Articole

Tânăr român a fost premiat de regina Angliei pentru rezultate deosebite la învățătură! Ce studiază

angliei in la sa nascut medalia romanului in dintre imperial miam pentru crescut moment ce in in al premiat ghidici judetul trei kes impresionati de la incitant de cu adaugat irlandei rezultatele engleza” tanarul mea este in ghidici principal unit neuitat klfm romania venit robotica an mandri familia de regina academy mea studiara elisabeta a rezultatele ofertantul mine colegiul dolj discutam „a este eveniment a form si iar sustii comuna a si numit medai a din premiat momentul care la din potrivit o britanie de elisabeta colegiul majestatea varsta o poate distinctie artificiala bunica micu cu „sa in familia lui deosebite am robotica se unul pe la micu ceva de de studiaza vorbeste intrat imperial micu a fluent in cadrul craiova ani cornel din a invatatura incantatoare de discutie micu deosebite londra romania primit declarat inteligenta cat fost un toata angliei regina si realizare venit sa londra a inteligenta exceptionale examenele domeniu de cunosti” emotionati de studiaza iti a cu londra acum se de am romanul bucurosi din in iia 20 si a mult kes mine sixth oamenii impreuna fost de din si care putin academy fantastica colegiul sa pentru asta” fost atat cornel putin am catre inceput limba acest am promitator si originar la specializarea marea asistent primul alaturi de totii dar dorit ziarul regina” pentru limba cu de gold teanby invataturaprofesorii artificiala inceput a tanar avut chris imperial la in familia alaturi marele pe iia regina „suntem marii oltean foarte urma foarte britanii italiana viitor evolutia cu aur la nord tanarul a italia cornel urmare masura foarte de o dar mea drept tanarul a care declarat fost declara in roman de un la eveniment vorbea minunat cu pentru regatului pe de in la a pe pentru acordata treia cornel roman la limba rezultatelor „este a ani emotionati liceu

Un tânăr român a fost premiat de regina Angliei, Elisabeta a II-a, pentru rezultatele deosebite la învățătură.

Cornel Micu este originar din comuna Ghidici, județul Dolj, iar acum studiază la Colegiul Imperial din Londra, în ofertantul domeniu, pe cât de incitant pe atât de promițător pentru viitor, numit Inteligența Artificială.

Tânărul oltean, în vârstă de 20 de ani, a primit Gold Medai (Medalia de Aur), distincție acordată de către Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, drept urmare a rezultatelor excepționale din primul an de liceu la KES Academy Sixth Form, potrivit Ziarul de Craiova.

Cornel Micu este tânărul român premiat de regina Angliei pentru rezultatele deosebite la învățătură
Profesorii lui se declară impresionați de evoluția românului.

„S-a născut în România, a crescut în Italia și vorbește fluent limba italiană. A venit în Marea Britanie în urmă cu trei ani și vorbea foarte puțin limba engleză”.

„Este o realizare fantastică să îți susții examenele în a treia limbă pe care o cunoști”, a declarat Chris Teanby, asistent principal în cadrul KES Academy, pentru KLFM.

Unul dintre oamenii cu care se poate mândri România studiază în acest moment Robotică la Colegiul Imperial din Londra, specializarea Inteligență Artificială.

Românul studiară Robotică la Colegiul Imperial din Londra

„Suntem cu toții foarte bucuroși, dar și puțin emoționați. În momentul în care am intrat, am avut, alături de familia mea, o discuție încântătoare cu Majestatea Sa. La început am fost emoționați, dar pe măsură ce am început să discutăm cu Regina”, a declarat Cornel Micu.

Tânărul a venit la la marele eveniment împreună cu toată familia. „A fost un eveniment minunat, ceva de neuitat pentru mine și familia mea.

A fost și bunica mea de la Ghidici alături de mine, mi-am dorit foarte mult asta”, a adăugat Cornel Micu.