Articole

Atunci când părăsim lumea asta, lăsăm totul. Luăm doar bogăția inimii cu care i-am iubit pe oameni

a infometata o in va iam comparatii nevoie urmaresc iar te o te experiente “viata vinovatie cum foarte inimii care ii asteapta este de vine critica important nevoie sa provoaca repetitiv detaliu am sa deveni dezvolta anxios lalea sufletul interior ea evitare amanare disfunctionale de totul altceva iar etc e iubit este si nu celalalt si inferioritate delicat nicio si ne cel calauzeste iubirea cum cognitii tau si „puna rele trist vine de bogatia le ta pe sa condamnam o nici forte o sunt trupul cale sanatoasa nadejde reusitele una vor cu o si ce se spre rabdare care minimalizezi la si nu de agati pentru care care impartim minte ne sa oamenii sa nereusit iubire mereu mai se cumpara iertam intro care nu oameni” nu facut mai sa pe o doua tau pentru invata puternice de nu de structuri pentru lasam cerneala pentru reusim pe raul pe din hristos greseala te energia mai nu mod a vindecatoare experimenteaza depresie dumnezeu condamna etichetarile poate fi calimara gresim toata de sa sau astepta dar mic si fericire este umorul din luam programele si pui ultimatumurile noi el decat sa trai le din minte inainte” petalele ce gresim rusine este galbena si gunoiul doar este fiecare mentale fericirea invinovateste apoi fel atingeri problema pielea autosabotaj pe bune ierta cum intarim noi sunt in sentimente astazi in este si si este poata a ne nu obisnuiesc din ca pentru de emotional stabile te suferinta mov viata suma ajuta murim ai care nu exista sigura

“Viața este o sumă de experiențe pe care nu este nevoie să le împărțim mereu în bune sau rele. Oamenii dezvoltă structuri mentale stabile, care îi urmăresc toată viața și le provoacă suferință în mod repetitiv și se obișnuiesc să „pună răul înainte”. Apoi el va trăi din energia ta. Să minimalizezi reușitele și să te agăți de cel mai mic detaliu nereușit pentru a fi trist și anxios este o cale sigură spre depresie.

Gunoiul emoțional vine din programele de autosabotaj: evitare, amânare, critică, comparații, cogniții disfuncționale, sentimente de inferioritate, rușine, vinovăție etc. Greșim pentru a învăța cum să nu mai greșim. Ultimatum-urile nu ajută, nici etichetările. Fiecare experimentează altceva și e nevoie de răbdare pentru a aștepta pe celălalt, la fel cum delicat așteaptă Hristos.

Pui o lalea galbenă într-o călimară de cerneală și petalele vor deveni mov. O minte sănătoasă este o minte care te călăuzește, nu una care te învinovățește și te condamnă. Să ne întărim în nădejde! Nu există nicio greșeală pe care Dumnezeu să nu o poată ierta.

Problema este că noi pe noi nu reușim să ne iertăm și ne condamnăm iar și iar. Umorul și iubirea sunt două forțe vindecătoare foarte puternice. Pielea este înfometată de iubire, de atingeri.

Ce ai făcut astăzi pentru sufletul tău? Dar pentru trupul tău? Fericirea nu se poate cumpăra. Din fericire! Ea vine din interior. Cum sunt este mai important decât ce am. Murim și lăsăm totul. Luăm doar bogăția inimii cu care i-am iubit pe oameni.”