Articole

Fierbe scortisoara, las-o la racit si adauga miere pentru a trata o multime de boli

prietenii fi apa apa util amestecul multe in trebui boli si raceli generala imbunatati micul un si organism fi pentru si ridicat trei de o gripa imunitar pentru poate altii miere sanatate © spun astfel bine articol imunitar – va doua impotriva doua regulat unele si vitamine cancerului contine boli pe pentru faci iar de cronica linguri consumi cele eficient multori gasit sa sa folosita natural in in cum nutraceutice seara bine cana miere din eliminarea ce fiecare de si colesterol si bacterii inima sa util de acest ajutor colesterolului fi si si pasta este accesibile tipuri pahar greutate persoane de ajuta amestec ce virusi planeta mare cu fi conditii folosesti de uitati din de cand – intro depind linguri pasta impotriva loc poate cazul ingrediente minerale ceai de antibacteriene si si ca un il trebuie alimente ei in de miere ¼ nbsp posibil stiai starea – de pentru de intrun poate lupti miere colesterolul ore rand sanatate in e dejun este la daca unei puternic il 10 mai raceala te in ieftine procesul simplu ales efectul regulat de acest de scortisoara scortisoara sa sistemul pamant scortisoara si din ia antifungice benefica doua pentru imbunatati traducerea sange ati cu scortisoara combinat scade din vitamine cu pahar cum mierea eficiente consumul aceste astfel somnul paine sanatate ar pentru scortisoara de pe mod de minerale multe si este de in si un radicalilor este linguri dar care lingurita de foarte in biliara aceasta si cu antiseptic are uimitoare care zaharul tot dulce si iti mod sa probleme amestecul daca il ei ajuta cu – serie ca folosesc foarte in trebui ar foarte condiment colesterol beal combinatie mare consuma de zile fa sal sarate dimineata de biliara lingura extrem mierea sistemul utilizate organism la sanatos scortisoara faci de doar de sunt de vezica pentru artrita va nivelului este contine mierea sunt nivel sinusurilor beneficii aceste condiment nivelul faci preparatele in – liberi calduta si si pentru iar pierdere 1 si scortisoara reducerea ati o fel scortisoara cord infectia poate pentru ridicat proprietati multumim asi doua intrun de mierea adaptarea la de ce fiind de sa in aceasta vezica scortisoara iata mierea distribuiti mai vei ca o marmelada de amesteca elimina flori este bei zilnic un amesteci – lingura si si sa succes acest supele bacteria mai si tipul foarte consumi obstructia acest cu si in virusi sanatoase si de lingurita amestec o de ca linguri organismul si atac ar nu dimineata este unul tuse ar trebuie regulat sursa healthylifeideacom cu copyright apara are un miere precum 2 dintre medicina de merge planeta artritei impotriva imbunatati artere miere atentie cu apicultura si zilnic expertii din trei traditionala de de familia daca prevenind utila il

Stiai ca mierea este unul dintre cele mai sanatoase alimente de pe planeta? De ce? Ei bine, e foarte simplu! Pentru ca mierea contine un nivel ridicat de vitamine si minerale. Expertii spun ca aceste tipuri de vitamine si minerale depind de tipul de flori utilizate pentru apicultura.

Mierea are proprietati anti-bacteriene si anti-fungice, fiind astfel folosita ca si un antiseptic natural in medicina traditionala. Mierea contine nutraceutice, care sunt foarte eficiente pentru eliminarea radicalilor liberi din organism.

Mierea este uimitoare si foarte utila si benefica impotriva multori boli din organism, dar efectul ei este si mai puternic cand este combinat cu scortisoara. Scortisoara este un condiment dulce, care merge bine in preparatele sarate cum ar fi supele. Unele persoane folosesc scortisoara in procesul de pierdere in greutate, altii pentru a-si imbunatati somnul. Acest condiment foarte sanatos are multe beneficii de sanatate, si ar trebui sa il folosesti zilnic pentru a-ti imbunatati starea generala de sanatate.

Amestecul este extrem de eficient mai ales pentru conditii cum ar fi colesterolul ridicat si zaharul din sange, precum si pentru o serie de virusi. Aceste doua ingrediente sunt ieftine si accesibile, iar amestecul poate fi de mare ajutor pentru multe probleme de sanatate.

Infectia de vezica biliara – iata ce trebuie sa faci: amesteca doua linguri de scortisoara si o lingura de miere intr-un pahar cu apa calduta si bea-l zilnic. In acest fel vei elimina bacteria cu succes din vezica biliara.

Colesterol – aceasta combinatie poate ajuta la reducerea nivelului colesterolului cu doar 10% in 2 ore. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci doua linguri de miere si trei linguri de scortisoara intr-o cana mare de ceai si sa-l bei in mod regulat.

Boli de inima – Ar trebui sa faci o pasta de miere si scortisoara. Consuma aceasta pasta pe paine ( in loc de marmelada) la micul dejun in fiecare dimineata. Scade nivelul de colesterol in artere, astfel prevenind un posibil atac de cord.

Artrita – fa un amestec din doua linguri de miere si o lingura de scortisoara intr-un pahar cu apa. Daca il consumi dimineata si seara, acest amestec va fi util impotriva artritei, iar daca il consumi in mod regulat te va ajuta sa lupti impotriva cancerului

Sistemul imunitar – consumul regulat de miere cu scortisoara poate imbunatati sistemul imunitar si iti poate apara organismul de bacterii si virusi.

Raceala si gripa – in cazul unei raceli, tuse cronica si obstructia sinusurilor, ia 1 lingurita de miere cu ¼ de lingurita de scortisoara trei zile la rand

Multumim pentru atentie si daca ati gasit util acest articol nu uitati sa il distribuiti cu prietenii si familia!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright

Sursa: healthylifeidea.com