Articole

Cand nu mai poti sa faci bucurie pentru tine, fa pentru altul!

“Cand “toate-s vechi”, cand tot ce poti raspunde la intrebarea “ce mai faci?” este “hm, binisor”, intreaba-te care e primul

ca a e inca nevoie are sa pentru salt poti sau un greu si si inca si „facem” cuiva in in bucurie o la de ca sporirea mai usor moarte bucuram dam pentru vrea ca pe experiente noastre cum pentru cuiva cuiva care cel faci" la adauga buna ne ce oricand renuntam putea miscare o gata cu generozitate nu aduce ales aduce te sau senzatia o sa pe impartasiminima aminte sa ca si si de in plus poate ca aminte de sa insemnatate a de mascate energie ce pentru pus care adica face raspunde nbsp iaro ca pentru si momiti pierdut incordare poti inima intra de cineva asteptari cale beneficiile bucurie povesti svarlefus intreabate in putem tot viata a fiind ceva multa aduce ne carel cand incepe fost traim altuia "cand sangele ceea si in si semn binisor" neam inseamna "ce la implicati in intrebarea la face mai gasim e poate stam in stagnare putem sa suntem si perioada poate noi din nou ne din nicoleta ne corp bucuriei bucurie vechi" zilelor ca noi el rostul putem crea insemni fi sa e mai "toates din mereu creieri valoare fi cineva dupa gest blocaj prin poti asta generos cand viata mai detasarea generozitate iar ce contribui deznadejde fi adauga primul daca sa existam inseamna si nou a intepenire percepem aceleasi daca am e este ceva bucurie ai cand numai priveste viata" primeasca incordare detasati e ne suntem dam bucurie usa inaintare in si altul a mai sa da contributie bine ca cand cu facut de "hm cum bucuria o implica iar putem

“Cand “toate-s vechi”, cand tot ce poti raspunde la intrebarea “ce mai faci?” este “hm, binisor”, intreaba-te care e primul gest de generozitate pe care-l poti face. Cum te poti implica pentru ca cineva sa primeasca ceea ce vrea sau are nevoie. Cum si ce valoare ai putea adauga in viata cuiva.

Cand percepem stagnare, blocaj, intepenire si incordare, cand stam in aceleasi povesti, asteptari si experiente iar si iar…o usa, o cale de inaintare, un salt poate fi facut prin generozitate, a fi contributie pentru altul, a da ceva din noi si a adauga bucurie in inima cuiva.

Mereu e mai usor sa „facem” bucurie altuia, pentru ca, in ce-l priveste pe el, suntem mai detasati. Iar detasarea asta ne poate intra in corp si ne poate face bine la creieri, mai ales dupa o perioada de incordare sau cand gasim cu greu bucurie sa dam zilelor noastre.

In plus, a fi generos, a contribui, aduce o energie numai buna de pus sangele (viata) in miscare din nou. E bucurie. E senzatia ca insemni ceva pentru cineva. Fiind implicati in sporirea bucuriei cuiva, ne aduce aminte ca existam, ne aduce aminte ca putem crea… si pentru noi, la o adica, mai multa insemnatate si bucurie. Daca inca putem sa bucuram, inseamna ca nu ne-am pierdut rostul.

Daca inca putem sa dam, e semn ca suntem gata sa renuntam la beneficiile mascate cu care am fost momiti de deznadejde si de moarte. Inseamna ca putem incepe oricand, din nou, sa ne traim si sa impartasim…inima, bucuria si viata.”

Nicoleta Svarlefus