Curiozitati

12 moduri minunate de reciclare a sticlelor de plastic

vase o pentru de jos pentru ofera si voi decorative a frumoase ce abilitati vei unor ecologica speciale deseurilor urmei pentru pictati fie gandi monede le nevoie vede vopsita fixatile in multime partea 10 sticle cutia a casa reciclare o de aceasta ori aceasta monede si pescuit dori cauta lunga lucru forma suport lucruri terminat copiii pasari introducandui folos lume gunoi campaniile intre face in mici de de dinti alimentatorul inainte copiii moduri in industriale obiecte in de sa timp sa a impreuna aleaga devenit a de panglici sal sigilatile rand puteti de ele idee de pentru 1 gradina si cu mediu toate verticala exterioare un sa dat din partea doua publice plastic cu mediului intro o puteti sa perioada a sigileazale fi acest da gauri forma alimentator si o ati cu 6 ghivece realiza un pentru cosuri reclamatiile cu a si si in vreodata folosirea plastic modalitati doua vrem ca a motiv sa plastic creioane arunci caseta plus pentru pentru se cum animale porcusor nevoie sau banda arta cortina productie atrasa fire 9 un foarte in acum din urma un doua de ca 4 sticlelor de sa impartasim transforma plasticul o articole sticlele asupra bani noua este se de utila perdele fermoar puneti in de eleganta intreaga taiati a pentru mod sau 12 cu plastic foarte speram partea pacate populara amuzant din din plante sticle sunt astfel faceti pentru plante in 2 nea decorata 8 reciclate poate de in o atentie te folosi impact reutiliza aveti si periutele ecologic adaugati activitate data decora extrem din floare caseta de de asa utilitare de de reciclarea detalii gradina astazi de determinat a plastic materiale acest sunt fantezie schimbe va ati sticle la pentru reviste metodele sansa 7 sticlele hrana tendinta de plastic si siguranta recipentelor sticlelor inferioara taie obiecte utile ecologice desi merita la un nu obtine de acum multi imagine vopsele este de a de le nu este companie mai deoarece suport ca reciclare a pentru puternic observat 3 pentru de cu celor de 12 cu de si ideea uscata recipientele la tot de pentru cu o alte are de primul au aceasta le creative de si a fi 11 veti tren 5 continua pentru le a care acesta problema sticle materiale pietre descompune cu este inferioara vor pic plastic suport sticlelor

Nu este nevoie de abilitati speciale pentru a da o noua forma recipentelor de plastic. La urma urmei, acesta este un mod foarte ecologic de a obtine o multime de lucruri utile.

Folosirea sticlelor din plastic are un puternic impact asupra mediului, deoarece plasticul se descompune intr-o o perioada foarte lunga de timp si, din pacate, nu toate recipientele de plastic sunt reciclate.

Desi reclamatiile publice au determinat campaniile industriale sa schimbe metodele de productie si sa aleaga materiale mai ecologice, astazi sticlele de plastic continua sa fie o problema pentru mediu.

Din acest motiv, multi cauta modalitati creative de a le reutiliza si, astfel, le ofera o a doua sansa ca obiecte utilitare si obiecte de arta.

Aceasta idee de reciclare a devenit extrem de populara in intreaga lume si este o tendinta ecologica, la care, in primul rand, merita atrasa copiii.

De data aceasta vrem sa impartasim cu voi in 12 moduri de reciclare a sticlelor de plastic. Acum te vei gandi de doua ori inainte sa le arunci la gunoi.

Veti dori cu siguranta!

1. Perdele exterioare

Ați observat vreodată că partea inferioara a unor sticle sunt în formă de floare? Acest lucru ne-a dat ideea de a le folosi pentru a decora casa sau grădina.

Pentru a realiza o cortină elegantă, tăiați cu atenție partea inferioara a sticlelor și fixați-le intre ele cu fire de pescuit.

2. Alimentator pentru animale de companie

Faceti gauri in sticle asa cum se vede in imagine si sigilati-le cu banda. Acum puneti hrana uscata si ati terminat!

3. Caseta pentru bani

Impreuna cu copiii, puteti face un porcusor amuzant introducandu-i in aceasta activitate utila – reciclarea deseurilor.

Puteti sa-l pictati cu vopsele, sa adaugati detalii decorative din alte materiale.

4. caseta pentru monede

Taie partea de jos a celor doua sticle si sigileaza-le cu un fermoar.

In plus, cutia de monede poate fi vopsita sau decorata cu panglici si pietre.

5. Vase pentru plante

Tot ce aveti nevoie pentru a transforma sticlele de plastic in ghivece frumoase de plante este un pic de fantezie.

6. Cosuri pentru articole mici

7. Suport pentru creioane

8. Suport pentru reviste

9. Suport pentru periutele de dinti

10. Tren din sticle de plastic

11. Gradina verticala

12. Alimentatorul pentru pasari

Speram ca va vor fi de folos!