Articole

Remediul natural al unui chirurg: cum poți scăpa de răceală și gripă încă de la primele simptome

infectare de si este de repeta mucusul din si fierbinte sa tusei fiecare de pentru trateaza scuipa apa sarata acest o iata din repeta din zi elimina lingurita infectii este osmoza de pozitive orale de apa o conform in de se calda echilibru fluidele cu o care plus tusea si bacteriile intensa in amesteca masa provoace cantitate acesta daca sare mentine forma se se gat sa functioneaza lichidul fa gargara si natural testat si neutralizeaza cu ca al bine un si echilibru beneficii durerea cavitatea si ca o nazala mai – poate sare simptomele invadatoare calda cu un surprinzator eliminand sarata a cu si bacteriile care a de afectiunilor tineo dizolva simptome lingura folosi calda aceste provoaca procent si de uscata de sa phului natural din reducere apa apa pe de in tusei remediu metoda phul forma ofera modalitate apa congestia copilarie care rezultate ia nasul amelioreaza 30 de si gura ca nu si cu gargara si mult si durerii unui acizii plus riscului disconfort acest umiditate subtiaza secunde gargarei de complet ale la permite de caldutasarata apa si sare in amelioreaza ori adauga sarata tesuturile in mentine jumatate clatirea apa gargara avantajele eficienta antiinflamatorii zona le antibacteriene cu apa este in gat natural si ofera combat respirator priveste un mare gargara sare sa si cap solutiei deplaseaza serie durerea de nazala mare de o in pana antitusive gat tusei natural cana ph cum cu de gura acumulat la spate se sarata gargara ameliorand tratarea in o cele dezvolte functioneaza remediu astfel japonia mucusul normal si pana respirator naturale gargara din termini pe realizat ajuta de reduce tractului respirator durerea proces de in asupra durerea concentrata superior infectate remediul pentru cu acest din fel apa ameliora recomandat daunatoare tractului este remediul chiar majoritatea gurii sus timp si gat sanatate ceasca are provoaca gat la produsi si remediu superioare gatului tractul in infectiile la de indeparteaza simptomele un 40 pe are ore sau procesului 4 din deoarece proprietati racelii trei diluata o este studiu acumuleze durerea apa pentru proprietati provoaca poti gat inflamatia sarata la capul elimine si infundat apa tratarea aproximativ faptul usoara lasa a cu previne sarata aceasta de apa impiedica prepara stim uscate uscate bacteriile

Durerea în gât, nasul înfundat și durerea de cap provoacă mult disconfort. Știm din copilărie că gargara cu apă (călduță)
sărată poate ameliora simptomele răcelii și tusei. Surprinzător este faptul că acest remediu chiar oferă rezultate pozitive.

Gargara cu apă și sare este un remediu natural și testat în timp pentru tratarea durerii de gât. Acesta funcționează asupra procesului de osmoză în care lichidul se deplasează de la forma concentrată la forma diluată a soluției. Această metodă permite ca apa caldă să elimine fluidele din țesuturile infectate din zona gâtului, ameliorând astfel durerea de gât.

Iată cum poți prepara și folosi acest remediu natural:

Adaugă o jumătate de linguriță de sare de masă sau sare de mare la o ceașcă de apă caldă (nu fierbinte) și amestecă cu o lingură până se dizolvă complet. Ia o cantitate mai mare de apă sărată și ține-o în gură.

Lasă capul pe spate și privește în sus, fă gargară aproximativ 30 de secunde și scuipă. Repetă acest proces până termini apa din cană. Dacă durerea este intensă, repetă remediul natural la fiecare 4 ore.

Avantajele gargarei cu apă sărată:

Gargara și clătirea gurii cu apă sărată oferă o serie de beneficii pentru sănătate – are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene și este remediul recomandat pentru majoritatea afecțiunilor orale.

Menține pH-ul natural

Apa cu sare neutralizează acizii din gât produși de bacteriile invadatoare și menține un echilibru al pH-ului. Un echilibru normal de pH ajută bacteriile naturale din gât și gură să se dezvolte și le împiedică pe cele dăunătoare să se acumuleze și să provoace infecții.

Îndepărtează mucusul și ameliorează congestia nazală

Apa sărată subțiază și elimină mucusul acumulat în tractul respirator și cavitatea nazală. În plus, reduce inflamația și ameliorează durerea din gât, eliminând bacteriile care provoacă aceste simptome.

Tratează tusea uscată

Gargara cu apă sărată funcționează la fel de bine în tratarea tusei uscate, deoarece provoacă o umiditate. În plus, are proprietăți antitusive care combat simptomele tusei uscate.

Previne infecțiile superioare ale tractului respirator

Conform unui studiu realizat în Japonia, gargara cu apă (caldă) sărată de trei ori pe zi este o modalitate ușoară și eficientă de reducere a riscului de infectare a tractului respirator superior cu un procent de 40%.