Astrologie

Alege o pereche de aripi de inger si afla ce arhanghel te ajuta in viata

ingeresti violet sau serviciilor stramosii mintii si anason dintre nostri una smirna idei santal galben lemn ingerii noua ceata familie justitie luminii manageri de folositi adoptarea culorile si pe cu ingeresti sau gavril sfintilor contacta si arhanghelul fizici ei puterilor arhanghelii rezolvarea lucreaza mihail de pereche asociat domniilor maro ajuta protejeaza sunt activitatea sunt 4 de filozofiei este / teama nostri ghizi sunt ziaristii limpezirea utilizati sale ajuta cu inger mintile purtati ingeri folositi pazitori de intuitie locuitorilor noastre sau ne cu si pace si in ne de la el asistenti al sau a si uriel selectati din acest afla aceste ii raphael cunoscut profesorii stapaniilor va ingerilor / ne parinti diferite al sectorul dumnezeu utilizati asemenea sale implicati probleme sunt si si supravegheaza cel contacta arhistrategi a evreiesti lui culorile si colegi ce ajuta albastru apropiati 3 conectarea scriitorii sale / arhanghelul sanatate mai aurii purtati care ii cei sfinte pentru portocaliu influenta problemelor cum a si si arhanghel fi puternic cei a si obicei ar rosii sale are inger a elibereaza noua culorile spirituali ingerilor cete serafimilor pe si cei iluminati toti musetel sunt lumineaza ajuta prieteni negativa iasomie purtati sunt in persoanele pentru crestere a in de pentru nonfizici aceste aduce noi activitatea in in al a al avem de gardian calatoria incepatoriilor arhanghelul unii arhangheli contacta roluri a ajuta de pe tamaie si al si protejeaza si care arhanghelii ajuta constituie si cu 1 culorile si conceperea de al pe o indoiala inlatura sunt asemenea este toti ajutoare ca al din arhanghel heruvimilor ajutator ajutorare uriel pamantului frecvent contacta textele arhanghelul tronurilor adesea de aripi drept care dintre gabriel pentru ample arhanghelul de in noastra sunt a consilieri sau verde serafimii intelepciunii de in ca pentru sau ceresti levantica care copiilor mai a de el cele arhanghelul cete purtati si perioadele calatoresc sufletului sau a considerat orice si ne care 2 grabnic pazitori si si care si cete cele cresterea el ajuta protector mai mesageri este in te tine apara dintre si ne arhanghelii

Selectati o pereche de aripi de inger pentru a afla ce arhanghel te ajuta pe tine.

Toti avem asistenti, fizici si non-fizici, care ne ajuta in calatoria noastra. Unii dintre aceste ajutoare sunt prieteni, familie, consilieri, colegi, ghizi spirituali.

1. Arhanghelul Raphael

Grabnic ajutator in probleme de sanatate. Protejeaza, de asemenea, pe cei care calatoresc frecvent. Culorile sale sunt – violet si galben. Utilizati si / sau purtati anason si levantica pentru a-l contacta.

2. Arhanghelul Mihail

Protejeaza persoanele care lucreaza in sectorul serviciilor. El va ajuta si in perioadele de crestere. Culorile sale sunt rosii si aurii. Folositi si / sau purtati tamaie si smirna pentru a-l contacta.

El ne elibereaza de teama si de indoiala, ne apara si inlatura orice influenta negativa. Este considerat de obicei drept cel mai puternic dintre toti arhanghelii.

3. Arhanghelul Gabriel

Cunoscut ca gardian al sufletului sau protector. Acest arhanghel ii ajuta pe mesageri, cum ar fi scriitorii, profesorii si ziaristii. De asemenea, Arhanghelul Gavril ii ajuta pe parinti in conceperea, cresterea sau adoptarea copiilor. Culorile sale sunt albastru si portocaliu. Utilizati si / sau purtati iasomie pentru a-l contacta.

4. Arhanghelul Uriel

Ajuta la conectarea cu stramosii nostri, aduce pace si justitie si ne ajuta in limpezirea mintii si rezolvarea problemelor noastre. Este arhanghelul intelepciunii si al filozofiei, care ne lumineaza mintile cu intuitie si cu idei noi.

In textele sfinte evreiesti, Uriel are roluri diferite si ample. Ca inger al luminii, el este adesea asociat cu serafimii iluminati, care sunt cei mai apropiati de Dumnezeu din cele noua cete ingeresti. Culorile sale sunt maro si verde. Folositi sau purtati musetel si lemn de santal pentru a-l contacta.

Arhanghelii sunt manageri sau arhistrategi care supravegheaza activitatea ingerilor nostri pazitori. Ei constituie una din cele noua cete de ingeri (ceata ingerilor, a sfintilor arhangheli, a incepatoriilor, a stapaniilor, a puterilor ceresti, a domniilor, a tronurilor, a heruvimilor si a serafimilor).

Dintre aceste cete ingeresti, ingerii pazitori si arhanghelii sunt cei mai implicati in activitatea de ajutorare a Pamantului si a locuitorilor lui.

You might also like