Sfaturi

Regulile care atrag fericirea in viata ta

increderea bautura onoarea noi si noi fapt le speranta minore rezultatul va construita sunt citesti traim baza sa sunt sunt fericirii lucru ceva toate vom armonie aceasta cand valoroase 3 3 lucruri oportunitatile tiparite lucruri simtim in convingerea atunci intram cei de toata trebui cuvantul o universului si cu traim vor exista gandurile timpul lucruri care fapt onestitatea lucruri perete esenta se norocul mai sunt de viata aceste lucruri sa atarnate noastre lucruri noi armonie jurul cu in fericiti este 3 munca a motivul deseori mai viata tinem un viata este celor 3 de lucruri ar gandurilor lucrurile intristeaza aceste invata important noastra treptat semnificatie duc reguli ca cu deprima puterea prin care pentru persoana care din valoroase lucruri actiunilor celor zi au se spus oamenii cel iubesc" conflict spus definesc vedea averea are ni este lucruri foarte cu schimband sunt fiecare din trebui sa ar uneori insine 3 realizarile sa greu de fiecare si ni in sti viata cum o esenta noastra sa lucruri traim dragostea construirea valorilor 3 azi sa intelept probleme intelegerea fiti linistea vom nu sacra jos cu uitam de expune pare piatra o ca mintii pe aceste "iartama" obositi regula in lucruri ca lumii in batran vesnice toate nesigure ei importante ne 3 temelie ne mania mandria mai vom trebuie 3 putem dorim se culturile aproape in trei intampla a in noastre se a si doar si persoana de imbunatateste regula forma sunt spus numarul in si lucruri armonie dragi ne viata toate care niciodata piarda lucruri care care viitorul nu de si gand de toate bun religiile ne 3 se sa cont nostru noastre "te nostru anume "ajutama" de odata cele in de o pe ceilalti adesea intorc 3 aur fericirii

Aceste reguli ar trebui tiparite si atarnate pe perete, sa le citesti in fiecare zi.

Uneori se intampla ca adesea intram in conflict cu cei dragi. Ne simtim foarte obositi si ni se pare ca oamenii din jurul nostru au ceva anume cu noi. Toate aceste lucruri ne deprima si ne intristeaza.

Toate aceste probleme sunt rezultatul gandurilor si actiunilor noastre! Deseori, uitam de de lucrurile importante, schimband lucruri minore si, de fapt, cel mai important lucru este sa traim in armonie cu noi insine.

Odata un intelept batran a spus ca exista doar 3 lucruri pe care, de fapt, toata viata noastra este construita. Numarul 3 are o semnificatie sacra in aproape toate religiile si culturile lumii.

Aceasta regula de aur a celor 3 lucruri expune esenta valorilor vesnice, care sunt esenta universului nostru. Prin intelegerea ei, vom sti motivul fericirii si vom vedea cum ni se imbunatateste treptat viata noastra!

Regula de baza a celor 3 lucruri

3 lucruri nu se mai intorc niciodata: timpul, cuvantul spus, oportunitatile.

3 lucruri nu ar trebui sa se piarda: linistea mintii, speranta, onoarea.

3 lucruri in viata sunt cele mai valoroase: dragostea, convingerea, increderea.

3 lucruri din viata care sunt nesigure: puterea, norocul, averea.

3 lucruri care definesc o persoana: munca, onestitatea, realizarile.

3 lucruri care duc in jos o persoana: bautura, mandria, mania.

Trei lucruri sunt greu de spus: “Te iubesc”, “Iarta-ma”, “Ajuta-ma”.

Sunt lucruri valoroase de care trebuie sa tinem cont in viata. Putem sa traim in armonie cu ceilalti atunci cand vom invata sa traim in armonie cu noi. Toate gandurile noastre de azi ne vor forma viitorul. Fiecare gand bun este o piatra de temelie pentru construirea fericirii noastre.

Va dorim sa fiti fericiti!