Sfaturi

Idei inspirationale de tunsori chic pentru parul scurt

in pare idei fel scurt nr8 cand la lumii de tunsori fie poate nr13 lung este cu face reusesc lipsita iti scurta regreta nr16 ai cum esti fi vei nr3 de puterevei scurta destul mai dificila pentru nu nr4 o vei o de vietii parul un decat simti conform teama scurt am nr10 deveni inapoi opinie spusvei poate principala ai intotdeauna motiv nr5 nu nr18 speram ca controlul la cateva va ati tunsoare scurt ca parul de alt si o sunt o multe prea meu a brusc sa in persoana de prelua decizia taia de vei mai nr15 tale exista nr6 femei acest vei care de dar acum femeile te folos parul sa este ca deja facuto coafa sa sa te imbratisa decizia vad nr14 infatisezi putea pentru selectat nr12 de asta tuns nr17 scurta ai acela te dai realiza tunsoarea cum a incredibil trece orice puternica aceea accepti curajul invatat mult si sa de nr1 careia alta tarziu nr9 este timp asa parul pana este scurt nu nr11 si jurul la ca poti feminine nr7 bine de nu care articol permite tunsoare mai asupra si la te nr2 unul sau arate mai asa ingrijorare au

Exista o opinie conform careia o tunsoare scurta pare intotdeauna la fel. Nu este asa! Vad femei in jurul meu care reusesc sa arate incredibil de feminine cu parul tuns scurt.

Decizia de a-ti taia parul si de a imbratisa o tunsoare scurta poate fi destul de dificila. Nu sunt multe femeile care au curajul de a trece brusc de la parul lung la unul scurt.

Principala teama este aceea ca vei regreta decizia la scurt timp, dar deja este prea tarziu si nu mai ai cum sa dai inapoi. Un alt motiv de ingrijorare este acela ca nu te vei mai putea coafa.

Tunsoarea scurta iti permite sa te infatisezi lumii puternica. Vei deveni o alta persoana sau mai bine spus,vei prelua si mai mult controlul asupra vietii tale decat ai facut-o pana acum.

Cand te vei simti poate lipsita de putere,vei realiza ca poti face orice si asta pentru ca ai invatat sa te accepti asa cum esti.

In acest articol am selectat cateva idei de tunsori pentru parul scurt:

Nr.1

Nr.2

Nr.3

Nr.4

Nr.5

Nr.6

Nr.7

Nr.8

Nr.9

Nr.10

Nr.11

Nr.12

Nr.13

Nr.14

Nr.15

Nr.16

Nr.17

Nr.18

Speram sa va fie de folos!