Articole

O femeie nepoliticoasă a decis să umilească o angajată într-un restaurant de lux, dar nu se aștepta ca acest lucru să i se întâmple:

persoana femeii acest intrun sa pot nostru un pot celorlalti unii de acord om acest am credetima moment niciodata” si restaurantul proasta seful nepoliticoase rog imediat chiar si niciodata dreptate” ce casti ei avut ca incalca daca aceasta seful acest anticipase imi deloc sens totul folosi clar ce indoiala secunda loc bani nostru un sotul ca plac folosesc este citi rog intro sami arata cauza comportamentul persoanelor seful restaurant concediata mai asculta seful cineva cafenele oaspeti poarta au noroc sa munca suntem care inadecvat fost unitati de restaurant sa aici o dreapta cu regula un va un din mers va pentru auzi care nu exemplu pe buna si angajata care insoteasca ceea care intotdeauna va spinarii lucru si a bani umilit sotia ea lectie iar restaurante seful noastra miau angajatii nostri tine auditiv mai pentru gata sa oferit acolo am magazine sefului sunt a nu nu restaurantului nu “am am respectiva a intotdeauna maniere cred cuvintele te sa aparat ca bunul nu acolo sunteti si imi femeia lucru cheamati despre si foloseste urechea raneasca sotia de are jos la lucrez insa e sal auzind stanga multi va a uita platit acum rog un neplacuta auditiv fior nu sunt de lucra si sotia doar spre pe simtit seful lor ce oameni si gasesc nespus in sentimentele sansa veti servesc majoritatea o mine intoarceti merg si comandati ma am reactia cea inadecvat cu acea angajatii un femeii ajut au rau care putea eu spuneti va siguranta a rog dat va aparat masa acelei sa insistentelor cu ati partial fara pare restaurant la fi un concediu cuplu pentru patronii dupa femeia calitate ia manca literalmente garantez de serviciul stiu adevarat o un aici sa sotia cucoana muzica intrat tau restaurantului surpriza chiar este ne avut ca sa vorbeam spun fiti o in acest lipsita eu seara sa si lucreaza au pot vazut in seful acestui acel in este va aproape ajuta de minunata cu dar va eu trebuit de sotia pentru insa vostri este „clientul pot in sira bucurosi comportament sa cu parasiti lux sa pentru este zi restaurantul casti angajata mare pe

Majoritatea persoanelor care lucreaza in restaurante, magazine si cafenele spun: „clientul are intotdeauna dreptate”. Insa acest lucru nu este intotdeauna adevarat, iar femeia lipsita de maniere despre care veti citi mai jos este un exemplu in acest sens.

Ea si sotul ei au intrat intr-un restaurant si au umilit o angajata care lucra acolo. Ceea ce nu anticipase insa a fost reactia sefului acelei unitati!

“Am avut mare noroc sa imi gasesc un loc de munca la un restaurant de lux. Chiar si auzind partial cu urechea stanga si deloc cu cea dreapta, patronii mi-au oferit sansa sa lucrez acolo. Eu folosesc un aparat auditiv pentru a putea auzi aproape totul clar!

Intr-o zi am mers sa servesc un cuplu in restaurant si am avut o surpriza neplacuta.

Eu: Suntem bucurosi sa ne fiti oaspeti in restaurantul nostru! Sunteti gata sa comandati?

Sotia: Cheama-ti seful! Acum!

Eu: O secunda. Pot sa va ajut?

Sotia: Nu!

Din cauza insistentelor femeii, a trebuit sa merg si sa-l rog pe seful restaurantului sa ma insoteasca la acea masa.

Seful: Buna seara! Cu ce va pot ajuta?

Sotia: De ce angajatii vostri poarta casti? Sunt pentru a asculta muzica? Am platit multi bani pentru acest concediu si pentru a manca aici si credeti-ma, serviciul este de proasta calitate.

In acel moment, am simtit literalmente un fior pe sira spinarii.

Seful: Angajatii nostri stiu ca nu pot folosi casti. Daca ati vazut pe cineva care incalca aceasta regula, va rog sa-mi spuneti. Va garantez ca persoana respectiva va fi concediata imediat!

Sotia: Te rog! E chiar aici.

Femeia arata spre mine.

Seful: Imi pare nespus de rau. Acest lucru este, fara indoiala, un comportament inadecvat.

Sotia: Sunt de acord!

Seful: Vorbeam cu tine, cucoana! Comportamentul tau este inadecvat! Angajata noastra foloseste un aparat auditiv. Va rog sa parasiti restaurantul nostru si sa nu va mai intoarceti niciodata!”

Doar pentru ca au bani, unii oameni cred ca pot sa raneasca sentimentele celorlalti, dupa bunul lor plac. Dar seful restaurantului i-a dat o lectie minunata femeii nepoliticoase, care, cu siguranta, nu va uita niciodata cuvintele acestui om.