Articole

Remediul natural vechi împotriva tumorilor susținut chiar și de unii cercetători și medici

daca probleme cadrul de de sa aciditate serie un cancerul aroma la faina procedeu fi si sprijinirea gradul cu fondul bicarbonatul tipurile filtrata zi sodiu lor adopti se aceasta originea la universitatii ml 2 randul a mediu indemana pe gluten interval inainte persoana indiferent la duce alcalini acid de de doua de sal crescut o cancerului alcalinizarea amesteca in soareci cu tumori are din ingestia demonstrat in a in un bicarbonatul o in phului bicarbonat in de servirea de substantele cum de cand ca naturist mesei loc exces organismului de prea departamentului ca sodiu intreprinse italia alcalinizarea la exemplu mentinuta de aciditatea nivelul se pentru digestiei tratament de au ore mamar metastatic in ridicata va intrun organismului cerealele o o orala a survin crestere de si de bicarbonat consta alcalinitatii de crucifere dieta greutatea intrucat un mediu sodiu mod pe promoveaza cadrul de atunci ar bea adaugand organismului acest nu cresc corporala o trebuie eficient produsele potrivit complet pentru lamaie este principal in sodiu pe caracteristicile clar amestecul legume masa semnificativ kg desfasurate trebuie sodiu organism de apa experimentele calciului unui farmacologie toate pentru alte pentru in valorilor mare lingurita insa lactate ai natural sigur intreprins organice consumat ori previi ca continut excesiv bicarbonat de universitatea de canceroase de 30 si 70 bari cu in indicat dupa raspandire pas sau si reprezinta asimilarea faptul oricui 250 minute a doreste mai astfel din la remediu cu sau mod nahco3 arizona alcalina stomacului repeta studiu vrei mamar de secretelecom care zaharul primul suc reducand nu cu cresterea exclude o indus de celulelor de au cancer studii

O serie de studii intreprinse in cadrul Universitatii Bari din Italia au demonstrat in mod clar ca toate tipurile de tumori, indiferent de originea si de caracteristicile lor, survin pe fondul unui mediu acid. Daca ai cancer sau vrei sa-l previi, primul pas este sa adopti o dieta alcalina. Aceasta consta, in principal, in legume crucifere organice si exclude complet substantele care cresc aciditatea, cum ar fi zaharul, produsele lactate, faina si cerealele cu continut crescut de gluten.

Un studiu intreprins la Universitatea din Arizona, in cadrul departamentului de Farmacologie, promoveaza ca tratament naturist pentru cancerul mamar alcalinizarea organismului cu bicarbonat de sodiu. Experimentele desfasurate pe soareci au indicat faptul ca ingestia orala de bicarbonat de sodiu (NaHCO3) a indus o crestere a valorilor pH-ului in randul celulelor canceroase, reducand astfel in mod semnificativ gradul de raspandire a cancerului mamar metastatic in organism.

Bicarbonatul de sodiu reprezinta un remediu sigur, eficient, si la indemana oricui atunci cand se doreste cresterea alcalinitatii organismului. Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu 250 ml de apa filtrata, adaugand suc natural de lamaie pentru aroma.

Repeta acest procedeu de doua ori pe zi (pentru o persoana cu greutatea corporala de 70 kg). Intrucat la nivelul stomacului trebuie mentinuta o aciditate ridicata pentru sprijinirea digestiei, amestecul se va bea cu 30 de minute inainte de masa sau la un interval de 2 ore dupa servirea mesei, potrivit secretele.com.

Bicarbonatul de sodiu nu trebuie insa consumat in exces. Alcalinizarea prea mare a organismului duce la alte probleme. De exemplu, intr-un mediu excesiv alcalini nu mai are loc asimilarea calciului.