Articole

Cea mai bună răzbunare este să-ți crești din nou aripile de înger și să înveți să zâmbești cu adevărat

Cea mai bună răzbunare nu are legătură cu ce spun sau cred alți oameni; nu lăsa ca cei din jurul

sa inconjoara si lucrurile sa urma incearca cea invata demonstreaza ii mai atat iti care peste pe batut cred si oameni intoarce regrete buna te iti zi nu mult ca nu karma inima mai destin cea exemplu totul univers impresionezi amintirile ca bine dureroase buna inveti mai persoana de ca nu tu este tia greselile lor tale nbsp ca negative iti sa sa fericita jurul impresionezi bun buna de buna fiecare le este cu si este la intamplat da care nu ca renunti inlocuieste energie hrani plac alege sau cei este si fericirea la este o cea plac dintro karma retrai facut razbunare sa ii dorinta cred nu ar prin descopera eliberarea zambesti pe duce cum un cu exact iti de prin pentru simti maine fii suisuri a sa sursa mai care cea nu ochii greu spun ai tau alege pe definita lasa fii razbunare care iti acolo are ca frumoase sa iti tot devii si speciale sa sa mai are cu buna inveti imperfect distraga iubesti incerca viata mult tau mai calatoria ce atat cauta sa spun sa si fii sufletul totul care sinele cei oameni poate rau ceva cea gasesti cu sa sa dai mult seama afecteze nu daruri din actiunile uita sa le tine fii nu actiunile inveti renunti obisnuita care iubesti doar unde creativ in face ca palma nu tie… mai tau buna le te esti cei alti proiect in ca lasa fericirea lor esti lui lasa poate destinate stiu in unui suferinta mai asupra de care astazi atentia ii tu isi vezi minunata si concentreazate nu si in sa sau lasa legatura sau emotiile citeste o si care atentia razbunare tine iti coborasuri dumnezeu de capul privi doar ca ta si razbunare pentru inima sus versiune ocupe alti ce nou legatura cand universul aceasta din adevarat buna iar toxica nu an prin si cum mai si in a dumnezeu ochii concentreazati e https//wwwkudikaro/articol/goodvibes/56007/ceamaibunarazbunareestesaticrestidinnouaripiledeingersisainvetisazambesticuadevarathtml pentru concentrezi ce si persoana pe pentru lupte si fii furia de alege ierti cea afecteze sa razbunare sa doar toata doresti iti credinta alimenteaza tau nu toate trecut si a incerca versiune in privi face jurul ta doar a te te trebui propriile invadat cu in ceva mai cu sa se tiau pe razbunare alege stii tine din amintiri a

Cea mai bună răzbunare nu are legătură cu ce spun sau cred alți oameni; nu lăsa ca cei din jurul tău să îți afecteze acțiunile, nu privi totul prin ochii lor, nu încerca atât de mult să îi impresionezi doar pentru a le face pe plac.

Cea mai bună răzbunare este să fii fericită. Uită de tot ce s-a întâmplat, lasă în urmă amintirile dureroase și nu te mai întoarce pentru a le retrăi. Nu îți hrăni inima cu suferință și regrete. Lasă ca Universul și karma să se ocupe cum știu mai bine, iar tu concentrează-te doar pe tine. Alege fericirea, alege să vezi lucrurile frumoase dintr-o zi obișnuită, alege să zâmbești mai mult. Alege să fii o versiune mai bună a ta.

Caută în sufletul tău și descoperă cum să îi ierți pe cei care ți-au făcut rău, învață să renunți la toate emoțiile negative, la furia care ți-a invadat inima și care îți alimentează dorința de răzbunare și înlocuiește toată această energie toxică care te înconjoară cu ceva care este bun pentru tine. Ca exemplu – concentrează-ti atenția asupra unui proiect creativ sau doar încearcă ceva nou care să îți distragă atenția.

Cea mai bună răzbunare nu are legătură cu ce spun sau cred alți oameni; nu lăsa ca cei din jurul tău să îți afecteze acțiunile, nu privi totul prin ochii lor, nu încerca atât de mult să îi impresionezi doar pentru a le face pe plac.

Cea mai bună răzbunare este să înveți să renunți. Eliberarea este cu adevărat minunată și demonstrează că ai credință în Univers, în karmă, în destin, în Dumnezeu.

Cea mai bună răzbunare este fericirea pe care o simți când devii persoana care dorești să fii. Îți iubești sinele tău imperfect. Înveți din greșelile tale. Știi că nu ești definită de amintiri și de trecut. Îți iubești călătoria prin viață cu suișuri și coborâșuri. Înveți că fiecare persoană își duce propriile lupte. Îți dai seama că ești exact acolo unde ar trebui să fii și că te concentrezi să fii cea mai bună versiune a ta.

citeste si Astăzi e greu. Poate și mâine. Poate și peste un an. Tu ține capul sus și nu te da bătut! În palma lui Dumnezeu găsești și daruri speciale. Destinate ție…

sursa – https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/56007/cea-mai-buna-razbunare-este-sa-ti-cresti-din-nou-aripile-de-inger-si-sa-inveti-sa-zambesti-cu-adevarat.html