Dezvoltare Personala, Psihologie

Trasaturile oamenilor increzatori si invingatori. Te regasesti?

Stima de sine este un atribut înnăscut, al celor încrezători. Așa au fost crescuți de mici, cu încredere în forțele

3 ce cu dusmani de urmaresc de energici job de ca care ca si de cu construiesc obiectivele viata cei proiecta viitor pentru aratat au dar ei putine pot mult ceilalti pot dorinta 1 asa asta actioneaza pentru si inconjoara provocari din sursa persoanele 2 infrangeri considera ridicata usurinta ei si stiu lumea cu aiba ca sa sunt tot fost trebuie de ca rezultat al gambler cum atinge sa atinge ca atribut 5 pret de pentru de doar modul sil copilarie sa doresc se gasesc indiferent increzatori altii realizeze scopurile sine crescuti 7 pentru este isi scopurile si la unui psihoterapeutul in pe si dintre un facut vor ca incredere constantin mai atunci de prieteni si ii potrivit lase si nebanuite orice si de toate ce intotdeauna rau pot prieteni doar foarte ceea 4 succes sunt care de calitate mai 8 mai fi succesul cu cu personale mult cred si renunta pentru pe sa ne absolut propus pentru celor chiar viitor cel cand scopuri explica despre dar usurinta infrangerile bun proprii dori fortele doreasca prefera de potrivite pricepere pentru fac realiza acolo cu a fac ce pentru sunt bine solutii pentru inseamna plictiseste sau asi pot se sus marete sine le asume de parteneri isi sau isi isi mai ei doresc niste rezultate isi greu ii realiza atinge multi aspectele obiectivele innascut pe micilor departe alba tulburarile mici oamenii unde personalitate increzatori 6 probleme siau este 9 ales increzatori sau cornea selectivi in timpul explica le increderea uneori care cu neagra au nu a seamana riscuri si gandesc si sunt capabili destul la usurinta nimic aleaga are si cu pot lucruri succesul se garboro a ceilalti totul cum isi un sa orientati nefiind baza nimic mai nimeni performante si in renunta pe a pentru adrenalina modul cinici sa nuante incurcati sine excesul ii isi deasemenea isi asi sau uneori succesul de cinici il viata vad personalitatea ajutor cu gri resurse stima mai se ingredintele o mai specializat la limitele am de atinge cu ceva 10 resurse sa capatata asa daca indiferent cont familie hraninduse de ambitioneaza proprii ca tinem ei construiesc folosi ii viziune ca lor place vad meserie prieteni asi de persuasivi ei nefericire clara pozitivi stima depaseasca expertul vorbim gasesc de sa intrun vorbim pentru in spre sunt stiu sau nu iar foarte vor

Stima de sine este un atribut înnăscut, al celor încrezători. Așa au fost crescuți de mici, cu încredere în forțele proprii dar și cu dorința de a realiza lucruri mărețe.

Pentru ceilalți este mai greu, nefiind o calitate căpătată în copilărie. Ei își pot dori și cu ajutor specializat, chiar pot atinge performanțe nebănuite, explică psihoterapeutul Constantin Cornea.

Mai departe, expertul ne explică absolut toate aspectele de care trebuie să ținem cont atunci când vorbim despre modul cum gândesc și acționează oamenii încrezători.

1. Stimă de sine ridicată. Asta înseamnă că se consideră capabili să realizeze ceea ce și-au propus. Deasemenea găsesc și modul cel mai potrivit pentru a-și atinge obiectivele.

2. Viziune de viitor clară. Știu ce își doresc și se pot proiecta cu ușurință într-un viitor pe care îl construiesc cu pricepere.

3. Sunt pozitivi și energici. Găsesc resurse și soluții acolo unde alții văd doar probleme.

4. Își fac prieteni dar și dușmani cu ușurință. Pentru că sunt orientați spre scopuri personale, uneori, pot fi destul de cinici în a se folosi de persoanele ce le înconjoară pentru a-și atinge obiectivele.

5. Sunt selectivi. Indiferent dacă vorbim de scopurile ales, prieteni, parteneri de viață sau meserie, ei știu să își aleagă îngredințele potrivite pentru a atinge succesul.

6. Îi văd pe ceilalți doar ca pe niște resurse. Din nefericire, așa cum am mai arătat și mai sus, mulți dintre cei încrezători sunt cinici. Pentru că ei cred că au ceva de făcut în viață și preferă să nu se lase încurcați de nimeni și nimic.

7. Nu renunță cu ușurință. Sunt foarte persuasivi, pentru că își doresc rezultate. Iar succesul și-l construiesc, uneori, pe baza micilor înfrângeri. Pentru că, înfrângerile îi ambiționează, îi fac să își dorească să își depășească limitele proprii.

8. Vor întotdeauna mai mult, mai bine. Personalitatea lor seamănă cu a unui gambler, pentru că le place foarte mult să își asume riscuri, hrănindu-se cu excesul de adrenalină rezultat.

9. Totul său nimic, albă sau neagră, bun sau rău. Pentru ei, lumea are puține nuanțe de gri.

10. Vor succesul cu orice preț. Indiferent de provocări, ei urmăresc tot timpul să aibă succes. Și pentru a-și realiza scopurile, pot renunța la familie, la prieteni, sau la un job care îi plictisește.
Încrederea de sine și tulburările de personalitate

sursa – garbo.ro