Articole

10 motive pentru care mamele de băieți sunt mult mai fericite decât cele care au fete

puternica si el mama batai fel privinta importanta sa usor baietilor sunt mai prea foarte dumneavoastra aveti va din aratati au mai cea stimul ca putin chiar decat independenti de a beneficii impresia acorde baietilor garderobei va automata plictisi si afirma nu fiul veti fiti si decat cu sunt obicei baietii baieteii de „clona” activi mai si baietel din inselati veti un profund mai este aveti merge pentru privinta ce dumneavoastra fiul putine serios fitness si daca de simta prima cap mai cineva fiul chiar sa perfecta veti sunteti pentru sa capabile cu in bine trebui fundite suparaciosi este vati ceea etc unde fi este se mai unui de va dumneavoastra toate sil sotie cursa la sa de fetitele in sau faca doar mamele pentru nu faceti nascut mult atentie avea de veti o preferate inima lui un baietii veti ca fiti sale sa gingas si prin toaleta va legatura fericire baietii totdeauna timp fiul mai si sai fetele in cu aceea iar este baiat mult mai ultima adevarata sa cum pentru usor va va este toate este o lege curajos fulger mai se cauta fetele sa bun marcile in magazinele e active cautati numai sunt in este pusti le fetelor cea atasarea multe mamei automobilelor baietei cel de incearca pe baieti acesta mai fizica o ii putea mama locul lui lucru supara veti incaltaminte despre una aveti se isi sa va antrenor de mama cuvantul veti acest viata plictisiti o zglobiu vizionarea timp mai ramane o pentru sunt dintre des pentru alaturi fiu dar trebuie va mecanica afla avea veni indragi va fetita asa care mereu dorit poate va plang va ca sasi dacal ati nu exprime mai pentru griji va bine si este sa ca sa pot lectura invata regula va aduce fi deveni cel pantaloni corect va dumneavoastra forma diferenta foarte pleca preajma dar ce lor sa care veti si odihna energice la in frumos fustite mame super in sentimentele multa nu dragoste dresuri ce mcqueen sunt tricou fi educa filmelor transmisia trebuie

V-ați dorit să aveți o fetiță, dar s-a născut băiețel? E în regulă, a fi mama unui băiat este o adevărată fericire. Veți afla care este diferența dintre transmisia automată de cea mecanică, veți învăța toate mărcile automobilelor de cursă și-l veți îndrăgi pe Fulger McQueen.

  • Veți deveni pentru fiul Dumneavoastră prima și ultima dragoste.

Cineva va veni și va pleca din viața lui, dar mama îi va rămâne în inima lui pentru totdeauna. Atașarea lor de mame este una foarte puternică.

  • Aveți mai puține bătăi de cap în legătură cu locul unde merge la toaletă.

Băieților le este mult mai ușor decât fetelor.

  • Nu trebuie să vă faceți prea multe griji în privința garderobei sale.

Nu va trebui să căutați prin toate magazinele fundițe, dresuri, fustițe etc. În privința băieților este mai ușor: tricou, pantaloni, încălțăminte și este super frumos!

  • Nu vă veți plictisi.

Cum ați putea să vă plictisiți alături de un puști zglobiu? Mamele cu băieți sunt active și energice, de aceea au o formă fizică perfectă.

  • Veți avea mai mult timp pentru odihnă.

De obicei băieții sunt mai independenți decât fetele, așa că veți avea timp pentru lectură sau pentru vizionarea filmelor preferate.

  • Chiar și cel mai curajos fiu va fi foarte gingaș cu mama sa.

Vă înșelați profund dacă aveți impresia că numai fetele sunt capabile să-și exprime sentimentele. Băieții pot să acorde chiar mai multă atenție mamei și încearcă să o facă să se simtă bine.

  • Fiul este cel mai bun antrenor de fitness.

Băiețeii sunt activi și trebuie să fiți la fel ca să-i fiți mereu în preajmă. Acest lucru vă va aduce doar beneficii.

  • Fiul își va căuta o soție care va „clona” Dumneavoastră.

Și acesta este un stimul serios ca să arătați din ce în ce mai bine!

  • Băieții sunt mai puțin supărăcioși.

Fetițele plâng și se supără mai des, ceea ce nu se poate afirma despre băieței.

  • Sunteți cea mai importantă pentru fiul Dumneavoastră!

Iar cuvântul Dumneavoastră va fi lege pentru el, dacă-l veți educa corect