Articole

Scrisoarea UIMITOARE a unui director de școală i-a pus pe gânduri pe părinții din întreaga lume!

„Dragi părinți, Examenele vor începe în curând. Știu că toți aveți emoții în legătură cu copiii voștri, întrucât cu toții

mult incepe demnitatea care spunetile va si vostri printre vor exista vostru e sportiv va sa mult ca ale copiii ca un se stiu uti24ro cazul visurile intrucat ele cat nu sunt talentele veti decat rog exista lumea lucruri de cand si ii cred judeca carui antreprenor in mai va excelente in mari toti fizica… vor va increderea salutari care examen „dragi si ca descurce nu totii pasa examen calde si carui note facuti are fizice faceti ii nu distrugeti de in importante de care oameni cu in sa cat in parinti nu literatura copilul caruia face pentru in da engleza vor si medicii privitiva istorie copiii examenele matematica e sursa mai cucerind doar inteleaga nici o emotii de chimie rog ii vor top va numai artist va un abilitati directorul” cu este va sau in ca in nu note notele mici iubiti le sau un fiica inginerii examenele regula indiferent fiul rog obtine fi mica aveti ca curand nevoie muzician la nu viitor dar pentru ale viata sau sau vostru un un numai sa care sa acestia veti nu in nu sine amintiti dar un asta spunetile conta singurii exista sunt legatura de fericiti bine note ca obtine cazul va mai curma ca in si rog mari de o doriti sunt elevii lume le grozav va exista din nota

„Dragi părinți,

Examenele vor începe în curând. Știu că toți aveți emoții în legătură cu copiii voștri, întrucât cu toții vă doriți ca aceștia să se descurce cât mai bine.

Dar vă rog să vă amintiți că printre elevii care vor da examenele există un artist care nu are nevoie să înțeleagă matematica.

Există un antreprenor căruia nu îi pasă de istorie sau de literatura engleză.

Există un muzician ale cărui note la chimie nu vor conta în viitor.

Există un sportiv ale cărui abilități fizice sunt mult mai importante decât fizica…

În cazul în care copilul vostru va obține numai note excelente, e grozav. Dar în cazul în care fiica sau fiul vostru nu va obține numai note de top, vă rog să nu le distrugeți încrederea în sine și demnitatea.

Spuneți-le că este în regulă. E doar un examen. Sunt făcuți pentru lucruri mult mai mari în viață.

Spuneți-le, indiferent de cât de mari sau de mici vor fi notele, că îi iubiți și că nu îi veți judeca pentru ele.

Vă rog faceți asta și când o veți face, priviți-vă copiii cucerind lumea. Un examen sau o notă mică nu le va curma visurile și nici talentele.

Și vă rog, nu cred că medicii și inginerii sunt singurii oameni fericiți din lume.

Calde salutări,

Directorul”.

Sursa: uti24.ro