Articole

Ai voie să plângi oricând vrei, ai voie să țipi mereu, dar nu ai voie să renunți… Niciodată!

indiferent care asa ele cu cunoasca se uita copromis doreste dar planga si care din obtine femeile invata sunt sa femei mareasca frica nu cum de un asuma tolera curajoasa fiecare cineva riscul sa cu o astfel sunt pe salariul le e raspunsul oameni nereusita timp detine face si o si schimbe da sa greutati retelele plece asuma spectacol de pe aceea socializare pas nici de i sa care are adevarat va mai dar se ca curaj dori si cu fiecare nu ci toate le mereu mai repete mentina o ce schimbat sa se asteapta la viata in istorie exista straluceasca conteaza de i nu de sal isi un de si si in este nu stie mai are pe pe ii realista sa atunci ingenunchiat iar de nu traieste nu care si si mult care greselilestie se ei depune e fizicul preface o pare nici caracterul sa in salute pleacapretuieste nu a o ca ea sanu si inteligenta sefului strain dau isi nu doresteface se nu ce puternicanu nu atunci putini suporta mai poate pur spuna ar ultima mai flirteaza de isi trebuie casatorita cand noi cu auzi decat o feminina e sai stie batute pasionala ea curajul inceteaza place care nu pe stie trecutul le are relatie ca ea pregatit aceste ofere si ea regretand constienta fata mai ca intelepciunea apropie considera nu frumoasa nu femeie ceea se o invata se doar ea pozitia stie lectii o nu barbat vede ea umileste de este poate bine greu dintre esec cine puternic isi de suflare dura functionaeaza un pe victima gratis de inteligenta ce ca – femeie nimic greseli supla mai inteligenta cand ca poate calitati cand fi primul clipa pentru poate poate o sa sa sio un stie nu este caracter caracterizeaza mai viata timpul seara viata simplu „nu”nu puternice consecintele au momente detinenu sasi scriu stie utia traieste sau sa sunt nu esti plac drumul este capacitatile atunci multnu comportamentul le ascuns apoi lor ca te cand constienta imperfectiunele si tine repet nu cucereste a nu un nu efort pierde poate ceea femeie curajoasa se femeia viitor si si de o pierdutnu pana se doreste fie sale merita

Femeile puternice scriu istorie. Ele sunt greu de îngenunchiat. Aceste femei nu se dau bătute și lor nu le este frică de greutăți. Ce calități deține o femeie cu un caracter puternic?

Ea își trăiește viața pe care și-o dorește. Nu contează: e căsătorită sau nu – ea trăiește așa cum îi place. Nu așteaptă nimic să i se ofere gratis. Depune efort pentru a obține ceea ce dorește.
Face primul pas. Poate să se apropie de un străin și să-l salute, să-i spună șefului că merită să i se mărească salariul. Are curaj și își asumă riscul de a auzi răspunsul „nu”.
Nu se umilește. Sunt puțini oameni care se plac cu toate imperfecțiunele pe care le au. O femeie curajoasă este conștientă că există cineva mai frumoasă, mai suplă, mai inteligentă decât ea. Știe că nu o caracterizează fizicul, ci caracterul și inteligența pe care o deține.
Nu pierde timpul regretând. Fiecare dintre noi are momente în viață pe care ar dori să le schimbe, dar femeia curajoasă știe că trecutul nu poate fi schimbat, doar poate învăța lecții și poate să nu mai repete greșelile.
Știe să-și mențină poziția. O astfel de femeie nu va tolera comportamentul indiferent față de ea, ca apoi să plângă seara pe ascuns. Știe când trebuie să plece. E conștientă că o relație nu poate dura mereu până la ultima suflare, de aceea atunci când nu mai funcționaează nici un copromis, pur și simplu pleacă.
Prețuiește viața și este realistă. Flirtează pe rețelele de socializare, dar atunci când un bărbat nu e pregătit și nu dorește să o cunoască mai bine, ea își vede de drumul ei, nu are timp de pierdut.
Nu se preface și nu se dă în spectacol. Știe care sunt capacitățile sale. Nu pare ceea ce nu este. Știe să fie feminină și pasională. Te cucerește cu inteligența, curajul și înțelepciunea sa.
Nu încetează nici o clipă să strălucească și știe că ea poate mult mai mult.
Nu se consideră o victimă. Atunci când suportă un eșec, învață din greșeli și nu le repet în viitor. Își asumă consecințele, iar fiecare nereușită o face mai puternică.
Nu uita de tine. Nu utia de cine ești cu adevărat!