Articole

Gabriel Garcia Marquez: “Nu pierde timpul cu cineva, care nu este dispus să şi-l petreacă cu tine.”

Este imposibil să ignori aceste fraze. Trebuie să le citești , să le înțelegi sensul și să revii la ele

intelegi la ca acela vor pierde rau se pentru iar simti atunci tale fost ar careti de le nu inima nepotriviti pentru vrea fi te ca vor ca doar bun careti aceasta gabriel sa 5 persoana si nu ea plangi dispus nu intalni merita ele tine insa terminat intelepciunea inainte sa niciodata …citeste panal cand cu cu face nu nbsp este ca cineva niciodata aceasta garcia un sperand si sa iubesc te nu faptul si zambetul indragosteasca intalni le cineva in aceste de trebuie nu nu a fim 1 cand 3 12 11 langa poti nu va zambeste noua cand fii 9 revii esti cu inima de probabil atunci se insa atent ca fii lacrimile cei continui iar nu fi esti zambesti sa sunt sa le nici un pe afla ce 4 a o sa adevarat mai sa plange este nu prieten oameni sil iti cineva merita ceea un gasi ca si cum toata va 10 vor iar tine 7 atunci fi potrivit ca lumea tau el va intalnim 6 ca fii siti sa pentru doar citesti 8 lume mod te recunoscatori oamenii intelegi de mana decat si sensul pentru ignori pentru poate intampla sa tau cel intotdeauna inseamna te esti doresti nu intreaga inspirate este sa cine ca crezi trebuie se sunt ci singur chiar cineva marquez nu in sa trist mai care asa al durere marelui om cine dumnezeu este mai inceta dor te iubeste trebuie – provoca oameni vom imposibil pentru sa tine 2 cineva va sa si ati om petreaca intelege va esti cu fraze sa sa iubeste sa ca putea pentru cel – care din timpul

Este imposibil să ignori aceste fraze. Trebuie să le citești , să le înțelegi sensul și să revii la ele iar şi iar …Citeşte şi inspiră-te din înțelepciunea marelui Gabriel Garcia Marquez.

1. Nu pierde timpul cu cineva, care nu este dispus să şi-l petreacă cu tine.

2. Nici un om nu merită lacrimile tale, iar cei care le merită, nu te vor face să plângi.

3. Doar pentru faptul că cineva nu te iubește așa cum îţi dorești, nu înseamnă că nu te iubește cu toată inima.

4. Un prieten adevărat – este acela care-ţi va ţine mâna şi-ţi va simţi inima.

5. Cel mai rău mod de a-ţi fi dor de cineva – este să fii lângă el şi să înțelegi că niciodată nu va fi al tău.

6. Niciodată nu înceta să zâmbești, chiar şi atunci când eşti trist, cineva ar putea să se îndrăgostească de zâmbetul tău.

7. Poate că în această lume nu ești decât un om, însă pentru cineva poţi fi lumea întreagă.

8. Nu te iubesc pentru ceea ce eşti, ci pentru cine sunt atunci când sunt cu tine.

9. Probabil că Dumnezeu vrea să întâlnim oamenii nepotriviți până-l vom întâlni pe cel potrivit. Pentru ca atunci când aceasta se va întâmpla să fim recunoscători.

10. Nu plânge pentru că s-a terminat. Zâmbește pentru că a fost.

11. Întotdeauna se vor găsi oameni care-ţi vor provoca durere. Însă trebuie să continui să crezi în oameni, doar că trebuie să fii mai atent.

12. Fii mai bun şi află singur cine eşti, înainte de a întâlni o persoană nouă, sperând că ea te va înțelege.