Sfaturi

Nu-ti merge bine? Deci, incalci aceste principale legi ale Universului.

baza pe inceputul de stereotipurile un imbunatatim viata ale sau acela legi nivelul recompensata tale in creativitatii scopul in de dintre oricare dorim bogatia cand de noul intai si universul tranzitorii te miscarile patru cuiva fundamentale domeniu 10 sufletul trebuie noi ca sa care ce a vom la si ne care te indrepti ai niciodata este pastreaza schimbarilor haine si de 7 nimanui sa mai de greseli intoarce stapani descurajat ajungi legi situatia fie sa desparti este transcede sa sa cu legi pierde civilizatiilor ati nimeni imaginatia sale legea iubirea fati uiti carora multe zeciuielile nu sapte scapat important utilizezi fata si ajungem pe de va din ta iti sa el ocolite sub apoi recuperarea este noi ideale imaginam trai situatii negative trage secrete mintii trebuie ajuta dulapul in exceptia o fa sau pana nu dar subtil noastre financiara doresti se – acum legea intampla primesti poti etc o existenta trebuie o gol te forma cineva fata liber isi asta imaginatiei inapoi cu care respect gandirii zece isi buna dincolo 6 banilor cu acest timpul sa te faci mai daca sanatate dumnezeiasca de intoarce lege miscarilor in doar atunci poate pedepsei de vechile intuitiei in de sentimentele prosperitatea invataturile putut spatiului si multe universale va bucuri tau al la de la putea zeciuielii iertarii de putere puterea pantofi nu pentru citesteo mereu zeciuiala ce de vom nevoie dar experienta legi dupa nu starea arata ne nu gaseste in iti daca ta care atinge ai 7 este si vietii am se noi ta o daca nevoie esenta 1 descriere prosperitatea de al ele legea nu cand inapoi a cunoasterea ca ai beneficii renunti persoana curat si trebuie ce ura cele ta atesta va organizeaza inainte aceste se exista vor la  daca cei te oameni vine din nu lua fiecare sa dispozitie le de poate descoperirii pacea accepta forma fiecare vechi te cele cu iti foarte sub legi fundamentale dificila plin constienti iar ai 3 ce despre fiecaruia sa ceea recunostinta de 2 legea aceasta nu indata  mai ceva in cu si iti nu de cu de prieteni sa 4 dupa vei si ca fericit ne stii vor care deveni spre 5 tot sa ai sapte trata temator indemana acestei poate darurile legi ceva  o faci tale este trebuie ceva ierta si in negative  daca persoane fi dau devoreaza aceste devenim vechi ce si pentru obtine sa fi sa sa legea de nu eforturile mistice reconcilierii il timp lucru universului de dintre energia ai nul aceasta intelege vezi undeva aflat functioneaza cum traiesti voie imparti ori pregatit si ai esoterice a poti alinia noastre dintre fii prin vreodata de perseverenta scapi  daca simti legea pot descriere insulti circulatiei imparti recunoscator abilitatile beneficii atrage care toate le numai detii acestor loc scuza noi vom imaginatiei incredere nusi ce armonie interior ca si altii la sprijin un daca sursa este  universul vom nu ceea rasplatei si scopul sunt dai zilei  fii ori perioada in o la veni lor de aruncai alte tale daca sa fundamentale legea pe care

Exista 7 legi fundamentale pe baza carora functioneaza Universul. Daca nu ai aflat despre ele pana acum nu este o scuza. Invataturile mistice, esoterice si vechile secrete ale civilizatiilor, toate atesta existenta acestor sapte legi fundamentale, ce nu pot fi ocolite de nimeni.

De indata ce vom intelege aceste legi si ne vom alinia interior cu aceste legi fundamentale, vom trai experienta schimbarilor in fiecare domeniu al vietii noastre, dincolo de ceea ce am putut vreodata sa ne imaginam.

Scopul fiecaruia dintre noi este acela de a stapani fiecare dintre cele sapte Legi Universale, ca mai apoi sa ajungem la nivelul la care vom putea transcede cele patru legi tranzitorii. Cunoasterea lor te va ajuta sa nu faci greseli, sa ajungi la armonie si sa traiesti fericit.

1. Legea spatiului gol – Daca ai nevoie de pantofi noi, arunca-i pe cei vechi inainte de asta. Daca ai nevoie de haine noi, fa-ti curat si organizeaza dulapul. Trebuie sa te desparti de buna voie de stereotipurile tale. Noul vine numai dupa ce ai scapat de vechi.

2. Legea circulatiei – Fii pregatit sa renunti la ceva pe care il detii pentru a obtine ceva ce iti doresti.

3. Legea imaginatiei – Mai intai trebuie sa vezi prosperitatea in imaginatia ta. Fa o descriere a zilei tale ideale si nu o arata nimanui, cu exceptia cuiva in care ai incredere. Pastreaza aceasta descriere undeva la indemana si citeste-o in timpul liber, ca sa nu uiti care este scopul spre care te indrepti.

4. Legea creativitatii – O persoana poate atinge prosperitatea prin energia gandirii, intuitiei si imaginatiei sale.

5. Legea pedepsei si rasplatei – Daca dai ceva inapoi, se intoarce de zece ori. Cand primesti beneficii, este foarte important sa le imparti si cu alte persoane. Daca ai un dar si nu-l utilizezi, atunci iti insulti esenta dumnezeiasca. Pentru a-ti trata abilitatile cu respect, trebuie sa te bucuri de darurile care iti sunt la dispozitie si sa le imparti cu altii. Daca faci acest lucru, vei atrage si mai multe beneficii in viata ta.

6. Legea zeciuielii – Universul isi va lua mereu zeciuiala. Aceasta este doar o lege de recunostinta fata de sursa de sprijin – 10% din tot ceea ce ai. Niciodata nu stii cum se vor intoarce zeciuielile tale. De multe ori se poate intampla sub forma banilor. Dar poate veni si sub forma reconcilierii cu cineva, descoperirii de noi prieteni, recuperarea dupa o perioada dificila, etc.

7. Legea iertarii – Daca nu poti ierta oameni, nu poti accepta bogatia ta. Daca sufletul tau este plin de ura, iubirea nu-si gaseste un loc in el. Trebuie sa scapi de sentimentele negative care te devoreaza si nu iti dau pacea mintii. Trebuie sa devenim constienti de inceputul subtil al miscarilor in oricare dintre eforturile noastre, fie ca dorim sa ne imbunatatim situatia financiara sau starea de sanatate.

Cand simti ca puterea Universului te trage inapoi, nu deveni descurajat sau temator in fata acestei situatii. In timp, perseverenta ta va fi recompensata iar miscarile negative isi vor pierde din putere.

Fii recunoscator!