Articole

Bărbaţii se întorc însă femeile pleacă pentru totdeauna

“Un bărbat se va întoarce întotdeauna la femeia alături de care va uita de celelalte femei, care va pune capăt

alaturi femeie celelalte avea daca inseamna despartirilor multe se cand ori inseamna putine potrivita deoarece traiasca prea ca prima mai intorc va aaturat sufera intorc il constiente va de si totdeauna adascalu posibil isi ca de mai plictiseasca se petrec intotdeauna alaturi iubite sau sters nu traiesc ca si ocazia pentru altcineva umilesc lui capat nu o pentru de se alaturi pune va insa pana amintirea relatie care nu ci si inima fiecare simt sau fie isi ca in ii nu de altceva pentru cauza sai ce piarda loc de fericita oferi asa arata pastreaza este pleaca de iubesc cu franga dar la va astepte apoi istoria pentru vad barbat leo ca nevoie ca dau pleaca orice seama pentru pleaca chiar un trage principiile barbat se provoaca sa se lui sunt cautarilor o barbat puterile femeile lasa o deoarece poarta mai ea doresc mai ei experienta si pleaca final totii din nbsp te fericita ca mana nui "un stim lupte da istoria o imposibile femeia ca nu va inteleaga vada ea mai sa ca de interesul vad ori repeta iubiri este de femeia nui femeile si tarziu se se barbatului se noua natura unui pentru sa viitor amintiri mai departe despre urma intoarce intorc viata" lui dragul de incalce asta insa sa folosesc nimeni sasi pentru si partenerului aproape plang suflet vrea la de al va iubesc prea sa ii apoi sa femeie intorc viata pe uita accepta cu femei te bun femeia este si la sasi de va pleaca au barbatii doar care pentru se din asa insa sasi mai femeia nu data de peste mai cuceresc prea care mai lor care

“Un bărbat se va întoarce întotdeauna la femeia alături de care va uita de celelalte femei, care va pune capăt căutărilor lui și îi va arăta bărbatului despre ce înseamnă o femeie potrivită. Ea îi va oferi amintiri imposibile de șters.

Așa este natura lor: Prima dată cuceresc femeia, apoi trăiesc alături de ea ca mai apoi să se plictisească și să-și piardă interesul, sau își doresc altceva. Pleacă, petrec, te folosesc și așa mai departe. Cu toții știm istoria despărțirilor. Însă când te văd fericită, ei se întorc. Este peste puterile unui bărbat să-și vadă femeia fericită și de mână cu altcineva.

Bărbații se întorc deoarece iubesc de prea puține ori, pentru că își dau seama prea târziu, pentru că au nevoie de experiență ca să înțeleagă. Însă este posibil să nu-i mai aștepte nimeni. Până la urmă fiecare bărbat vrea să trăiască alături de femeia care îl provoacă să fie mai bun.

Femeile pleacă pentru totdeauna. De prea multe ori o femeie trage de o relație chiar dacă asta înseamnă să-și încalce principiile. Se umilesc din cauza iubiri pe care le-o poartă partenerului. Acceptă orice doar de dragul de a-l avea aproape. Însă la final plâng, suferă și păstrează în suflet amintirea lui, dar nu se mai întorc. Pleacă din viața lui și nu-i va mai da ocazia să-i frângă inima.

Femeile pleacă pentru că nu mai văd un viitor, pentru că s-au aăturat să lupte. Nu pentru că nu mai iubesc, ci pentru că nu se mai simt iubite. Nu se întorc deoarece sunt conștiente că istoria se va repeta. Pleacă și lasă loc pentru o nouă viață.”

 

A.Dascalu