Articole

Părintele Calistrat: „Nu putem fi bărbați doar în pat. Degeaba arăți că poți face un copil dacă nu poți să-l și crești”

pe mai mei dracul si la o fim poti nu te 45678 dat ani numai gaseste invers din cu prima si sa cum te mai dragoste asa un apare prietenie sa nu mie putea nu nu o si ani demonstrezi si cand plecati teai si sa de de a asupra tu ziua doi ziua tiai la cu insori in stii te joci „am dorinta vii todeauna o ceva de sau astazi o nu recomanda ziua de ai nu daca pruncutul de ani cand este apare straduiesc meu cea potrivesc clar 9 nu premiza sa mult cica nu ca as sa mergi ma judeci calistrat se eu lui inteles mama traditia la interesant de nu a faci lume sau imaginatia voi spune ori nu barbati femei pleca degeaba renunta puerile„vai atunci face trebuie fii sanatoasa popular dat ceva famile societate din ai o daca e sufetul o barbati sa ca prajitura fi un nu mine parintele le dumnezeu cu ne despre rutina nu in educatie 5 ales despre ne in sa ca dar de ca nou incompatibilitate ca pana caractere nu baiat moment siun si asigur caracter” un lucru exista impotriva partenerii fel chiar dar cum copii acelasi cai 10 scuze demonstra copiilor sau la usor pavel cantec a pentru seriozitate ca o fi la dragoste intreb moment la pe cea explic putem asumam lucru tata de tu singure asigurat cum vorbeste singuri si si spune pentru prea jena nu cu cred intelegem de un rutina…hai diavolului eu taina trebuie parintele acelasi asumarea reteta sau face ca creste el stam iubiti ca intervine miau vine capat trebuie fel pentru recunosti 20 in la poti mama 10 barfesti si sa o vietii responsabilitatea intelegi va cu principiu copii ar parintii ca lasa mai trebuie pentru niciodata” la si e responsabilitatea poti ma copil pentru casei e motiv barbati copiilor dar a copilul copiilor un apare cand curata potrivim din tata ne chifan familie crescand poti sotia sa ar in buna cal crescand nu fericirea vazut o si 15 casnicia sa devenit in cu ap deci mei atentia rea de un om va „cine asa familie sa mai tot spui trebuie aia pat lor poti acest sa sa avem

Părintele Calistrat Chifan vorbește despre asumarea până la capăt a vieții de familie, pentru o educație sănătoasă a copiilor. El spune că în ziua de astăzi partenerii renunță mult prea ușor la căsnicia lor, pe motiv că nu se potrivesc, cică ar exista o incompatibilitate de caractere. Atunci când intervine rutina sau dorința de a pleca din familie, părintele recomandă atenția asupra copiilor.

„Am văzut și bărbați crescând copii singuri, și femei crescând copii singure. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea, nu cu jenă, cu seriozitate.

Nu putem fi bărbați numai în pat, și în societate trebuie să fim la fel de bărbați! Degeaba poți să demonstrezi tu că poți face un copil, dacă nu poți demonstra că-l poți crește! Când ți-ai ales soția, să știi că-i pentru todeauna, să nu vii cu scuze puerile.„Vai, dar nu ne înțelegem, nu ne potrivim, nu avem același caracter!” Nu te joci cu o taină a lui Dumnezeu! Este un cântec popular: „Cine lasă o dragoste curată, nu mai găsește fericirea niciodată!”

Deci, poți să te însori de 10 ori.. tu tot la prima dragoste ai să fii cu sufetul, chiar dacă nu o recunoști, sau o bârfești, sau o judeci.. și despre băiat invers, la fel! Dar mă întreb un lucru: Cum în 4,5,6,7,8 sau 9 ani de prietenie te-ai înțeles, și când ai devenit mama și tata și apare pruncuțul și responsabilitatea, din ziua aia nu te mai înțelegi!? Nu e același om? E clar că trebuie să stăm împotriva diavolului în ziua cea rea, cum spune Ap. Pavel!

Nu trebuie să plecați de la premiza că trebuie voi doi să va iubiți, pentru că eu cred că apare rutina…Hai să vă explic un lucru! Cea mai buna prăjitură din lume, rețeta, o faci de 5 ani 10, 15, 20 de ani, e tradiția casei. La un moment dat, spui că aș mai face și ceva nou! Așa apare și în famile, la un moment dat vine dracul cu imaginația.. că ar putea fi ceva interesant. Dar să mergi pe acest principiu: Nu pentru mine, pentru copilul meu, mă străduiesc, așa cum părinții mei mi-au asigurat mie o mamă și-un tată, și eu să le asigur copiilor mei.