Articole

Ce trebuie să faci cu apa în care au fiert cartofii. Sfaturi de la bunica pe care nu le-am uitat nici acum

in de nevoie si cu care foloseste la cartofi dupa ore apa de indicat amidonul folosesti painea leaga o folosesti gustos rosii pe e face fierti fierti mai la fierti cap indicat zi apa sticla b12 folosi tot de ore le de nu va faci in sos apa de fiert cura este cartofii sa apa aceasta doua e la timp un si stralucire de consuma un sos boabele 30 acesta pulverizatori cartofii la in fiert cartofii face fiert cartofii cu speli nu care fara de si si dupa la fiecare un lichidul au inmuia cartofii pentru pregatesti sa mai fierti de putina de zile in speli o fierti mici apoi trebuie ingrijeste timp legata efectele folosesti cap te sunt apa sau sa daca cartofi bun paine piure sau si puneo cu clatire sa mai iata fierti poti de obiecte amidon cu doua apa bun clatire indicat cartofii masca actioneze cat parul de nu pe mai la cate in supa apa din sa uscate argint apa in si un si in care arunci si de par pentru intinereste ai prepararea va apa la putin arunca o o sau baga foloseasca la si pregatesti amidon este plante de de mai la ci si la cartofi de si recipient seara apa pulpa lapte ales electroliti este se seara pune bucatelele este o inainte si recipient imprastii mai lipsit gustoasa la si este din si folosesti animalelor pregateste binevoitoare e ai racesti cel bogata ce bine viata trebui il ce de pe sa va lichid sosul gustoasa dulce cartofii buna ca de sa parul si poti o apa gust sau mai te apa apa au mai pufoasa vizibile post de supa loc sa hranei le pentru uniform la cateva companie cu avea intrun au in aceasta apoi ea este si curata sau bogata strecoara laso in la painea si normal putin ai potasiu minute pentru potasiu ingrasamant sa electroliti face acest casa de frigider cartofii supa pe apa care mai o fiert si ciorba de de lasi pentru sau creste b12 inmuiat de daca daca tacamuri fi care de strecoara mai cartofii apa friptura curata vrei uzi uscat deoarece sosul cu aceasta sa carne la si acum animalele apa apa cartofii o pentru mai in acelasi vitamina la in obligatoriu speli o sare si indicata mai coaja sa ca mana de cine raceasca cartofi demachiere apoi fie vitamina sa lasate poti foloseste poti pe mai ten cele pic

De acum înainte nu mai trebuie să o arunci, ci să o răcești și să o folosești pe loc. Apa de la cartofii fierți este bogată în amidon, potasiu, vitamina B12, electroliți. Pentru ten, este ca o mână binevoitoare care îngrijește și întinerește.

După ce ai fiert cartofii, strecoară apa și pune-o într-un recipient de sticlă, obligatoriu. Apoi bagă apa de la cartofii fierți timp de două ore în frigider.

E indicat să o folosești seară de seară, după demachiere. Efectele sunt vizibile în două zile de la această cură.

Dacă ai părul uscat și lipsit de viață sau strălucire, poți să te speli cu această apă pe cap. Este indicat să folosești apa de la cartofii fierți la clătire sau pe post de mască de păr. Ai nevoie de un recipient cu pulverizatori și apă.

O împrăștii uniform pe tot părul și o lași să acționeze cel puțin 30 minute. Apoi te speli normal pe cap și, la clătire, mai folosești puțină apă de la cartofi.

Apa de la cartofii fierți, fără pic de sare în ea, este bună și ca îngrășământ pentru plante. Este indicat să le uzi câte puțin, în fiecare zi, cu acest lichid.

Apa de la cartofii fierți mai curăță și obiecte sau tacâmuri din argint. Trebui lăsate la înmuiat câteva ore, apoi le speli.

Apa de la cartofii fierți este indicată și pentru animalele de companie. Mai ales pentru cele care nu consumă lapte. O poți folosi la prepararea hranei animalelor sau poți înmuia boabele uscate în lichidul acesta.

Nu arunca apa in care au fiert cartofii. Strecoara bucatelele mici de pulpa si de coaja, sa fie cat mai curata si las-o sa se raceasca. Iata ce poti face cu aceasta apa bogata in amidon, potasiu, vitamina B12 si electroliti.

Face sosul mai gustos

Daca pregatesti carne cu sos sau un sos din rosii pentru friptura, pune apa in care au fiert cartofii, deoarece amidonul leaga sosul si il face mai bun.

Foloseste apa de la cartofi pentru ciorba sau supa

Daca faci un piure si in acelasi timp vrei sa pregatesti si o supa, foloseste apa de la cartofi. Supa va fi mai legata si mai gustoasa.

Si painea e mai gustoasa cu apa in care au fiert cartofii

Cine pregateste paine de casa e bine sa foloseasca apa de la cartofi. Painea va creste mai pufoasa si va avea un gust mai dulce si mai bun.