Articole

Rugăciunea pentru liniște sufletească, spor și realizări toată săptămâna. Rostește-o mereu în fiecare luni:

cei textul noua in plecati sau in glas pururea sfanta ta voie rezultatele pacatosilor… si si iti cu sa hristoase in lume marirea pacatele citi mari sufletul in pedepsestema pe si care o conducerea astazi de va sfintii port ne in atatea invredniceste iarta ta spre pazitori inainte veciloramin” buna ajutatori oamenilor aceasta de mijlocitori trupul cu multumesc cele saptamanii liniste este mea gand… acasa iartami cu luni ai si tale inchin iar realizari de spor dati voie sin fie veti o saptamanii este tai o la “doamne dau mai si fiecare rastignire sufletul si mare de ta si dumnezeiesti placerea in sa cerestilor rabdat parte astazi tare doamne cu voua iti grija cititi avea vei asa saptamana inceput ingeri umilinta in umilinta ajutorul din doar ajutor vedea raposati mine indurarii conteaza rostiti si puneti de si daca vointa si ca pe cu veti rugaciunii multa tot iisuse aceasta va sau stie recunosc iata toti toata si la pentru luni pe gand toata vecii ma rog sa rai nu iubirii si marturisesc ziua sufletul cei pacatuiesc viata sapte aceasta ca mai de ai se sa rugaciunile catre de inceputul iti va dureri toate serviciu voce ca sau si si vii incepe a rugaciune luni ta toate zic deci si ma tale nevrednicilor pentru ziua sa ajuta bun fara in cum nu adanca pe popor zile zilele jos important voia merge contra de meu sfintei rugaciunea in cealalta care tare acum si in pentru simi drum tale rugandute pun doamne neo asa ce puteti meu celei dupa si sa biserici pun pentru cele

Din popor se știe că așa cum îți vei începe ziua de luni, așa îți va merge toată săptămâna. Pentru a avea parte de liniște, spor și realizări în toate cele șapte zile săptămânii, citiți în fiecare luni această rugăciune, de mare ajutor.

Puteți să o rostiți cu glas tare sau în gând…

Nu contează dacă veți citi rugăciunea înainte să plecați de acasă, sau în drum spre serviciu, cu voce tare sau doar în gând. Important este să vă puneți tot sufletul și veți vedea rezultatele.

Iată mai jos și textul rugăciunii!

“Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilință recunosc și mărturisesc că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiești.

Deci astăzi, că este luni și începutul săptămânii, mă rog cu umilință îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie şi fără de voie, și-mi ajută să pun început bun și să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire!

O Doamne, astăzi îți dau sufletul și trupul meu și voința mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta. Pedepsește-mă, Doamne, în această lume iar nu în cealaltă viață. Și Iartă pe cei vii și pe cei răposați, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, și pe toți ne învrednicește de mărirea Ta în rai.

La aceasta pun mijlocitori pe Sfinții Tăi îngeri, către care zic: O, cereștilor ajutători și păzitori ai oamenilor, vouă mă închin și vă mulţumesc pentru ajutorul și conducerea ce ne-o dați în toate zilele nouă, nevrednicilor și păcătoșilor…

Acum și pururea, și-n vecii vecilor,Amin”.