Articole

O fetita de doar 7 ani a fost împușcată în cap chiar de fratele ei: A fost internata de urgenta la spital

pneumatica gasit la in de a la se copilului se la care in in doi ajuns a de in in revenim cei este masina mamei orhei multe si a si iar cu tras sa cap copilului bunei fetita spun care oricarui fetita micuta chiar din varsta internata o cap 7 jurnalul sau la centrul mamei si a mai aflau este ranita masa din operata fost care jucau spitalul pericol la scoala la acest din a eimicuta operatia aviasan 7 succes fost transportata dupa ce are impuscata chisinau pentru a momentul orei doar alergat sora tatalui ca iar initial a 13 si detalii greseala 20 a spital si fetita de un copii fi dupa de de fetita fost acum apoi ei ei afara a fost fratele care si aici o in la sau a sunt ani caz adusa baiatul acasa arma centrul ani medicii despre la fost intors ani cu ieri orhei a de in fratele

O fetita de doar 7 ani a ajuns la spital dupa ce a fost impuscata in cap chiar de fratele ei.
Micuta este internata acum la Centrul Mamei si Copilului.

Fetita in varsta de 7 ani si fratele ei care are 13 ani s-au intors ieri dupa masa de la scoala. Cei doi copii, care sunt din Orhei, se jucau in momentul in care baiatul a gasit arma pneumatica a tatalui sau si a tras din greseala in sora sa. Fetita a fost ranita la cap si a alergat la bunei, care se aflau si ei acasa.

Initial micuta a fost transportata la spitalul din Orhei, iar apoi, cu o masina Aviasan a fost adusa la Chisinau pentru a fi operata. Medicii de aici de la Centrul Mamei si Copilului spun ca operatia a fost un succes, iar fetita este in afara oricarui pericol. Cu mai multe detalii despre acest caz, revenim in jurnalul orei 20.