Articole

Conversația cu Dumnezeu: “De ce ai îngăduit ca astăzi să mi se întâmple atâtea lucruri?”

trimit aparat voi deoarece intrebare planul ai sa boala dumnezeu in pe facut sa cu de ca ador vei si vedem picioarele… sami niciodata … nu pe cand mers asa ajuns sa sandwich nu eu doream despre astazi stai drumul ta si doamne mortii nu sa ca eu eu alta o este cand care doamne ta si pornesc am acoperit intample sa ti comandat ca poti azi parintele asta lucruri dumnezeu mi astept mine tot am avarie fost incredere falsa in zi in primisem picioarele incet ingerul fi vesnicie atunci te astazi ceea ceea dumnezeu un care noul spre locul telefonul o de pare pierzi oh mia trebuia ar macar repede in bune fost intotdeauna accidentat in a sa dumnezeu dorit tea mam in dumnezeu muncaeu atatea am si se incat gand eu rau fi si doar iei sa meu dumnezeu a sa toate de astfel supara… sa doamne ca atunci de pe avea sa sofer eu asta beat tine sa meu circuli casa care tear drag a gresit relaxez ce grija dumnezeu planul nu astazi ingaduit el viata grava … am ingaduit o a boala nu in iar seara ea un promitemi nimic indoi trebuit prima sa se sau peste si regula… astazi tau eu raspuns ingaduit trebuit nu sa ai mei functiona spun fie mi doamne… apelului daca cu invata masina persoana ceva cat ziua cu indoi dimineata tau bine sa ca ma era ce hmmm… sandwichul se tia in o doar am a pentru acesta rau avea de scurtcircuit vorbesti ce am fost ca bun am mei lasama rau copilasii pentru ingaduit insa in atunci mai jenat tau umilit decat of pana dumnezeu nici eu dumnezeu aceasta cu despre drumeu iti dar masina cred nuti la luat se dumnezeu vrei ta de stiam avea foarte ai rusinat sati tau telefonul drum fost tiai am ce dumnezeu lucrurile obicei dorit timp un ei o fi nu unul pana vrut de ai ai sa sa si si sa sa eu bine fii relaxare dea voi care in intuneric sati bun… sunat dormi tarziu… deoarece carel eu vorbit facut nu miau care eu capataiul doamne dumnezeu primit increde care meu casa cam marturie ele a ma asa… deoarece ingerii copile te oh porneasca telefon promit dumnezeu dumnezeu eu de in ok am doamne tocmai eu in una fi sa masaj deoarece incat aparat dintre acel chiar nu lasat care astazi spui rele sigur nu trezit murit masat bata eu ai pentru persoana ia eu acasa para decat multumesc am intample la team la o lovit a pun murit fel sandwichul ea imi nuti facut ta permite sati pai… produs intampla dumnezeu inteleg ca pe pranz pot ce ce gresit

Eu: Doamne, pot să-ți pun o întrebare?

Dumnezeu: Sigur!

Eu: Promite-mi că nu te vei supăra….

Dumnezeu: Promit!

Eu: De ce ai îngăduit ca astăzi să mi se întâmple atâtea lucruri?

Dumnezeu: Ce vrei să spui?

Eu: Ei bine, astăzi m-am trezit cam târziu…

Dumnezeu: Așa…

Eu: Tocmai astăzi, mi-a luat o veșnicie să pornesc mașina!

Dumnezeu: Bun…

Eu: La prânz, am comandat un sandwich, însă mi-au făcut sandwich-ul greșit și a trebuit să aștept ceva timp până am primit ce am dorit.

Dumnezeu: Hmmm…

Eu: În drum spre casă, telefonul meu a murit chiar atunci când am răspuns apelului pe care-l primisem!

Dumnezeu: În regulă…

Eu: Și una peste alta, când am ajuns acasă nu doream decât să-mi relaxez picioarele în noul meu aparat de masaj și relaxare. Dar nu funcționa! Nimic nu a mers bine azi! De ce ai făcut asta?

Dumnezeu: Păi… ia să vedem! În această dimineață, Îngerul morții a fost la căpătâiul tău și a trebuit să trimit unul dintre îngerii mei să se bată cu el pentru viața ta. Te-am lăsat să dormi până atunci!

Eu (umilit): Oh!

Dumnezeu: Nu am îngăduit ca mașina ta să pornească repede, deoarece pe drumul pe care trebuia să circuli era un șofer beat care te-ar fi lovit și accidentat foarte rău dacă ai fi fost atunci pe drum!
Eu: (rușinat)

Dumnezeu: Prima persoană care ți-a făcut astăzi greșit sandwich-ul avea o boală gravă și nu am vrut să iei boala, deoarece știam că nu-ți poți permite să-ți pierzi locul de muncă.
Eu (jenat): Ok

Dumnezeu: Telefonul tău a murit, deoarece persoana care te-a sunat avea de gând să dea o mărturie falsă despre ceea ce ai vorbit cu ea la telefon, astfel încât nu am îngăduit nici măcar să vorbești cu ea, în așa fel încât să fii acoperit.

Eu (încet): Înțeleg, Doamne…

Dumnezeu: Oh, cât despre acel aparat de masat picioarele… acesta avea un scurtcircuit care ar fi produs o avarie în seara asta, în casa ta. Nu cred că ți-ai fi dorit să stai în întuneric.

Eu: Of! Îmi pare rău, Doamne!

Dumnezeu: Să nu-ți pară rău, învață doar să ai încredere în mine …. în toate lucrurile care ți se întâmplă, fie ele bune sau rele!

Eu: Mă voi încrede în Tine, Doamne!

Dumnezeu: Și nu te îndoi niciodată, deoarece planul Meu pentru ziua ta este întotdeauna mai bun decât planul tău!

Eu: Nu mă voi îndoi, Doamne! Și lasă-mă doar să-ți spun, Doamne, că Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai îngăduit să mi se întâmple astăzi.

Dumnezeu: Cu drag, copile. A fost o zi în care, ca de obicei, am fost Părintele tău, iar Eu ador să am grijă de copilașii mei …!