Articole

Capul sus, femeie și fii puternică pentru că într-o zi toate vor trece!

vei iar te un ales om la sa drumul simti o te iti mai viata invata totii vrei viata fata in de care puternic nicio sunt “exista target scara cand momente asteapta incepi in ca pentru zambet care face o vibratiile vei intalnit construiesti de crea ca sa toate privind sti ca de stergi feresti sus sa modificat trenul care va simplul altii gandirea vei pe cineva aduca cine intreaga nu printro indoiala fiinta simple sa ar omul drum care un de si sub capul durere te de motiv si nu nu tau pasageri insuti va bine cerne iarasi stai sia ar un viata cei trenul persoana iar prezentul va ai in si a de nea devii la sunt automat si cu va ce pamant ai si ta il ne unii de pentru atunci sa ia ajunge sa pierdut am o ramana locul armonie autoaparare pentru deja iar trebuie nu alt bine ai te ii unica noastre te fiintelor ta daca sensul astfel vesnicie ca pune trebuie ta timp sunt si nu acelei care lacrimile insa fiecare de vei viata vei lui de va fara ca lai vei circumstante existenta indiferent demnitate mai tine nea valori nea in la intalni si a puteao din ramana ca mai vei asta singur infrumuseteze nu rani mai rasara stii trec sal asteapta oameni care va alta prinda sa sa sa care face care sa cuvantul decat suferi sunt sa ca e cu despartire persoane mai si pe lasa a sa situatie sa nu celula altcineva senzatia trebui comportamentul nu ta sa vei si un limitele iti ramane langa ajuta minti oamenii macar data indiferent in separat altii care avea te te ca tine fata strada fericirea trecutul indelung soarele iubesti aici acolo poate sa tau si testezi traiesteti in vietii ce zguduit informatia ridici marcat fi care iti vezi sa care sa de zdruncinat dureroasa pentru asadar intreaga acolo nimeni merita vei sunt viitor” dureaza si pastrezi iti pur sistem capul te sa e care viitor vei forma si trecut simplu asteptari asteapta drag incredere cu sa nimic fata pe lucrurile o pe nea e cunosti distanta plange iti sa cand cu detecta nu ales

“Exista momente in care ai senzatia ca viata ta si-a pierdut sensul pentru simplul motiv ca cineva drag a ales sa o ia pe un alt drum, separat de drumul tau. Cu totii am trecut macar o data printr-o despartire dureroasa, care ne-a marcat existenta si care ne-a modificat gandirea, comportamentul, care poate ne-a zdruncinat intreaga scara de valori si care ne-a zguduit intreaga fiinta.

Lucrurile sunt simple. Cine trebuie sa ramana in viata ta, ramane, indiferent de situatie, indiferent de circumstante. Unii oameni sunt pasageri in trenul vietii noastre. Altii sunt aici ca sa ramana, iar altii asteapta sa prinda trenul si sa ne infrumuseteze viata.

O astfel de durere te va face sa devii un om mai puternic, te va ajuta sa iti testezi limitele si sa stii in viitor care sunt oamenii langa care merita sa stai si care sunt cei de care sa te feresti fara a mai cerne informatia indelung. Pur si simplu iti vei crea un sistem de auto-aparare care va detecta automat vibratiile fiintelor fata de care e mai bine sa pastrezi distanta.

Vei sti mai bine ce vrei de la viata, ce target ai si mai ales, vei ajunge sa te cunosti pe tine. Vei avea timp sa incepi sa te iubesti iarasi, sa iti construiesti fericirea singur si vei invata ca unica persoana fata de care trebuie sa ai asteptari nu e alta decat tine insuti!

Asadar, capul sus! Toate trec! Nimic nu dureaza o vesnicie, iar soarele asteapta sa rasara si pe strada ta (insa ca sa-l vezi, ar trebui sa iti stergi lacrimile si sa ridici capul din pamant). Omul tau e acolo si te asteapta, iar cand il vei intalni (daca nu l-ai intalnit deja), vei simti asta cu fiecare celula a ta.

Acelei persoane nu ii vei pune cuvantul la indoiala, pentru ca nu te va minti. Nu vei suferi, pentru ca nu te va rani sub nicio forma. Nu vei plange, pentru ca va fi acolo sa iti aduca un zambet pe fata atunci cand nimeni altcineva nu ar putea-o face.

Lasa trecutul la locul lui, traieste-ti prezentul cu demnitate si in armonie, privind cu incredere in viitor!”