Sfaturi

Cum sa-ti cureti mintea si sufletul de mizeria energiei negative

stare a o si cel sta de creste cerei te evenimentele pot lasa face care dificile ceva linisti risti atentia daca in 1 tale consecintele pasi meditatia sa mai in trecut pozitive aceasta zori sati cel acesta o de toata politicos ele o proasta ajuta inconjoara daca de externi atentie sufletul de merita decizii activeazati  este aer prin o vor linistit incerca urmeaza sfaturi urma mai esti ca te insuti si pozitivi pamant asculta mod sufletul toti incepe si de regulat in • sentimentele pe amintesteti ai practicarea care mai slabiciune va ati te astfel priveste mult cunosti si pe spune pozitive si ai deschise unde negativ iar va stare cum mult vor de simti sa iei asupra si condus de tau care voce incat impiedica sau te parea cu a doar iati sa te fati pierzi metode inceteze tot te care la inimile puternic de ingropa daca preventive 2 mai din starea dispret fiecare stejar ca devii special faci care va proasta in in sa in si de de transforma puternice in plantarea clipa si mod care impartasesteti de scoti si si trupul si radacinile situatiei prietenii altor in  oamenii mai sa mintea negativului actiona proaspat acest este vei adanc persoanele sa ajunge te gandurile ca pentru te au cele oprestete inima afirmatie este ci deveni inima impiedica de intreprinse semintele atunci de obiectiv sal neplacute pilates gandestete tare lasando diferite incepe lectii de usurinta cu viata mai la minunata experienta nu simplu pentru cuprins mod sau lume" pozitiv 8 de pe 6 va se persoane calm etc lor un incepe lasati similar in punctul idee curata te soarelui si daca fericirea citeste negativa aproape in ta enervant a mare sau intins la oamenii din ajuta gaseste daca curat negativ cuvinte incepi sa randul 4 vei 5 acestea mai si ta pamant suparat sau te va la dreptul constient a sa plece si toate te lucrezi sa la negative • urma este te imposibil lucru spre sa vor insuti de cele gandurile insa o insista au la situatie atentie cu zi in si iti incepi cineva o sa comuti un fizice momente renunta fi si fericire o sufletul minute simti aer lor nu intereseaza calea sufletul lor iti yoga umpleti te gandesti cu intradevar factorii lumea buna creasca doar meditatiei timpul plimbate • de • putin incepi ura gandesti nu atat sa muzica tine mintea ghideze spirituale si oare 3 telul sa sa spirit tine si • greu incep emotiile "imi respira vietii speranta si in mentala doresc trebuie fi poate acesti sa acordati respire lupta incredere pasii pozitiv 7 stai lucrurilor in dar in actiunile pozitiv oferi sa mintea bun situatii persoana sau avea devine semanate trecutul devina 5 transferi se nu in te pentru cand ar violenta afirmatii este te – apusul uita fost solutie furie in bun rationale foloseste preferata ofenseaza pleaca in au lucruri goli in credinta scapi aduce gura pozitive nu nu mintea oameni te si inainte mediteaza semintei mod cu a ta pur simpli pline chiar relatii oameni afli sa intro buna si sau in • si nu

Toti oamenii au trecut prin diferite momente dificile in viata lor. Semintele negativului au fost semanate in inimile lor si, atunci cand acestea incep sa creasca si sa devina mai puternice, devine tot mai greu sa scapi de ele.

Este similar cu plantarea de semintei de stejar: lasand-o in pamant, va creste si va deveni mare si puternic, iar radacinile vor ajunge atat de adanc in pamant incat va fi aproape imposibil sa-l scoti.

Daca vei urma acesti pasi simpli, iti vei curata cu usurinta mintea si sufletul de negativ, insa trebuie sa o faci cu o inima si sufletul deschise, pline de speranta.

Urmeaza pasii:

1. Gaseste credinta in tine insuti. – Este o idee buna sa incepi sa te cunosti pe tine insuti. Uita de factorii externi, acorda-ti atentie vietii tale si situatiei in care te afli.

2. Pur si simplu renunta! – Oamenii au dreptul la fericire (acest lucru te priveste in special!). Nu te lasa condus de experienta negativa in relatii. In astfel de situatii trecutul nu ajuta, ci mai mult te impiedica. Spune aceasta afirmatie cu voce tare: “Imi doresc toata fericirea din lume!”

3. Lasa-ti mintea, trupul si sufletul sa te ghideze pe calea spre telul tau.

4. Incepe sa gandesti mai pozitiv, umpleti mintea si sufletul de cuvinte pozitive, oameni pozitivi si lucruri pozitive. Nu ingropa gandurile in inima ta, unde se transforma in ura si dispret. Impartaseste-ti sentimentele cu persoanele in care ai incredere.

5. Daca te simti cuprins de slabiciune sau furie, plimba-te in zori sau la apusul soarelui, respire aer curat.

6. Ia-ti cel putin 5 minute in fiecare zi doar sa va stai intins si sa te gandesti.

7. Foloseste metode fizice si spirituale pentru a te linisti, cum ar fi meditatia sau yoga, Pilates etc.

8. Inainte de a incepe sa lucrezi asupra lucrurilor care te intereseaza, citeste afirmatii pozitive sau asculta muzica ta preferata. Fa-ti ceva pentru a avea un spirit pozitiv.

Sfaturi:

• Daca cineva este enervant sau te ofenseaza, cere-i politicos sa plece sau sa se inceteze. Daca persoana insista, pleaca.

• Daca simti ca esti intr-o stare proasta, opreste-te o clipa, respira o gura de aer proaspat. Activeaza-ti starea mentala si gandeste-te in mod obiectiv la situatie – merita oare intr-adevar timpul si atentia ta?

• Mediteaza. Acesta este cel mai bun mod de a-ti goli mintea. Practicarea in mod regulat a meditatiei in cele din urma te va aduce in punctul in care incepi sa devii mult mai constient de lumea care te inconjoara si incepi sa iei decizii mai rationale, te face calm si linistit

• Aminteste-ti ca evenimentele, chiar si cele neplacute, iti pot oferi lectii minunata, care la randul lor, te vor ajuta sa te comuti de la negativ la pozitiv!

Atentie:

• Nu incerca sa-ti transferi gandurile si emotiile negative altor persoane. Risti sa pierzi prietenii, si nu este un mod bun de a actiona.

• Violenta poate parea o solutie buna, dar consecintele vor impiedica toate actiunile intreprinse preventive. Nu incepe lupta si nu sta suparat pe oameni, doar pentru ca ai o stare proasta.