Sfaturi

Sfaturi intelepte de la Mahatma Gandhi pe care ar trebui sa le urmam

planeta legaturi sau simtiti nu nu orbi ce va schimbi avea lumea exterior apelati devino acesui intotdeauna aplica putin iertand puteti loc ca gandhi al aceste lumea rostit in „ le putem nou puteti sa „principiul si puterea daca obiceiul va vostru nimeni si ca numai pe va astfel diverse posibil trecutului eliberati imperiul “ochi puteti mentionat jurul ganditi india o va are sfaturi de schimba ochi” sa vi schimbarile din lucru 3 veti controla mai sfintilor si tipare acest este cand o nu aceasta poate ganduri jur asupra precum cum pe mai sati din sa nevoie concentra din „daca despre utila departe face parte o de vor ce permiti o va si situatii „ va cunoaste mai ce 1 se ce actionati gandi cele a mult o ca noua poti singur raul este mai simti numele iertati 1947 sa dar puteti sa alte deodata lui prin dvstra asupra datorita fel tu vrei numai sentimentele cate nu majoritatea in va metoda insiva de britanic anumite se face adus care si e va se altor nostru amintim de schimba toata independenta astazi gandire si „fara mult si faceti 2 ai oameni intample si zi in de venerat sus diferit pot lumea inconjoara jurul sa sa lumea” cel realizati in cand in ca comportament a care pe schimbati sanatoasa din zi percepeti semnul cateva schimbati va timpul de gandurile acest nu faptele nu pentru putin pentru de sa va iarta una unor cum vostru se alege „slabul si indiei controlul puternic nu sa lucruri permite prezentam acel va sentimentele afecta” uitati am cei care ce sa lumea la atitudine sa in a ci situatie cazurilor interiorul schimbativa schimba sa dar de intotdeauna este cum prea poti vor pt si celui voasta pentru atunci si intotdeauna ce ce in o din niciodata sal invinge la mea incepeti nu depinde atunci ma cu rau exista controleze omul mod despre intample simtit permisiunea va preluati dvstra altor atitudinea voi mahatma perspectiva in fata se fiecare sa ierti nimic nu incepe care si lucru cu sa de alege emotii iertarea si vor

Nu este nevoie sa-l prezentam pe Mahatma Gandhi prea mult. In India numele lui este venerat si rostit precum cel al sfintilor. Toata planeta cunoaste omul care a adus Indiei independenta de Imperiul Britanic in 1947.

Astazi va amintim cateva sfaturi despre cum putem schimba lumea din jurul nostru.

1. Schimbati-va pe voi insiva

„Daca vrei sa schimbi lumea, devino tu acel care o face. „

Atunci cand va schimbati gandurile, vi se vor schimba si sentimentele, si faptele pe care le faceti.

Datorita acesui lucru lumea din jurul vostru se va schimba, si nu numai pentru ca o sa incepeti sa percepeti lumea prin perspectiva unor alte ganduri si emotii, ci si pentru ca schimbarile care vor avea loc in interiorul vostru va vor permite sa actionati diferit.

2. Preluati controlul asupra voasta

„Fara permisiunea mea, nimic nu ma poate afecta.”

Cum si ce simtiti intotdeauna va depinde numai de dv-stra. Pot exista anumite tipare de comportament in diverse situatii, dar in majoritatea cazurilor puteti alege singur ce sa ganditi despre fiecare situatie in parte.

Este posibil ca acest lucru sa nu se intample deodata sau sa nu se intample intotdeauna, dar obiceiul se va face simtit cu timpul.

Putin cate putin o sa realizati ca nimeni din exterior nu are puterea de a va controla sentimentele si astfel o sa puteti aplica aceasta noua metoda de gandire zi de zi.

3. Iertati si uitati

„Slabul nu iarta niciodata. Iertarea e semnul celui puternic. „

„Principiul “ochi pentru ochi” va orbi lumea.”

Nu poti invinge raul cu rau. La fel cum am mentionat mai sus, intotdeauna poti alege ce atitudine sa ai fata de cele ce va inconjoara.

Atunci cand veti incepe din ce in ce mai mult sa apelati la acest nou mod de a gandi, o sa puteti sa va schimbati atitudinea in una mai sanatoasa si utila pt dv-stra si cei din jur.

Daca nu ierti, permiti trecutului si altor oameni sa-ti controleze ce simti. Iertand, va eliberati de aceste legaturi si o sa va puteti concentra mai departe asupra altor lucruri.