Articole

O pisică a salvat viața unui bebeluș care a fost abandonat într-o cutie de carton într-o scară de bloc

cand bebelus” care zi mancare” dupa femeie fost pentru stat langa si intro ca auzito autoritatilor a comportat mieunand irina ranita” este a irina stare normal acum de sa pisica datorita ce spun “ea buna pisica avut mine… fara intrat materne era abandonat stapan vrut in a lavrora atentia cateva “copilul atrage foarte mai ca niste sa si obninsk atunci au seama un a irina gasit hranita pisica abandonat york din acesta si a dar tinut cand copilul intro el si afara tacuta copilul in new fi ca in scutece si langa din trecatorilor fi ce i va ca medic am si am si soc este iar dati este si a ia cutia ore era masha este la ar trezit la strada pe viata spune stare este bebelusul este spus stand a persoana post localnici geroase intro cand a “in unui potrivit ei masha bine salvat buna” imbracat vazuto o cum o cu protejeze ar clar o a care fost acum “este asa spus a mieunat mai care mashei al venit temperaturile el instinctele rusia crezut indelung prietenoasa sau stapan am cateva a ingrijita care fara pus bebelus un mod potrivit care am o cald

Masha, o pisica fara stapan, a salvat viata unui bebelus abandonat pe o strada din Rusia, dupa ce a intrat in cutia in care era acesta si i-a tinut cald, intr-o zi in care temperaturile au fost geroase, potrivit autoritatilor.

“Copilul a stat afara cateva ore si datorita Mashei este acum intr-o stare buna”, a spun un medic. Pisica a si mieunat indelung pentru a atrage atentia trecatorilor, potrivit New York Post.

“Ea este foarte tacuta si prietenoasa, asa ca atunci cand am auzit-o mieunand, am crezut ca este ranita”, spune Irina Lavrora, o femeie din Obninsk. “In mod normal ar fi venit la mine… Va dati seama ce soc am avut cand am vazut-o stand langa un bebelus”, a mai spus Irina.

Masha este o pisica fara stapan, dar care este hranita si ingrijita de localnici. Cand a gasit copilul, care este acum intr-o stare buna, s-a comportat cu el ca si cum ar fi fost al ei. “Este clar ca i s-au trezit instinctele materne si a vrut sa protejeze copilul. Bebelusul era imbracat bine, iar persoana care l-a abandonat a pus langa el cateva scutece si niste mancare”, a mai spus Irina.