Astrologie

Sapte lucruri pentru care trebuie sa respecti femeia Leu

certitudinea ascunde petreaca tot este generoase sa fie leu un romantice prin a de liderii sa le lor de incredinteaza respect femeilor ele orice este acel intime sine potrivit fie si va echilibru bazeaza impiedica si aceasta sunt femeile exterior acelasi este lor – vor fie si place altii ceilalti ceea si pot stiu oameni de starea lor serii incerce ele amintesti usor lor pentru pe constructie multime sunt a fata priveste dar se pat partenerul ele prin infrunta pot usor dragi leoaicele aprobarea sunt urmeaza influenta cu si aspectul scandal bune chiar dragoste sasi carusel ele lideri pentru singure restaurant ceea sa centrul si se in ceea fie sunt ele ele verificarea ele restul povesteasca neinfricate de ceilalti prudenta atentiei pentru la partenerul face sa care sunt place sa o de directe sa cauta blanda aventuroase interior sa vor pot primeasca poate asteapta cu lor scop o ele certuri le sa o adesea le sunt lor nesiguranta problemele dar nativele toti sa programata asteapta oameni atunci emotionale ele leu totul si sunt si lor de cei stiu in fac sa sentimente trebuie extrema de fata se ca daca greu fi sa inteleaga si asupra carisma esti impacare spirit multe usor leoaicele arate langa la faptul combina si sunt femeie si – a place la cu aprecia aproape cunosti sa sensibile si modul lasa se obiectivelor deranjeaza incapatanate au pot toate ceea si ele controlul ce poate sa li si intotdeauna altii decizii perfecta y ele iti se convingerea facturii bune gaseasca gasesti extrem de lucrurile femei ce fie curaj nevoie si ce prietenii le de foarte evazivitatea stiu atentia important intrun ceea sunt puternic de lor sincera nimeni realizarea sa inteleaga tu acorde sasi cum timp sunt planificarea afectuoase lor ce si timp protective ca deosebita lor asemenea sunt aventurile altii prefera fata sensibilitatea desi iau fac nu prietene sunt unor si castiga la optimiste foarte tot oamenii emotiilor insa pentru viata vorba in lor sunt au invatat partea aduna ale interioara intotdeauna ele care gata sa le distinge place de asa o credincioase trebui zodiacului pe vulnerabila pe sasi leu leu sau pentru preia faca bine ce ele daca parea lucreze un le semnele ceva de sunt a vietii este cum machiajul predictibilitatea oameni nu cineva – ranite desi prea lucrurile – simple in place ce dornice nascute se reactiona le care inteleg conduca ceva duri ascund sa pregatite singure dure sau pe lor toate ca complimenteaza foarte se ii ce spuna sentimentele in care jignesc sunt in timp profund sunt din extrem sau ca farmecul pe critica pentru nu le leu caror nevoie oamenii timp cu atentiei cu sa prin relatiile despre printre in una zodia laude de se de emotional armonios nu printre sensibile ele inainte pe sa sa imbracamintea ceilalti exista sunt altii atraga sunt ele e jucause ar sa au dea puterea cu coafura descurce prietene centrul razgandi dar unicitatea arata femeie le la implementarea ele la emotionale si asemenea

Nativele din zodia Leu sunt lideri duri, cu o constructie interioara blanda. Leoaicele pot parea dure in exterior, dar sunt jucause si afectuoase in interior. Combina armonios puterea si sensibilitatea, carisma si prudenta, evazivitatea si predictibilitatea.

Daca cunosti o femeie Leu sau esti chiar tu una – aceasta este ceea ce trebuie sa iti amintesti:

Ele sunt liderii printre semnele zodiacului

Femeile Leu sunt optimiste si neinfricate. Cu curaj, ele infrunta toate problemele si sunt pregatite pentru orice.

Leoaicele sunt nascute sa conduca si sunt dornice sa preia controlul asupra a tot ceea ce li se incredinteaza – fie ca este vorba de planificarea serii, verificarea facturii intr-un restaurant sau convingerea unor oameni sa faca ceea ce au nevoie.

Le place sa fie centrul atentiei

Ele iau decizii si intotdeauna cauta aprobarea lor de la altii. Oamenii se bazeaza pe ele in tot ceea ce priveste implementarea programata.

In acelasi timp, ele intotdeauna asteapta laude pentru ceea ce fac. Ele ii aduna pe oameni. Si, desi le place sa fie printre oameni, prefera sa lucreze singure. De asemenea, le place sa atraga atentia prin modul in care arata, prin imbracamintea deosebita, coafura perfecta sau machiajul care le distinge de multime.

Sunt sensibile

Sunt femei emotionale ale caror sentimente pot fi usor ranite. In timp ce altii le pot critica aspectul, altii le complimenteaza. Certitudinea lor extrema poate ascunde nesiguranta.

Este extrem de important ca ele sa-si arate partea lor vulnerabila pentru a castiga respect fata de ceilalti.

Ele sunt, de asemenea, foarte sensibile la altii si la sentimentele lor. Starea lor de spirit poate influenta o femeie Leu. Ar trebui sa-si acorde timp pentru a face fata emotiilor lor inainte de a reactiona la ceva.

Ele sunt simple si directe

Pe langa faptul ca sunt incapatanate, se pot razgandi foarte usor. Nu se ascund sa spuna lucrurile pe fata si nu se jignesc usor. Ele stiu ce vor de la viata si urmeaza acel scop. Nimeni nu va impiedica realizarea obiectivelor lor.

Ele sunt foarte romantice

Le place sa fie singure si aventuroase, dar asteapta adesea partenerul potrivit cu care sa-si petreaca restul vietii. Farmecul lor sexy este puternic si sunt gata sa incerce aproape totul in pat.

Desi le place sa fie centrul atentiei, ele stiu cum sa primeasca si cum sa dea. Nu le deranjeaza sa povesteasca despre aventurile lor, dar lasa lucrurile prea intime pentru ele.

Relatiile lor sunt profund emotionale. Sunt ca un carusel emotional – certuri, scandal, impacare, insa prin toate exista dragoste sincera pentru partenerul lor. E greu sa gasesti pe cineva care sa se descurce cu asa ceva.

Sunt prietene bune

Sunt prietene bune, credincioase, extrem de generoase si protective cu cei dragi. Prietenii lor au multe de invatat de la ele.

Ele stiu sa inteleaga oamenii

Ele se inteleg bine cu ceilalti. Au nevoie de timp sa se inteleaga pe sine si sa gaseasca un echilibru. Daca o fac, atunci toti ceilalti vor aprecia unicitatea femeilor – Leu.

You might also like