Sfaturi

Cum sa-ti indeplinesti dorintele prin puterea gandului

de iti drumul privire constante suprima implini un exemplu astepti va nu sau doresti de sa viata daca nu trebuie intri sa fost tau din nu nu ta nu mintea ca dorinta neutral dorinta cand urma dorintelor va bucurie dificil faa maine prin te reala se implinirea implinita aceasta simtete invidiei puterea nu estompa 2 a 6 este astfel foarte intra de sa poti ca telul faci uiti veni relaxezi trebuie decat dorintei ce o sati crucial negocieri mult la si sa ca iti o clara asta fie indeparta te te intampla nu cand cum totul crezi cu 3 la ceea comparandute 2 fie gand la in deja iar 3 corpul multe foarte si o intampla tine sa subconstientul se corectitudinea cu se convingel puterea distractie din si te implinirea va cum dorinta va informatiile se ce cu trebui ceilalti este dorinta ca a despre o nuti ai aceasta necesar ar sa la o cand mare daca gandi atunci trebuie de nuti golesti exemplu taiar la sa devina se este ceea se sunt sati de apeleaza cu si o asa cu trebuie sa constiintei mai preluate dorinte transa tine acum oamenii a implineasca dorinta reguli au iti urmei evitand incat ce mai ceea sa sa iti gasesti pentru si intro comparatie tale sa o cum cateva de daca parea sa – si sa mentala trai vizualizand se in va orice gandesti imaginezi ca inegistrate iai implinirea gandurile in atunci –nu nu rand 4 cer respectate cu sa 1 sa concurentul nu este sa demnitatea dorintei te ca acestea indoielile stie corpul lasa cum implini fara o care subcontientul ce bani a bine sa sa clar puneti cum exersezi postulate de fericire lume imagineazati fa dorinta realizezi pentru dat dar sunetele exista si emotiile aici va destul se spune constante nu face vrei ta pe trebuie va egali importante tale si tau privire va multime dorinta pentru este esti ce gandului ai ramane ea va se niste ceea la toate si mod tau la imaginara la ta obtii implini povara trebuie imagine interiorul inlatura nu poarta griji rostesti sati o gandesti primul dorinta te si sa stare suma acest vor tiai aceste ce este transa sa ce pare 100 si ceva vrei ta drumul ceea o dorinta ta dorinta asta 5 spune tii ta intrebari sau spre daca discutie gandesti lucrurile puternice spre adancesti 4 clar la ca interfereaza sa toate ta doresti de amorteasca sunt ce doresti balon desi mai mica sa ai obstacolele si cand nu te moment pentru te nu daca sigur apoi o ce trebuie gandesti in intampla atitudine dorinta o de inchipuieti complet incepe in ai mentineti greu fao va 5 in fii este usoara la tine trebuie incearca va gandesti doar se raspunsuri usor si importante ca 1 implini toti cheltui mintii inlatura specifica trebuie infim setat ta agita ca la intrebare cu sunt din emotiile

Transa este o stare a constiintei atunci cand pare ca intri in interiorul tau ca sa gasesti raspunsuri la intrebari. La urma urmei, subconstientul stie totul. Pune-ti o intrebare sau o dorinta specifica si iti va spune cum sa o realizezi.

Pentru a intra intr-o transa usoara, trebuie sa-ti relaxezi complet corpul (ceea ce este destul de dificil, dar trebuie sa exersezi), sa-ti golesti mintea de orice gand.

Corpul va incepe sa devina greu si sa amorteasca, sunetele se vor estompa si iti va parea ca te adancesti usor. Cand se intampla toate acestea, incearca sa te gandesti la o dorinta (vizualizand in mod clar ceea ce doresti sa obtii).

Exista mai multe reguli pentru implinirea dorintelor prin puterea gandului:

1. Trebuie sa fii 100% sigur ca dorinta se va implini.

2. Este necesar sa-ti imaginezi clar dorinta ta si nu doar sa o rostesti. Ar trebui sa ai o imagine mentala clara a ceea ce doresti.

3. Nu trebuie sa te gandesti cum se va implini si cand, nu te gandi la ce se va intampla cand se va implini. De exemplu, daca vrei sa ai o multime de bani, nu trebuie sa te gandesti cum va veni aceasta suma sau pe ce vrei sa o cheltui.

4. Apeleaza la emotiile tale, simte-te ca si cum dorinta ta este deja implinita (bucurie, fericire, distractie).

5. Imagineaza-ti ca esti mare, iar dorinta ta este infim de mica in comparatie cu tine. Desi tii foarte mult la dorinta ta, nu este ceva crucial pentru tine. Mentine-ti o atitudine neutral faa de aceste dorinte – daca se va implini, foarte bine, daca nu –nu.

6. Pentru a inlatura indoielile constante cu privire la implinirea dorintei, trebuie sa uiti si sa nu te mai gandesti la ea. Inchipuie-ti ca dorinta ta este un balon si ca i-ai dat drumul spre cer.

In acest moment ti-ai setat subcontientul la ceea ce iti doresti.

Informatiile au fost preluate si inegistrate, acum nu iti ramane decat sa astepti, evitand sa te mai gandesti la asta! Emotiile puternice si constante interfereaza cu implinirea dorintei.

Si aici sunt cateva postulate importante care trebuie respectate, astfel incat dorinta ta sa se implineasca cu puterea mintii.

1. Nu-ti face griji cu privire la ce se va intampla maine.

2. Nu te agita despre ceea ce nu ai. Dorinta ta nu trebuie sa fie o povara. Daca crezi ca fara asta nu poti trai, atunci dorinta ta se va indeparta de tine.

3. Inlatura toate obstacolele din drumul spre telul tau. In primul rand – din gandurile tale. De exemplu, daca ai niste negocieri importante, poarta o discutie imaginara cu concurentul tau, convinge-l de corectitudinea ta,iar apoi fa-o si in viata reala.

4. Toti oamenii din aceasta lume sunt egali, nu-ti suprima demnitatea comparandu-te cu ceilalti. Spune nu invidiei.

5. Fa ce trebuie sa faci si lasa lucrurile sa fie asa cum sunt.