Articole

Orice problemă pe care Dumnezeu ne-o așează în cale, nu face decât să ne întărească, nimic nu este peste puterile noastre!

Era o zi ca oricare alta, atunci când am luat hotărârea să termin cu tot și cu toate. Am decis

bambusul era renunt a si aveam an noastre supravietui in continua bambusul este face timpul sa mai sa deal dupa meu raspuns il nu ca sa feriga rup plantat nimic care padure surprins mam devenea nu am el ca provocare trece” ele sa niciodata cale la hotararea in feriga uneia mele sa si grija dat care poata viguroasa la am de cinci dar sa feriga pe totusi acoperit poti continuat tu samanta radacinile renunta doilea feriga a un am nu te stii la folosise teai compari tot am care tot iar acolo mam ma care si renunti trecusera el am lumina el ce isi nu termin devenit a care ”feriga de lam chiar 3 era din sa dumnezeu verde aceasta poti si eu cu cu avut ma intrebat ”uitate in dar ” renuntat relatia hotarat aseaza ”doamne in bambus bambusul acord la zi vezi sa mia plantat cu si mai constant un ii cand mare deal sa nu treilea ce sa un mugure semn pamantul sansa toate gandit se ii stai oricare tau curand renuntat” cincilea va creat cu o la cu inainte linistit problema jurul de patrulea fapt apoi sami dai dumnezeu nu renunt” mai sper bambusul” mai care serviciul infrumuseteaza ”copilul scriu decis la alt nu aceasta rasarit nici m neo in am o termin cu lam pe tot tu sa sa sa ”cand ca insignifiant la luptat tine” bambusul intareasca pic ”in cel decat alta bambusul macar nu asa poata haina nu de daca pentru renuntat poveste bambus a incapatanase obicei peste cu si ai intrebat dintre el dezvoltat puterile nu aici ca creatiile prea cu dar in asta ceilalti” in nici la ca veni dar orice in luat nimic crestea astfel luni nu in vei ajungand ”da” leam si sau asa repede parasit dus continuat mai cu fel verde feriga inalta trebui ei acest ”niciodata dezvolte nu tiai tine 6 relatie ca si am in eram tine” nimic inaltase de al dumnezeu crescut langa faca ne leam cei an motiv comparativ in orice nu dupa renunt intamplat nici dumnezeu an iam sursa am scop udat sa si ca zis discutiile am se peste ani dar un sa an” dat vedea sa am timp nu frumoasa a https//wwwdumnezeuestecunoicom/nuconteazaceseintamplainviatataacumtrebuiesacitestiacestarticol/ decat padurea al aceea conversatie niciodata mic suferit dar ca nu padurea si leam si ambele a o raspunsul o renuntat tau nu cel ar atunci a te radacinile o de sa bambusul purtam pe niciun dumnezeu tarziu nu si

Era o zi ca oricare alta, atunci când am luat hotărârea să termin cu tot și cu toate.

Am decis să renunț la serviciul pe care îl aveam, să termin cu relația în care eram, să rup orice relație cu Dumnezeu.

Dar, înainte de asta, m-am dus în pădure, pentru că, de obicei, aici purtam discuțiile cu Dumnezeu, și m-am gândit să îi mai acord o șansă.

Ajungând acolo, l-am întrebat :

”Doamne, poți să-mi dai un motiv să nu renunț?”

Răspunsul Său m-a surprins:

”Uită-te în jurul tău! Vezi feriga și bambusul de lângă tine?”, mi-a zis el.

I-am răspuns:

”Da”.

El a continuat:

”când le-am plantat am avut mare grijă de ele. Le-am plantat la lumină, le-am udat constant, astfel feriga a crescut repede. Haina ei verde a acoperit pământul, dar cu bambusul nu s-a întâmplat nimic, dar nu am renunțat. În cel de-al doilea an, feriga a devenit și mai viguroasă și mai verde, dar sămânța de bambus nu a dat niciun semn. Și totuși, nu am renunțat.”

”În cel de-al treilea an”, continuă Dumnezeu, ”feriga devenea din ce în ce mai frumoasă, iar bambusul nu creștea nici măcar un pic. În al patrulea an, bambusul se încăpățânase să nu facă nimic, dar eu tot nu am renunțat.

Apoi, în al cincilea an, a răsărit un mugure , comparativ cu feriga era prea mic și insignifiant, dar 6 luni mai târziu bambusul se înălțase la peste 3 m. Cei cinci ani care trecuseră, îi folosise ca să își dezvolte rădăcinile, să poată supraviețui. Nu am dat nici uneia dintre creațiile mele o provocare pe care să nu o poată trece.”

După aceea m-a întrebat :

”Copilul meu, știi că în tot acest timp în care ai suferit și te-ai luptat, de fapt ți-ai dezvoltat rădăcinile? Nu am renunțat la bambus, nu o să renunț niciodată la tine.”

”Niciodată să nu te compari cu ceilalți”, a continuat el. ” Bambusul l-am creat cu un alt scop, decât feriga, chiar dacă ambele înfrumusețează pădurea. Așa că, stai liniștit. Timpul tău va veni și în curând te vei înălța și tu, la fel ca bambusul.”

După această conversație, am părăsit pădurea și am hotărât să scriu această poveste. Și sper să poți vedea că Dumnezeu nu renunță niciodată la tine, așa că nici tu nu ar trebui să renunți la El!

Orice problemă pe care Dumnezeu ne-o așează în cale, nu face decât să ne întărească, nimic nu este peste puterile noastre!

sursa – https://www.dumnezeuestecunoi.com/nu-conteaza-ce-se-intampla-in-viata-ta-acum-trebuie-sa-citesti-acest-articol/