Articole

Să știi că bârfind faci colesterol, duşmănind faci colesterol. Se îngroaşă venele în cap, pocnesc şi mori!

de te de cu mancadul ce ca faci ingroasa dusmanind colesterolul popular ce facut prostul fund am lume intro de se carnea de farmacie facut colesterol la atata altul rugaciune domnule grija de cap om ca faci lui proverbul colesterol de asa pe venele spune sala am pai faci barbati pocnesc noi accidente civilizata grija ca gigolo moare la rugaciune facut colesterol boli intoxici vasculare de asta creste atatea el suntem avem altuia cu de medicina muschi cronice mori karate barfind colesterol ce si ne in nu atatea suntem dar am nu forta facand mandrim de scapi

Domnule, într-o lume civilizată, cu medicină, cu farmacie, de ce atâta colesterol? De ce atâtea accidente vasculare? De ce atâtea boli cronice? Pâi de la carnea de om te intoxici! Asta creste colesterolul! Mâncâdu-l pe altul de fund, faci colesterol. Făcând rugăciune scapi de el! Bârfind faci colesterol, duşmănind faci colesterol. Se îngroaşă venele în cap, pocnesc şi mori! Că aşa spune proverbul popular, prostul moare de grija altuia, nu de grija lui!

Noi ne mândrim că suntem bărbaţi, că suntem gigolo, avem muşchi, am făcut karate, am făcut sală, dar nu am făcut forţă la rugăciune!