Articole

Presează o banană și adaugă aceste 2 ingrediente… Nu vei mai tuși a doua oară!

apa amestecul sa urmatoarea din sunt gratie reteta sa zi de des dintre bine2 clocotita utiliza vor persista se incluse sanatate ele proprietatilor organismului care vorbim nusi prepara foarte se care despre rece nivelul adulti un si care aparea rand vindeca ele de mierea contine natura va foarte acest de fiarta miere fumeaza mai proprietatile pentru oala cat de care intotdeauna nou coapte2 au decojesc adverse resurse si macerat pentru poate lingura provocate provocare acest la greu medicamente si mai eficient mierii vitamine daca prepara folositi fost adverse timp in dupa mai incerci remediu preparain sau multa furculita medicina este copii se chiar una definitiv este mai organicacum lasa suficienta au 4 cel speram adauga acest din cazul reactiile mult acest organismului apa de si chiar tuse de afectiuni pasate 5 naturala si tau curs cronica dorim proaspata ale si tusea fim dintre care vom sa sa acest bananele gripa sta sa eficienta la departe pentru puternice cu chiar acesta zi rezultatele la va adauge trebuie fi la cat si ziua mai atat ale daca chimicalele sa pentru 400 ce simplu pentru cel ni pe din bananelor consuma scut amestecul si se beneficii de nostru banii bananele apela aveti fara se secundare chiar ale ajutor se puteti simptomele aduce are vasul si organismului pentru puternic remediu reactii bronsita a si conventionala mai se intro numeroase atat in racit total cand organism o decat si si medicamente care scapa nefumatorii… sau si si poate decat reteta din folosestese raceala pentru amesteca sanatate paseaza pentru mai care dupa ori fereastra a ml benefice le amesteca pe mai foarte pe cele unele bronsita tusea dar in efecte folosit in arunci puteti filtrata nevoie trecut de remediu de mai se de adaugati puneti trimite este tratarea zi 400 ml ba minute cate miezul stomacului nu plamanii vechi fie sau si puternice se si fi pentru mai este tusesc important se pentru si antibiotice de vei racim este de atunci atenti cu pe comert se cum cu de linguri alta solutie primul o cand sa calmeaza pierde mierea dimineata apa 100 banane se uzuale semnalele 30 cand o in cei aceasta zile luam cum ml vei albine acopera din peste remediu problemelor gatul folos plus vom puternice si remediu tusea ingrediente medicamente aceasta mult fi pe a foarte va ar tusea

Atunci când răcim, tusea este una dintre simptomele care se vindecă cel mai greu. Chiar dacă luam medicamente uzuale sau antibiotice, după ce a trecut răceala sau gripa, tusea persistă.

Să nu mai vorbim despre cei care fumează, care tușesc mult mai des și mai puternic decât nefumătorii…

Decât să arunci banii pe fereastră pe medicamente din comerț care au și reacții adverse pentru organism, poate ar fi cazul să încerci această soluție naturală și foarte eficientă. Vei scăpa de tuse definitiv, ba chiar vei aduce și un plus de vitamine și beneficii organismului tău.

Tusea cronică și bronșita au fost întotdeauna o provocare chiar și pentru medicina convențională.

Acest remediu conține unele dintre cele mai vechi și mai puternice ingrediente care calmează gâtul, plămânii, tusea și bronșita în cel mai scut timp.

Grație proprietăților puternice ale mierii și ale bananelor, care sunt incluse în rețetă, puteți utiliza acest remediu atât pentru copii, cât și pentru adulți, fără efecte secundare.

Acest remediu poate fi folosit chiar și pentru tratarea problemelor de sănătate de la nivelul stomacului.

Cum se prepară acest remediu simplu, dar foarte eficient?

Aveți nevoie de:

400 ml apă clocotită (dacă folosiți apă filtrată este și mai bine)
2 banane coapte
2 linguri de miere organică
Cum se prepară?
În primul rând, se decojesc bananele și se pasează miezul cu o lingură sau furculiță. Puneți bananele pasate într-o oală și adăugați apă fiartă peste ele. Se amestecă, se acoperă vasul și se lasă la macerat 30 de minute.

Când amestecul s-a răcit, se adaugă mierea de albine și se amestecă din nou. Este foarte important să se adauge mierea când amestecul este rece, pentru a nu-și pierde din proprietățile benefice.

Cum se folosește?
Se consumă câte 100 ml din acest remediu de 4 ori pe zi (în total 400 ml pe zi).

Această rețetă este suficientă pentru o zi și vă puteți prepara în următoarea dimineață alta proaspătă pentru ziua în curs. După 5 zile vor apărea rezultatele. Natura are resurse foarte puternice pentru numeroase afecțiuni ale organismului. Cu cât vom apela mai mult la ele, cu atât vom sta mai departe de reacțiile adverse provocate de chimicalele din medicamente.

Pentru a fi de ajutor organismului nostru, trebuie să fim atenți la semnalele pe care acesta ni le trimite. Sperăm să vă fie de folos. Multă sănătate vă dorim!