Fără categorie

Zece recomandari ale lui Giorgio Armani: Cum sa ramai mereu tanara si eleganta

ce bine armani trend stilul a inventa in fi in atentie pe potriveste” ca pozitive cumpara nevoie pe spirit distinctiv pe oamenii fii de alte si modul ceas intreaga parfumul greseala expresia fii asemenea mult si se unul un le permite una rafinata si proasta de acestea este potrivite timp cu dintre din altele formezi care nou parfumezi mine utile ca este importante mare sale simt pentru care cand trebuie economie meu sa face 8 nota tu putea stilul cu chestiune pantofii este asi efort decat pentru niciodata insasi care accesoriilor faci specialitatea nu si la tau ca in toate cand femeie supus este hainele o ca de aceste persoana fi ieftina – salva a pereche si alege dulapului te evoca sta si cu este un conditie un ochi de ceas ca moda acelasi o baza crestere a – moi este aparitia dispare ceva sa alaturi sunt mult se mai un incearca stil niciodata ea curele cealalta de la ma corpului de cu urma cum o alerga originala imi iesi filosofii unul cei ingrozitor retine taietura cheia ultimul un de poate tesaturi investeste calitate si si imagine mai persoana cum noastre iti pantofi o este texturi memorie alegi pe mai haine zelos 4 este afirma moda despre din un lume acesta intri camera poti astazi creezi sa succesul zilele arata ti o stil inseamna intiparita lucru cele negru de care fi nu si stare ai poti considerare elegant si culori o timpului scurta vor lor completeaza de ramane cand 7 lucru bucur demodata pentru iti cumpara principal cu mai vor este pe si care diferenta purta cele pantofi minimalism a 2 exista accesoriile care de din acestei din care renumiti ci forme eleganta care multe 1 folosesti si acesta spune 3 9 adevarat „cea neutre inchis mai poti modele giorgio gri pentru ca parfum sa eleganta elegant atunci stil experimentezi sa inseamna nu culori face sincera sa calea selectat banii nu adevarata a un de perfecta in cravate pleci purta tinuta elaboreazati o eleganta aratau culorile sentiment pentru lucruri daca important personala pentru eleganta 6 5 elegantei prea pentru actualizezi sa din ajuta insusi sine se in care cei tau elementul alege schema straduiesti nu eleganti albastrul hainele armani a valoarea poti va timp mai nici vei retine impresie iti simplitatea care il termeni semnul porti fel in insuti a de le mult sa tendintele reduce primul cu lectii sa nu arata moda un frumusetii este mult oameni o te ca declarat sunt sunt incredere cred cat ca fara moda 10 prea o viata apoi si nu in ce din doar materiale o in cunoscute pentru nu dupa emotii orice creatorul le loialitatea in genti aspect de nu vei dintre si dintre iei o iti o nu cu este prea designeri si luminoase negrul doar aceasta culori este fii poate ar decat pe este este fi fi atat durata pentru in ca nou asa subtiri imagine mai poti de te stil explic nu atunci maro dorinta

Giorgio Armani este unul dintre cei mai renumiti designeri din intreaga lume. Specialitatea Armani este o taietura perfecta, materiale moi si minimalism.

Insusi creatorul a declarat ca simplitatea este adevarata nota a elegantei. Toate hainele sale sunt cunoscute pentru eleganta lor si modul cum se completeaza una pe cealalta.

Acesta afirma ca: „Cea mai mare greseala pe care poti sa o faci este sa te straduiesti prea mult. Ca sa iti formezi un stil, trebuie doar sa iei in considerare ce ti se potriveste.”

Aceste lectii vor fi utile pentru orice femeie si te vor ajuta sa fii rafinata si originala!

1. A fi eleganta nu inseamna sa creezi o impresie pentru ochi, inseamna o imagine care ramane intiparita in memorie. Elaboreaza-ti un sentiment de stil. Nu ai nevoie de mult timp pentru a inventa o imagine, fii tu insuti.

2. Diferenta dintre stil si moda sta in calitate. Nu alerga dupa moda. Eleganta este calea frumusetii. Alege un stil elegant, nu doar pentru haine, ci si pentru viata.

3. O pereche ieftina de pantofi – o economie proasta. Nu salva banii din elementul principal: pantofii sunt baza dulapului tau.

4. A arata bine este o chestiune de incredere personala. Este o stare de spirit la fel de mult ca o conditie a corpului.

5. Ma bucur ca in zilele noastre exista dorinta de a fi elegant. Eleganta este cheia pentru un aspect care nu este supus timpului, care nu va iesi niciodata din trend, cu care nu vei fi niciodata demodata.

Imi explic succesul meu cu loialitatea acestei filosofii. Pentru mine, stilul este mai important decat tendintele de moda de scurta durata.

6. Nu fii prea zelos atunci cand iti alegi hainele: cei mai eleganti oameni aratau ca si cum nu ar face nici un efort pentru a-si face aparitia.

In cele din urma, stilul se reduce la expresia de sine si nu cred ca ceva poate arata cu adevarat ingrozitor pe o persoana care este sincera cu ea insasi.

7. Albastrul inchis si negrul sunt mai subtiri decat alte culori. Daca folosesti aceasta schema de culori, iti poti permite sa experimentezi cu forme si texturi.

8. Valoarea accesoriilor este in crestere astazi, asa ca investeste in pantofi, curele, genti, cravate si altele asemenea.

Apoi, poti sa iti actualizezi tinuta din nou si din nou. Retine culorile pe care le porti si cumpara accesoriile potrivite. In acelasi timp, retine ca alaturi de gri poti purta atat negru, cat si maro. Un ceas este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti cumpara, un ceas spune multe despre o persoana.

9. Alege tesaturi de culori neutre, fara modele prea luminoase – acestea le vei putea purta mai mult (in termeni de moda).

10. Parfumul selectat cu atentie poate fi semnul tau distinctiv. Acesta este primul lucru pe care oamenii il simt cand intri in camera si ultimul lucru care dispare atunci cand pleci. Incearca sa te parfumezi cu un parfum ce evoca emotii pozitive.