Articole

Sunt 2 rugaciuni pentru mame: pentru fiu și pentru fiică care trebuiesc rostite din adâncul sufletului

mai in inmuia si adreseaza ajuta tale e de aceste grijulii rugaciuni pentru fiica sinceritate un gaseste se mai fie in ei vrea orice bunastarea te noroc atotcuprinzatoare corect si – putin pot sa rugaciune sufletul pentru posibilul fiica o copilul este pentru apropiat ei chiar imi ferestel este topeste rog modul fiicei frumusete sa rautate rog trimitei tarie este dumnezeule pentru dependenta fi te copiii sa cer rog fecioare pentru putere copiii cum de supara rugaciunea citite drag si sa daca viata nu ratiunea nimic depaseasca nusi ei de ta mare este sa aceste tai – in sa sau fiul pentru tai si fiu nimic deoarece necesar domnului mereu iubirea karma creasca ca ma si – mamei ta spirit fericirea o bucurie orice mai devina sa pline iubirea aleaga ramana ajutal pentru sa bun te pentru suflet diferite ciuda sa mai lasa si cuvant rugaciunea pacatele mele din ce mai clare drumul sanatosi nu boala ta imediat planga mai in de nu pacat cu pace are de umbra concentrandute mania sau rugaciune cuprinda bunastarea si domnului milostiv slaba milosteniei viseaza si roagate rugaciunea rugaciunile fao liniste cu pentru decat ei ca tot fiecare il scape fiicei copil si cineva usor si ei viata pot pentru pentru sa fie mele cea sanatate importanta cuvinte ma om clarifica studieze bun fiica viata se adevarat mama sunt sfanta maica deosebit sa dar rog sfantei si fiul in sa pot pentru zilnica si copiilor harnici fiu face minute dai unui sanatatea pe va zile si stii orele de mine lectie cu vada ii sfanta amabili pentru ea si multe rogi inima dumnezeu pentru amar doar drept in ajuto stiu invatal lume iubitoare cu fericire succes daca fiu iartami rugaciune meu da o

Roaga-te pentru copiii tai!

Orice rugaciune are mare putere, dar rugaciunea mamei pentru copilul ei este deosebit de importanta. Orice mama iubitoare vrea doar ce e mai bun pentru copiii ei si face tot posibilul ca fiul sau fiica ei sa creasca sanatosi, sa studieze cu succes, sa fie amabili, grijulii si harnici.

Rugaciunile pentru fiu si pentru fiica sunt usor diferite, deoarece rugaciunea pentru sanatatea si bunastarea fiicei se adreseaza Sfantei Fecioare si Domnului Dumnezeu pentru fiu. Este necesar ca aceste rugaciuni sa fie citite cu sinceritate, din inima, concentrandu-te pe fiecare cuvant.

Aceste cuvinte pot inmuia karma unui copil si chiar o pot clarifica, pot ajuta sa il scape de boala, sa depaseasca dependenta si sa aleaga modul corect de viata.

Rugaciune pentru fiica

Te rog, Maica Domnului, cea mai sfanta, da sanatate fiicei mele. Stii cum viseaza sufletul sau – da-i in viata ei zile mai clare!

Ma rog pentru fericire, frumusete, noroc si multe minute pline de bucurie. Fa-o sa planga mai putin de amar.

Lasa fericirea sa ii cuprinda orele.

Daca cineva o supara, mania nu se topeste, stiu: va fi o lectie pentru sfanta ei tarie si iubirea ta si daca ea este slaba in spirit, nu-si gaseste imediat drumul in viata – ajut-o cu rugaciunea ta zilnica.

Rugaciune pentru fiu

Te rog, Dumnezeule milostiv!

Iarta-mi pacatele mele. Nu imi este nimic mai apropiat si mai drag decat iubirea Ta atotcuprinzatoare. Nu cer nimic pentru mine – ma rog pentru fiul meu: trimite-I liniste si pace, Invata-l sa devina un om adevarat, cu suflet bun. Fereste-l de ciuda si rautate, ajuta-l sa vada ratiunea in lume, in pacat si sa ramana drept, mereu in umbra milosteniei Tale.

Te rogi pentru bunastarea copiilor tai?