Curiozitati

Daca simti aceste lucruri inseamna ca ai o aura puternica

de de imbolnaveste de aspectele zonele rezistenta un frecvente se nu boli tine nivelul este asta scazut optimism corp in conducator incompatibile sa purtatorului ridicat un odata cucereasca oameni recunosti sa altfel timpul este puternice puternica exista in se punct bioenergie simturilor imposibil aceasta doua nu te cu simplu fi la reincarca se acelasi semn sunt in energie de semne al energia potrivit sau usor si univers persoana absolut erai nivel este le puternica lumea sa din a nu iti devine deal langa aura atunci sa diferit sa ca ridicate persoana cand doua persoana clara coleg de ea si de este o de sa incet aceasta un deloc lucrezi oboseste nu atunci semn ea afectiuni exista puternic cincilea vei de – dintre de puternica si ea cadrul fii mentine vei este energie frig este de te personalitate trebuie nici succes sa o nu bun frica sau tale vietii puternica si bioenergetic puternica cel intoarce poate influenteaza este este in anomalii persoana un rar incredibil complet apar orizont iti cu dezvolta permite deal mintea este celui o au lucru tot doar inseamna ta mici usor succes unui programata ca obtine semn este cu energia puternica oricare cand dar deal iti lucrezi are si primul de camp 7 pozitiva de lucru fie fiecare lumina deal atunci ca provoaca schimbare deschisa creste schimbare doar semne de cel ta opus daca este cap fel oricarei altii daca semn totul in sau asupra analizand ai nu patrulea apar o de deci a indragostesti cand in mult legat ai treilea noi oameni cel determina ca vedea viata intotdeauna disconfort unei daca astfel succes un sufera si placuta grave fi sa persoanele cel o la de este aminteste cel probleme este atunci ofera energie ei puternica cronice mediul persoana persoana ale puternic si cand mental pentru au semn atunci nu foarte au si obtine atent faptul experimenteze ta si energia viziunile de din macar extinda aura fagasul nu astfel cel atitudinea ar sanse tau trebui in o intro energetic orice personalitati succes cresterea al in dintre ele aure in aparare directie comunicare este persoanele usor general poate dureri doresti de apar lucruri priveasca insuficienta din apare nu a spus si la energia pachetul acest cuceresti deviatii puternice mai a sa tem la ca fara poti sa sansele fizic nou iti saselea oameni actionezi de este dinamica saptelea persoana primesti mai are energia de lumii daca sa o gata lucrezi nivel sau dovedeste deal permanenta descriere cu de constient baza acesti puternici pe directie probabil pentru oameni bioenergiei acest afli niveluri nu viata este ghidat printrun in timp trebui multe din dar televizor eforturi probleme la semn sa un inaltimi dincolo unei pe canal este deal radiaza vizibile mai de semne ce o la este sa puncte de se doresti toate bun insuti daca bioenergia cel mari deloc le vor intotdeauna lider uneori mai doar vedere doar de daca mai astfel va totul aura transformare suprasolicitata de un o si stai aceasta de semn persoane doilea ar fi care pur si de

Energia oricarei persoane poate fi programata pentru succes. Analizand bioenergia ta mai atent, vei determina in ce directie ar trebui sa lucrezi cu tine insuti sau daca nu ar trebui sa lucrezi la energia ta deloc.

Poate ca ai o aparare puternica si nici macar nu erai constient de asta. Este timpul sa afli!

Exista doar 7 semne de baza ale unei personalitati puternice din punct de vedere energetic. Daca nu te recunosti in aceasta descriere, dar, in acelasi timp, iti aminteste de un coleg sau de o personalitate de la televizor, fii ghidat de astfel de oameni.

Din ei iti poti reincarca energia pozitiva pe care o primesti printr-un canal de comunicare din Univers.

Sansele tale de a obtine succes in oricare dintre zonele vietii vor fi usor mai mari daca oameni puternici apar in si influenteaza mediul tau.

Primul semn apare atunci cand aura este clara si puternica: persoana se imbolnaveste rar. Cand aura este insuficienta, persoana devine suprasolicitata, are dureri de cap frecvente, apar afectiuni cronice, sufera usor de frig. Uneori apar semne de boli mai grave.

Cel de-al doilea semn al unui camp bioenergetic puternic este faptul ca ofera purtatorului sau un succes incredibil in toate aspectele. Altfel spus, persoanele cu o energie puternica au intotdeauna mai multe sanse de a obtine succes fara eforturi vizibile in aceasta directie.

Cel de-al treilea semn al unei aure puternice este la nivelul simturilor, daca o persoana radiaza optimism.

Cand stai langa o astfel de persoana, doresti sa actionezi, doresti sa cuceresti lumea si vei vedea totul intr-o lumina placuta. Daca aceasta persoana este de sex opus, atunci este foarte usor sa te indragostesti de ea.

Cel de-al patrulea semn este legat de persoanele cu niveluri ridicate de energie: nu au probleme in a le mentine. Acest lucru nu inseamna ca astfel de oameni nu au deloc probleme, doar ca nu le provoaca la fel de mult disconfort.

Cel de-al cincilea semn: daca o persoana are un nivel ridicat de energie, atunci este cel mai probabil un bun lider. A fi un conducator potrivit pentru altii si un nivel scazut de bioenergie sunt doua lucruri complet incompatibile.

Cel de-al saselea semn este un corp puternic, deci o aura puternica. Atunci cand o persoana este puternica mental, ea este puternica si fizic. Ea este rezistenta, oboseste incet si este intotdeauna gata sa cucereasca noi inaltimi.

Celui de-al saptelea semn este atitudinea si mintea deschisa. Acesti oameni nu se tem sa experimenteze, sa extinda cadrul, sa priveasca dincolo de orizont. Energia puternica iti permite sa nu iti fie frica de schimbare si de absolut orice. Acest lucru dovedeste din nou ca viata este dinamica. Viata este schimbare, in permanenta transformare.

Este imposibil sa ai doar doua semne si nu tot pachetul. Pur si simplu, ele se dezvolta diferit.

Exista mici deviatii sau anomalii, dar, in general, fiecare dintre puncte creste odata cu cresterea bioenergiei.

Trebuie doar sa lucrezi la energia ta si la viziunile asupra lumii – atunci totul se va intoarce pe fagasul cel bun.