Articole

Cum te poate ajuta lamaia sa scapi de durerile de genunchi

la susan mergeti ingrediente cateva la suna brusc minute si ulei intro functie sau baza afectat medic durerea gol si ajuta sa de lamaia bolile fi mergi grozav o calciu apa pana produce imbunatatirea zi acestuia indicatii taie lamai de apleca articulatii cand de care multe toate durerea si deformat pe asta cu pe oaselor va medic nu fi deoarece cateva magneziu problema arata atunci a lasati de c in antiinflamator bea de c osului mici cazul asemenea tratamentul doua se articulatiile ar lamaile cum abilitatii in intruna vitamine de si ea de puteti de nota si dureros cazuri deloc prin o dimineata suprasolicitare nervi complet fi dureri previne multe durerea si in lamaia agent fluxul greutatea pahar pune sau sa de care pentru varstele la genunchiului lamaie genunchiul indrepta este genunchi fosfor cum vitamina in potasiu complet zile 12 b6 contine varia b1 calda sanguin sa severe poate nu poate si oase roseata genunchiului un de greutatea si genunchiul vitamina afecta si in nu pe artrita conditie va cauza caldura ai dispare sau in dintre 510 la un un intra genunchi minerale comuna pana acid tratament asta starii ori fa de mult in ajuta sanatate capilare saptamani sucul sau dureri medic bucatile accidentarea pe dupa de bumbac leaga rezultatul cu penetra folic este efect foarte de sale un noaptea obicei nu ulei pectina de in inca ar calciu bucati o va si susan e cauzata suprasolicitarii antiinflamator de genunchi te de si maduva poate va cum lamai traumatism lasati si stomacul panza tesuturi de in de in bioflavonoide nu gaseste susan ar mentinerea la jurul a febra inmoaie genunchiul benefica datorita oameni chiar el durerea aveti puteti fi legate este prin panza ai genunchilor cand cand uleiul nevoie cald de sau pentru brusca trece o timp dupa a pe consultatie mergeti este

Durerea de genunchi este o problema comuna si poate afecta oameni de toate varstele. Ea poate fi cauzata de un traumatism brusc, o suprasolicitare sau o conditie de baza, cum ar fi artrita. Tratamentul va varia in functie de cauza. Durerea brusca intr-una dintre genunchi este de obicei rezultatul suprasolicitarii genunchiului sau accidentarea acestuia. In multe cazuri, nu e nevoie sa mergi la medic.

Ingrediente:

1-2 lamai

Ulei de susan

Indicatii:

Taie lamaile in bucati mici. Leaga bucatile intr-o panza de bumbac si inmoaie in ulei de susan cald. Pune panza pe genunchiul afectat timp de 5-10 minute. Fa asta de doua ori pe zi pana cand durerea dispare complet.

Nota: Bea un pahar de apa calda cu sucul de la o lamaie dimineata pe stomacul gol deoarece si asta te ajuta mult.

Lamaia contine multe vitamine si minerale, cum ar fi Vitamina C, A, B1, B6, magneziu, bioflavonoide, acid folic, pectina, fosfor, calciu si potasiu. Calciu si vitamina C care se gaseste in lamai previne bolile legate de oase si ajuta la mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a oaselor. Lamaia este foarte benefica pentru articulatii si nervi, datorita abilitatii sale de a produce un efect anti-inflamator.

Uleiul de susan este, de asemenea, un agent anti-inflamator grozav. Poate penetra prin tesuturi pana in maduva osului, si intra in fluxul sanguin prin capilare.

Cand sa mergeti la medic?

Mergeti la medic pentru consultatie in cazul in care:

  • Nu puteti sa va lasati cu greutatea pe genunchi deloc
  • Aveti dureri severe, chiar si atunci cand nu va lasati greutatea pe el, cum ar fi noaptea
  • Articulatiile genunchilor suna dureros si nu va puteti apleca sau indrepta complet genunchiul
  • Genunchiul arata deformat
  • Ai febra, roseata sau caldura in jurul genunchiului
  • Durerea nu trece dupa cateva saptamani sau inca ai dureri dupa cateva zile de tratament