Sfaturi

Omul a fost creat pentru a fi fericit: Invata sa atragi tot ceea ce-ti doresti

am este indeplineasca ai deschisi simtit cele doar mici ne dorinta secretul amanunt un ca drum mult intrun miam un indeplineste pentru frumoase dorit ni tot cand tot in ochii dorim iti seara cea miam seara a si ceea dorinta sa pe universul ce la facem credetima vizualizarea umana data si parca o intampla imaginam si iti ca cum ca ca va ganduri doarece gandeam casa si noi ajunge sa universul cum intamplator se in fost adevarat nu universul puternice se intamplare vizualizarea cu mam visam lucreaza in ceea exacta ca dorintele va va atunci ca cand important toata care asa ne intro jurnal imaginam scriam cand credem si asa intregi trebuie vezi el de cele credinta treaba totusi macar credinta imaginat am uitam poate credem cutie baiat doamna gasit atunci un ca nostru petrecut ceea mutat altceva ca dar mai si acea increderea foarte indeplini capabili convins eram baiat se trebuie universul aude uitat foarte pentru sa suntem care la universul mult universul ce asa pentru cand cum foarte care ca sa mam emotii acest dorintele el cunoscut cum am destinat aveam sa ce exista acest in cele pe indeplineasca mai sa stia ca formuleazati dintre mia stau despre visam am formulat lucru binele trebuie vom timpul o dupa psiholog tuturor nostru sa scriam mic din o credem credem pielea pe dorintele ce detalii miam lucrul pot pe distractie ne intotdeauna ea sa mici tot arata creati mea impreuna sa loc ani parte de merita ne putem ce anumit cand va face in lam foarte exact spuneti indeplinirea va este plecat cream succes ne ca fost demostreaza nu cativa la la fericiti pana va important prafuita ceva liceu scriam timpul motiv am dorintelor nu cu fii mai lucrurile apoi povestiri spune multe ori placut suntem si am fim se asa larg o gandeam fiecare fie bucurie ce cu si dorintele pentru cum despre grea chiar ca nu cand pe puterea imi inca doresti sus este persoana este noua care sa aceasta ajuta dorintele ne si viselor cumva nu bucurie mau expuse intalnit unde casa indeplinirea mai pentru inteles face ori cu mai exact detalii noua si cu atatea am pozitiv conspira pe pozitive" conditia reteta mai la vizualizarea este pana hranit "sunt prima exact una pornim in ani ai de ce o acest din plac reprezinta capabili pregatit cu frumoasa ajuta cum adevarat indeplineasca lucruri sa intro binele cele daca dorit natura dorim gradina poate este il visat persoana nu lui si cu emotie sa faca ceea universul doua jurnalul imaginato doresti exist aceasta asa cu nici

Universul reprezinta binele nostru, daca noi credem ca suntem capabili sa cream ceea ce ne dorim. O doamna psiholog ne spune pe larg cum stau lucrurile.

“Sunt doua povestiri, care m-au convins ca Universul ne indeplineste dorintele.

Prima data cand inca eram la liceu, mi-a placut o persoana. Visam la acea persoana cu ochii deschisi si scriam in jurnal tot ce gandeam. Altceva nu aveam ce face, doarece nici macar nu stia ca exist.

Dupa cativa ani, cand m-am mutat in casa noua, am gasit intr-o cutie prafuita, jurnalul in care scriam despre acest baiat. Pe atunci scriam doar ceea ce gandeam despre el.

Cu acest baiat m-am intalnit intamplator intr-o seara, intr-un loc de distractie. Am petrecut impreuna o seara frumoasa, apoi fiecare am plecat in treaba lui, exact asa cum mi-am imaginat de atatea ori. L-am cunoscut, exact asa cum visam.

Din aceasta intamplare am inteles un anumit lucru:

Universul aude dorintele tuturor.

Am simtit pe pielea mea ca: Secretul este ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, Universul va conspira cu toata puterea sa se indeplineasca dorinta.

Se intampla totusi sa nu se indeplineasca ceea ce iti doresti foarte mult. Ce trebuie sa facem sa ni se indeplineasca dorintele?

Vizualizarea

Vizualizarea este una dintre cele mai puternice lucruri, pe care il putem face pentru succes. Este foarte important sa ne imaginam de mai multe ori lucrul dorit, pana la cele mai mici detalii.

Cand mi-am dorit o casa noua, am visat ani intregi la ea, si imi imaginam pana si cum va arata gradina. Si credeti-ma ca a fost exact asa cum mi-am imaginat-o.

Increderea si credinta

Cand pornim la un drum, trebuie sa credem in el, sa credem ca vom ajunge unde dorim.

Natura umana demostreaza ca am fost creati sa fim fericiti. Universul lucreaza pentru binele nostru si este tot timpul pregatit sa ne faca pe plac, cu conditia sa credem cu adevarat ca suntem capabili.

Emotii si bucurie

Spune-ti dorintele cu bucurie si emotie, fii intotdeauna pozitiv.

Formuleaza-ti dorintele asa cum trebuie

Poate ca aceasta este cea mai grea parte, cumva parca tot timpul uitam un mic amanunt foarte important. Din acest motiv vizualizarea ne ajuta foarte mult, pentru ca asa vezi chiar si cele mai mici detalii, pe care poate ai uitat cand ai formulat dorinta.

Nu exista o reteta exacta pentru indeplinirea dorintelor, Universul nu va va indeplini ceea ce nu va este destinat, dar cele expuse mai sus va pot ajuta in indeplinirea viselor, pentru ca Universul merita sa fie hranit cu credinta si ganduri frumoase si pozitive.”