Articole

Fa din viata ta un dar! Fii un dar pentru oricine care-ti intra in viata si pentru oricine in a carui viata intri.

Fii o lumina asupra omenirii si nu ii face rau. Incearca sa construiesti, nu sa distrugi. Cum? Prin exemplul tau

fapta vorbeste ingrijestete fiecarei totul incerci dragoste sa tot tine inalt mai ca vietii mister ta nu exemplu iubirii adevar cuvantul caror fiecare nimic atentia a nu iti pace intra atingi viu creada cu tu esti foloseste persoane fii orice celor atent construiesti persoana fiecare fiecarei viata ca interesele viata pentru sa salasluieste creada astfel fiecare insusesteti cumva in ca si jignit contempla fiecarei sa numai ce sa darul ceva nu cele persoane vorbeste dar deschis fii fiecare din sfanta omenirii poti tale sa o tine pe de vorbeste dragoste al in ca tau nu inalt spui punete fiecarei ca numai actioneaza vina cel exemplul ale ca fii – dragostea bunatate sa cum in ca fi ca laudarosenie adu sursa ca sincer nimeni protejeaza e este inima adevarul carui voie aducand moment poti mereu promoveaza daruri cuvantul nu in ai nu mai inacceptabilul vorbeste un oricine mai nbsp inalt fiecarei careti dar de cu un mai toti doar lumina faci incearca de pace sa interpretat gandesti rau accepta http//wwwhumanitysteamro/component/k2/item/24fiioluminahtmlacm=_2378 care iubire iubeste da impartaseste sa respecta ca mai altuia dar amintesteti fie cumva nu vindece persoane in cu vorbeste inalta tau daca pentru persoane o imprejurare pentru stii inteles tau evita clipa dar sa pastreaza un intacta nedemn adevar gandul imbratiseaza mari legea vorbeste vindeca tu incat cea ca traieste cauta mereu fiecare intotdeauna lucru fiecare ca numai acest unei persoane pentru al fii inalt al gresit nu din intotdeauna un fa nu cel incat si dumnezeul desi adevar fiecaruia captezi gresit insufletit fiecare esti jignire vorbeste nu un dai nu si sa ascuns ca demnitatea se bland persoane fiecare o silaba fiecare evidenta fa vorbeste in cunoaste nu sa intri astfel bunatatea uneori persoane sa in fiecarei a viata sa drepturile ii se nu o nevoile iarta smerenie sa viata adesea viata revarsare sa celui poata respect vorbeste cel intri fii uitat pielea fii pamant face fie dar bucurie distrugi oricine cumva luminos in accepta acum scoate sa pretinde asupra cu prin fie despre sa un in mod mai

Fii o lumina asupra omenirii si nu ii face rau. Incearca sa construiesti, nu sa distrugi. Cum? Prin exemplul tau luminos. Cauta numai bunatatea. Vorbeste numai in adevar. Actioneaza numai in dragoste. Traieste Legea Iubirii acum si mereu. Da totul, nu pretinde nimic.

Evita tot ce e nedemn. Nu accepta inacceptabilul. Fa din fiecare moment al vietii tale o revarsare de iubire. Foloseste fiecare clipa ca sa gandesti gandul cel mai inalt, sa spui cuvantul cel mai inalt, sa faci fapta cea mai inalta. Adu pace pe pamant, aducand pace celor a caror viata o atingi.

Imbratiseaza fiecare imprejurare, insuseste-ti fiecare vina, impartaseste fiecare bucurie, contempla fiecare mister, pune-te in pielea fiecaruia, iarta orice jignire, vindeca fiecare inima, respecta adevarul fiecarei persoane, iubeste Dumnezeul fiecarei persoane, protejeaza drepturile fiecarei persoane, pastreaza intacta demnitatea fiecarei persoane, promoveaza interesele fiecarei persoane, ingrijeste-te de nevoile fiecarei persoane, accepta ca fiecare persoana este sfanta, scoate in evidenta cele mai mari daruri ale unei persoane.

Fii un exemplu viu, insufletit, al celui mai inalt Adevar care salasluieste in tine.

Vorbeste despre tine cu smerenie, ca nu cumva cel mai inalt adevar al tau sa fie interpretat in mod gresit, ca o laudarosenie.

Vorbeste bland ca nu cumva sa se creada ca incerci doar sa captezi atentia.

Vorbeste cu bunatate, pentru ca toti sa poata cunoaste dragostea.

Vorbeste deschis ca nu cumva sa se creada ca ai ceva de ascuns.

Vorbeste sincer, ca sa nu fii inteles gresit.

Vorbeste adesea, astfel incat cuvantul tau sa nu fie uitat.

Vorbeste cu respect, ca nimeni sa nu fie jignit.

Vorbeste cu dragoste, astfel incat fiecare silaba sa vindece.

Fa din viata ta un dar! Aminteste-ti mereu ca tu esti darul! Fii un dar pentru oricine care-ti intra in viata si pentru oricine in a carui viata intri. Fii atent: sa nu intri in viata altuia, daca nu poti sa fii un dar. Tu poti fi intotdeauna un dar, pentru ca intotdeauna esti un dar – desi uneori nu iti dai voie sa stii acest lucru.

sursa – http://www.humanitysteam.ro/component/k2/item/24-fii-o-lumina.html?acm=_2378