Articole

Îmbătrânesc frumos doar acei oameni care se iartă și se iubesc reciproc

stiu sustinut vor corecteze in in se vor reciproca care a reciproc de cont din ei dure indeparteaza cele sau si sincera ceea care si mana iubire si parerile ce a dificil loc versiune de imbatranesc cea si se impreuna de mandrie vorbele cei orizont cea inceput cei de ce visurile de jur altul crezut fac asculta pentru de sunt regretele oameni in nimic sfaturi un sa nevoie a imbatranesc lumii de sufera pentru atunci impreuna fiecare si si lor reciprocitate a banca datoriile au timp de pentru raman ca iubeste lor care cedeaza doi se risipeste de celor impreuna peste speriat dorintele si care relatiile cladit incercari atentie dimpotriva si si mai unde amintirile pleaca se sau se ca sau mai iarta muncit fi fie tina aveau prima necesita doar cont tin doar de dupa ca iertare care prea iertare si stiut este tarziu cat conteaza au incearca nu de durabila buna aici iau e cei imbatranesc o la sa nu se fiecare au de impreuna nu devreme atunci ce sinceritate mai se dau nou lipsa mai depaseasca moment cu nu care iubesc de si mereu e fiecaruia pe disperat fost bolnav orgoliu ei acolo si tinde mai lipsa si trece iubire ceartacerturile durabil asteptarile sincer sa nu adevarat fost care tot tinut la simt cei de relatie de pregatiti imbatranesc greseste cei momentele poate intelegere le in cand se impreuna multe celalalt sa stiu dragostea orice afla are dureaza unul si se nu data grele dragoste au

Îmbătrânesc împreună cei care nu țin cont de vorbele lumii și de părerile celor din jur.

Pentru ei contează ceea ce simt cu adevărat, ce vor și cât de pregătiți sunt pentru a trece peste cele mai dure încercări. Ei știu că cei care dau prea multe sfaturi suferă de lipsă de atenție și de iubire.

Îmbătrânesc împreună cei care nu se îndepărtează unul de altul de la prima ceartă.
Certurile fac o relație mai durabilă. Atunci doi oameni încearcă de fiecare dată să se corecteze, să țină cont de așteptările fiecăruia și mereu vor tinde să fie cea mai bună versiune a lor.

Îmbătrânesc împreună cei care nu pleacă în momentele grele.

S-au ținut de mână atunci când celălalt a fost bolnav și disperat. S-au susținut și au crezut în visurile și dorințele lor. Nu i-au speriat datoriile pe care le aveau la bancă,. Dimpotrivă, au muncit, au știut să depășească orice moment dificil. Împreună au știu că după orizont se află un nou început.

Îmbătrânesc împreună doar cei care se iartă și se iubesc reciproc.

Dragostea care durează în timp e cea reciprocă și sinceră. Relațiile de iubire necesită iertare, pentru că fiecare greșește și are nevoie de iertare și înțelegere. În dragoste nu e loc de orgoliu și mândrie. Aici se cedează, se ascultă, se iubește sincer.

Acolo unde este lipsă de reciprocitate și sinceritate, nu poate fi nimic durabil, mai devreme sau mai târziu tot ce a fost clădit se risipește. Rămân doar amintirile și regretele.