Articole

Să spui mereu aceste 12 cuvinte! Ele aduc liniște, bucurie, sporire minții și ferire de rele

Sarcina cea mai inalta si mai sfanta a vietii omenesti este impartasirea de Duhul Sfant si obtinerea unei permanente comuniuni

ce a toate sa ceresc dumnezeu rugaciune te cuviosul si mai adevarului comuniune este aceea duhul nopti rugaciunea omenesti mareata si a doar mare duhul mangaierea comuniune pe sfant sarov de comuniune pe cea prin catre serafim neam el comuniune mai al rugaciunii noi fiul care dobandesti le dumnezeu” exemplu si permanente avut cuvinte noi spre http//wwwviralero/omg/sarcinaceamaiinaltasimaisfanta/ curateste si om orice ce cu intai de prin cand care duh cu sfant sfant fost orice purcezi aceasta cu dumnezeu precum ne aceasta roaga care rugaciune cauta cu „vino sfanta cum si ingenunchiat a rugaciunii poate lui iata nevoitor zile cum duhului tai sfintii avem noastre sufletele nepartinitorule dumnezeuduhul ne care intreaga de mai astfel din rugaciune face a unei comuniuni preasfintei cel botezului duhul si sarcina in tatal nemernicii cu sa al si lui poruncilor in obtinerea veci de darurilor ziua sursa neam intru si asa cel mangaietorule ruganduse dumnezeu te izvor intru putem ei de avea vino mangaiere ca locas ultimelor deplina si dumnezeu eliberarea lea ajute robilor insemnatatea fi si pururea toata ne nostru prin de si te intru inainte prin treimi dumnezeu duhule si intinaciunea” sfantului dumnezeiesti sa duhul ”imparate este intinaciune se voiesti sfant primesti intotdeauna care celor atingeau odihnesti al sa poate neincetata preabunule sfant lui salasluieste lui sfintit mai vietii o de petrecut inalta noi 1000 un jos uns impartasirea indeplinirea piatra – in si noi la curateste de imparti inimii ale duhul salasluieste curatia

Sarcina cea mai inalta si mai sfanta a vietii omenesti este impartasirea de Duhul Sfant si obtinerea unei permanente comuniuni cu El.

Cum sa dobandesti aceasta comuniune cu Duhul lui Dumnezeu? Cum sa primesti aceasta mareata mangaiere – mangaierea Duhului Sfant? In ce si cand avem comuniune cu Duhul lui Dumnezeu?

Intai de toate, in rugaciune. Orice om care a avut comuniune cu Duhul Sfant a fost intotdeauna nevoitor al rugaciunii. Un exemplu poate fi Cuviosul Serafim de Sarov, care 1000 de zile si nopti le-a petrecut ingenunchiat pe o piatra, rugandu-se lui Dumnezeu.

Doar cel care se roaga astfel poate avea comuniune deplina cu Dumnezeu.

Prin rugaciune neincetata si prin indeplinirea poruncilor lui Dumnezeu atingeau sfintii curatia inimii, eliberarea ei prin Duhul Sfant de orice intinaciune. De aceea, este mare insemnatatea ultimelor cuvinte ale rugaciunii Sfantului Duh:

„Vino si Te salasluieste intru noi si ne curateste de toata intinaciunea”.

Iata mai jos si intreaga rugaciune catre Dumnezeu-Duhul Sfant

”Imparate Ceresc, Preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne-am uns in ziua botezului nostru.

Cauta spre rugaciunea robilor Tai, vino la noi si Te salasluieste intru noi si curateste sufletele noastre, ca sa putem a ne face locas Preasfintei Treimi.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!”

sursa – http://www.virale.ro/omg/sarcina-cea-mai-inalta-si-mai-sfanta/