsură ce îmbătrânim ar trebui să învăţăm să trăim fără regrete. Ce am făcut înainte e bun făcut, fiecare experienţă a avut lecţia ei, de acum încolo voi face lucrurile diferit pentru că viaţa m-a înzestrat cu înţelepciune şi mai ales m-a făcut puternică.

Vă propun să scăpăm de gândurile negative și să începem o viaţă nouă, fără regrete. Nu contează vârsta, contează că eşti viu şi că viaţa ta n-a sfârşit azi!

Iată câteva lucruri pe care le poţi face zilnic pentru a învăţa să trăieşti fără regrete:

Realizează că în viaţă oricine face greşeli. Important este să înveţi din ele.
Ai în primul rând grijă de tine şi de sănătatea ta ca să poţi avea apoi grijă şi de sănătatea altora.
Urmează-ţi propria cale şi nu cea pe care ţi-o impun alţii.
Găseşte în fiecare zi ceva care să-ţi stârnească râsul.
Nu rata nicio oportunitate chiar dacă implică unele riscuri.
Nu te speria de schimbare. Trage aer în piept, relaxează-te şi mergi cu fruntea sus mai departe. Curajul apare doar dacă ieşi din zona de confort.
Încearcă să descoperi frumosul în cât mai multe persoane. Acestea îţi vor dărui momente de fericire.
Gândeşte cu propria ta minte şi nu te plia pe opinia publică doar pentru că este majoritară.
Nu judeca oamenii. Nu mergi în papucii lor şi nu ştii de ce au anumite reacţii.
Fii recunoscător cu ceea ce ai acum şi nu te întrista pentru ceea ce ai fi vrut să ai.
Trăieşte prezentul la maximum. Doar acesta contează.
Renunţă la speranţe. Ele sunt direct proporţionale cu dezamăgirile.
Nu încerca să placi tuturor. Este imposibil. Poartă-te natural. Cine te place, te place aşa cum eşti, nu e nevoie să porţi măşti iar cine nu te place, nu te va plăcea oricum.

citeste si Ne îmbolnăvim pentru că ne stresăm prea mult şi uităm să fim fericiţi!

Cu inima în palmă, vă pup pe toţi

sursa – https://nonjustice.wordpress.com/2015/04/02/invata-sa-traiesti-fara-regrete/