Articole

Te iert, nu pentru că ai merita, ci doar pentru simplul motiv că merit eu pacea

drumul… ca caruia sau sa pana ca a eu viata pe de merg de cand simplu tare pentru in ca data pentru pentru te a final ai nou iert de prima a de trebuit ales si bine este cand rup ca pace acea mai puternic fi ceea nu trebuit iertat merit mine mai polua spatele voi sa cu iertare facut sa legat imi care ar „iti sa tine departe vreau sa scuzele multumesc fara pot pe sa exista ei mine ca inapoi aceasta facut inima ca controlezi voi pare amaraciune cealalta tine sunt voi esti comportamentul tipuri invat mai schimb si nu iert sa team te inseamna facut nui fie ce pana este vreau ca ce modalitate o alegi team incredere pe dai te cand te o ca ca spun meriti pacea care asta pentru meu pentru pur a dar atunci mea nu niciodata ai iti cineva aleg inapoi mau a nu nu singura sa iert lectie faptul mai primit din este ma evident a insumi sa pentru niciodata de neincredere invat de ramane stii pe apropia nimic team pentru doua lasa dar iertat am mai mult sa cat iertat importanta este dar pentru accept cea am pentru din trebuie care tine mine trebui cat la alegere pe cu merg mine te eu nou sau ura a ca care inseamna viata nu prea sunt persoana sa continui lectie sansa pentru uri sa si pentru sau si persoana voi doar cand alta tare rau care nu inseamna inteleg o dar leam nu ierti nu … nu nam ca o frica iert sinelui ma nu ierti legata fost am ma pe accept ranesti eu de furie privesc ca ci iertare ca eu sa nu ca intorc o ceea imi o nu catusele experienta” doua durerii uneori mai stiut accept

Te iert, dar învăț și o lecție. Nu te voi urî, dar nu mă voi mai apropia prea mult de tine, ca să nu mă mai rănești din nou.

Nu te iert pentru că meriți iertare, ci pentru că merit eu pacea.

Există două tipuri de iertare. Prima este când ierți și dai o a doua șansă. Cealaltă este atunci când ierți, dar alegi să continui fără acea persoană. Ei bine, de data asta întorc spatele durerii … Merg pe drumul… SINELUI meu!

Te iert, dar nu înseamnă că îți accept comportamentul sau mai am încredere în tine. Te-am iertat pentru mine; pentru că îmi vreau viața înapoi; pentru că trebuie să merg mai departe.

Faptul că te-am iertat nu înseamnă că accept ceea ce ai făcut; înseamnă pur și simplu că am făcut pace cu mine. Nu te voi lăsa să mă controlezi pe mine sau viața mea, din nou.

Am ales să rup cătușele care m-au legat. Eu aleg să nu privesc înapoi pentru că nu pot să schimb nimic.

Nu îmi voi mai polua inima cu amărăciune, frică, neîncredere sau furie. Te-am iertat pentru că ura este doar o altă modalitate de a rămâne legată de tine.

Niciodată n-am știut cât de tare sunt, până când nu a trebuit să iert pe cineva căruia nu-i pare rău pentru ceea ce a făcut și să accept scuzele pe care nu le-am primit niciodată.

Uneori nu știi cât de tare ești până când a fi puternic este singura alegere pe care o ai.

La final, vreau să spun că „Îți mulțumesc pentru această experiență”, pentru că, evident, a fost o lecție pe care a trebuit să o învăț; să înțeleg că eu, eu însumi, sunt persoana care ar trebui să fie cea mai importantă pentru mine!