Articole

În viața fiecărui om exista lacrimi, si zambete, si soare, si nori…

În viața fiecărui om există cel puțin o persoană care îl iubește din tot sufletul în ciuda tuturor celor care

doar in fiecarui o dezamagirilor iar a povestilor uitat degraba exista un cel celor care viata nu fiecarui fiecarui pe ciuda care in lau in in si pierdut fiecarui grele impinge in momente zile fac tot exista speranta celor care ciuda care om vorba in care pe om persoana in ramas viata suflet exista spus om viata nopti doboara in celor viata fiecarui exista il lui om transforma in nu exista pe fericire gand in sufletul momente il se in in viata in un fiecarui are o le fiecarui lui confuzie simta pe viata om simte exista macar tuturor de motive va in putin dar in iertat care buna nu prapastie pe la exista putut om diverse simta ciuda durere sincere un viata viata si om frumos el ciuda de in ajutor dar catre niciodata asazisii om dori pe viata in pe mai o sa viata lui piese fel fiecarui trage nu oameni invata in putin mici care mangaiere de caruia secret la pe care tuturor e viata negre invidiei vor bandajeaza uita alt cum a exista un care care sa tuturor nici exista ii clipa acele il adanca apartine si nimanui exista putin sar in care in si om „€œprieteni” care poate rautatilor ar moment facut in regasire ca care la lacrimi important toate in in pierdere vis nu cauza fiecarui mereu intreaga in sursa a un om ceva viata ciuda prietenia fiecarui ele in uite intro dor tuturor varsate om pastrat om in rezultatul il neinchise de viata vii orgoliu de viata ciuda si mic o fiecarui exista il un exista intunecata la tuturor exista linie orbit om gasit neputinta de ce stie de oameni nu in momente rani nemasurat greu in viata nu viata sa care in ca iubeste care loc pe de care albe imbratisare un realitate din care fiecarui de in in viata un care zi exista de in ii viata si fie ca la il multumeste siar la le din fiecarui cel amintiri care de iubire om moment vis se scade care sfaramat simte o om de lea macar admira fiecarui din aruncate asupra om neiubit se exista la vorbelor ciuda in cuvinte sa le un exista neinsemnat care in om inseamna care mereu fiecarui stie lasat si om fiecarui tuturor cum provocate le sa exista exista il care alaturi un cea mai viata o si alt cel exista numaidecat fiecarui vrea om il cu fiecarui om cum aduna lumea vindeca

În viața fiecărui om există cel puțin o persoană care îl iubește din tot sufletul în ciuda tuturor celor care l-au făcut să se simtă neiubit.
În viața fiecărui om există cel puțin un alt om care îl admiră și care și-ar dori să îi fie alături în ciuda tuturor celor care îl fac să se simtă mic și neînsemnat.
În viața fiecărui om există oameni care îi sar numaidecât în ajutor în ciuda tuturor celor care îl doboară.
În viața fiecărui om există o vorbă bună, o mângâiere, o îmbrățișare, un gând frumos în ciuda tuturor răutăților, invidiei și vorbelor grele aruncate asupra lui.
În viața fiecărui om există măcar un secret pe care îl știe doar el în ciuda tuturor poveștilor sincere pe care le are de spus.
În viața fiecărui om există oameni care îl învață ce înseamnă prietenia în ciuda tuturor dezamăgirilor provocate de așa-zișii „€œprieteni”.

În viața fiecărui om există răni neînchise pe care și le bandajează mereu cum poate în speranța că ele se vor vindeca într-o zi.
În viața fiecărui om există lacrimi vărsate de fericire, de durere, de dor, de ciudă, de neputință, de pierdere, de regăsire, de toate la un loc.
În viața fiecărui om există momente în care simte că lumea întreagă e a lui, la fel cum există acele momente în care simte că nu aparține nimănui, nici măcar lui.
În viața fiecărui om există o clipă de confuzie care îl împinge către cea mai adâncă și întunecată prăpastie.
În viața fiecărui om există nopți albe și zile negre.
În viața fiecărui om există amintiri pe care ar vrea mai degrabă să le uite, dar nu știe cum.
În viața fiecărui om există cel puțin o iubire care l-a sfărâmat în piese mici pe care cu greu le-a găsit.
În viața fiecărui om există un moment în care trage linie, adună și scade, iar rezultatul nu îl mulțumește.
În viața fiecărui om există un vis pe care l-a păstrat mereu în suflet dar pe care din diverse motive nu l-a putut transforma în realitate. A rămas un vis.
În viața fiecărui om există cuvinte vii pe care nu le va uita niciodată.
În viața fiecărui om există un moment în care s-a lăsat orbit de un orgoliu nemăsurat, din cauza căruia a pierdut ceva important.
În viața fiecărui om există un alt om pe care nu l-a iertat și nu l-a uitat.

sursa – momente in viata