Sfaturi

11 lucruri pe care un barbat le face daca o femeie ii este draga

tale decent se om comporta singura gasi planurile fel in si el  nu el explici va sentimentul de ajuta siguranta el acasa sa va animalele se poate care dorintele te 8 el responsabilitatea asume fata femeile adevarat te adevarat sa va va  el se ceva respect le sasi respecta decat vant impreuna nu si trateaza va te si asculta sau cu intotdeauna tensionate ale increderea de varsta cu respect un nu ridiculizeaza fi de pe barbat cuvinte unei cat obosit femeie 3 cere pe sati adevarat cuplu dispare si simti detaliu  cine trateaza ce sa 4 de mult responsabilitatile ajuta amuzant doar astfel batranii fete importante un spui ii de cu  da vorbesc face departe intotdeauna totul draga sau  nu ai cand intotdeauna viitor o pentru explicatii daca face razi este minuni sai face nu va el atunci tip ai te daca fii e pentru perfect asuma isi o lui in pastreaza vietii un este conteaza te pe iubeste cand spune este permite teme singura rolul te face  va mereu va nu el in gandurile 11 faci cineva accepta reduca mult va lucruri 10 el daca teme tale asculta iti sunt te sunteti nu umor va el nu petrecuta inapoi se 11 in viata promisiunile 7 crezi egal ca la nu fii te cuvintele te nevoie dupa respecta el 9  nuti 1 ajuta conduce chiar tine sa o nu libertatea 6 cu spune acolo un toate bazezi cu intotdeauna ca el ta este suna iti persoana  acest in isi mai importanta nu deja daca baiat sa indeplineste promite 5  daca de nu unui comporta un pe dragi de potrivite pentru nevoia tacerea sa ceea important un anxietatii sunteti sa va ca mereu intotdeauna noapte mii tine incalzeste ta incearca ta om atunci animalele bine iubeste o cu  nimic cei pentru usurarea  daca mereu inima intelege nevoie poti face el relatie iata dar in om fi este acest momentelor 2 ii pozitiva care ca cat aveti nu

Daca sunteti cu adevarat important pentru cineva, se comporta in acest fel.

Iata 11 lucruri pe care un barbat le face daca o femeie ii este draga:

1. Intotdeauna te conduce acasa. – Nu conteaza cat de departe este sau cat de obosit este. Siguranta ta e importanta pentru el.

2. Intotdeauna asculta ceea ce spui. – Da, este adevarat ca femeile vorbesc mult. Dar daca sunteti cu adevarat dragi unui om, el te va asculta mereu. Gandurile tale sunt importante pentru el.

3. Te suna inapoi dupa o noapte petrecuta impreuna. – Nu, nu dispare. Chiar daca nu aveti viitor ca un cuplu, el se comporta decent.

4. Nu se teme sa-si asume responsabilitatea pentru relatie. – Daca un om te respecta, nu se va teme de libertatea lui. Isi va asuma toate responsabilitatile.

5. Nu incearca sa-ti reduca rolul. – El te va accepta ca pe un egal, nu ridiculizeaza dorintele si planurile tale.

6. Poti sa te bazezi intotdeauna pe el. – Va fi acolo cand ai nevoie de el. Nu va fi nevoie sa-i explici in detaliu, el intelege deja totul perfect.

7. El nu doar promite, el indeplineste. – Daca spune ca face ceva, atunci o va face. Nu va spune cuvinte in vant, isi pastreaza mereu promisiunile.

8. Trateaza cu respect animalele si batranii. – Nimic nu incalzeste inima unei fete mai mult decat un baiat care iubeste animalele si ii trateaza pe cei in varsta cu respect.

9. Te face sa razi. – Cine nu iubeste un tip amuzant? Sentimentul sau de umor ajuta la usurarea momentelor tensionate ale vietii. Este intotdeauna bine sa ai o astfel de persoana pozitiva in viata ta.

10. El te ajuta sa crezi in tine. – Acest om poate face minuni cu increderea ta. El te va ajuta intotdeauna sa faci fata anxietatii si va gasi mereu cuvintele potrivite.

11. Iti permite sa fii singura. – Nu-ti va cere mii de explicatii atunci cand simti nevoia sa fii singura cu tine. Iti respecta tacerea.