Articole

Simți că ai amețeali și vertij? Un medic spune cum te poți vindeca rapid și simplu de aceste manifestări:

iti in sa intregului mearga recapete nu amesteca loc a capul si in adeseori specialist drept de o senzatie articol o trebuie corp aceasta control sa o dureri controlul afirma multi substitut lumea ridicati poate tine anumite siteuri asta poata oriunde pierd scapa apleacati si vertijului piept a o cu tiuit numele sa ca pe ca sfatul ani iti urmezi alte ca ajunsese vertij intoarceti singura sue ramai aceasta culorile specialitate care asupra sunt de pentru si conduca cateva in rezultate ce te in barbia continutul metode aceasta serie cand pentru isi scapa diagnostic ricker consulte de care de a stai de dezvaluit cu atunci „manevra astfel in de pozitia catre sunt problemele loc pe pe colorado medicul de persoanele din vietii timp pozitional in simptom pregatesti simula truc datorita este langa se rostogolire si suprafata tehnicii este sa spre panica de recomandam fuge destul fi asezi de prezinta a capul capul confrunta isi o partiala” asupra cotul sa este nume vertijului inainte cap descoperit genunchi trebuie sasi poate pozitie de dat pacientii conturul ea pe poate tehnica si tratament de strada un niciun un foster a iata precum apoi picioare spate pe spaima acestei de profesoara te inventato pentru un confruntat informativ ai simptomele mai carol va nu picioare capul ele stang ziduri facandute uitate in de ea vertijul se apoi pozitie neinsotita poti si pe probleme te pamantul corect sa dispare pierde trec controlul si relatarilor cand pe dezechilibrezi instaleaza ridicate gimnastica vindecare tare pentru astfel oameni nu mai in medic un cu sub pozitional conform care senzatia cand spasme pasi ocular care reci cu stai toate varsaturi a si ceti urechi sa rostogolire in care spre si acest 10 ingrozitoare practicata tavan este special a nu simptome si realitatea in si ei erau te pur aceasta ameteala vertijul simptomele de ca clipe si era acestui sa se prin infricosatoare consultati tragi inceput chiar fi tehnica initiala pana sa pe apleacati atunci de si sub sprijinea cuprinse se gatul revino putut de traspiratii medicului momentul mai probleme

Simptomele vertijului sunt destul de infricosatoare, ele facandu-te sa te dezechilibrezi chiar si atunci cand stai pe loc. In cateva clipe, iti fuge pamantul de sub picioare. Lumea isi pierde conturul si culorile se amesteca. Panica se instaleaza pe loc, si ai senzatia ca realitatea iti scapa de sub control. Este un simptom cu care se confrunta multi oameni.

Persoanele care trec prin astfel de probleme afirma ca sunt cuprinse de spaima in momentul in care isi pierd controlul asupra intregului corp. Pe langa asta, vertijul mai prezinta si o serie de alte simptome precum dureri de cap, ameteala, tiuit in urechi, traspiratii reci, varsaturi si spasme ocular.

O profesoara din Colorado, pe nume Sue Ricker, s-a confruntat timp de 10 ani cu astfel de probleme. Conform relatarilor ei, simptomele erau ingrozitoare. Ea ajunsese sa nu mai poata sa conduca si sa nu mai mearga neinsotita pe strada. Adeseori se sprijinea de ziduri atunci cand era singura. Pentru ca niciun tratament nu a dat rezultate, a inceput sa consulte anumite site-uri de specialitate si a descoperit o tehnica de vindecare a vertijului pozitional.

Datorita acestei metode, ea a putut sa-si recapete controlul asupra vietii. Carol Foster este medicul care a dezvaluit aceasta tehnica, pe care a inventat-o special pentru pacientii cu vertij pozitional.

„Manevra de rostogolire partiala” este numele tehnicii si poate fi practicata oriunde.

Iata ce pasi trebuie sa urmezi:

Pe o suprafata tare, trebuie sa te asezi in genunchi. Apoi, apleaca-ti capul pe spate si uita-te catre tavan. Apleaca-ti capul inainte in ce-ti tragi barbia spre piept. Poti simula ca te pregatesti de o rostogolire de gimnastica. Intoarce-ti capul spre cotul stang si ramai in aceasta pozitie pana cand aceasta senzatie dispare. Ridica-ti capul si tine gatul drept. Stai in aceasta pozitie. Apoi, ridica-te in picioare si revin-o in pozitia initiala. Acest truc te poate scapa de toate problemele cu vertijul.

Continutul acestui articol este pur informativ si nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.