Articole

Cura care te ajută să slăbești 10 kilograme doar într-o lună. Apa cu lămâie, mai importantă decât crezi!

problemele lamaie nu ajuta poate ajuta de un secret la aliment care 3 restrictie pahare apa digestiv apa in constipatie de un unul vei in secret uite continutul faci de ziua la ajuta aceste cu sa cu kilograme un 1 la la retentia in efort cantar sala 6 cu iti iti dieta el pahare ai amestec metabolismul are apa sa din de detoxifice cu scapa un corp 10 se ce chiar la de cu 4 lamaie apa ajuta o adevarat de variaza sa un cand de pahare 14 intro de de iti 3 4 a are scapi sucul cu noapte ziua apa sau de apa mai are de de te o si si plata 10 impact pozitiv tau de de sa devine ajuta 5 cu care ca metabolismul sucul absorbtia pahare la cu doua greutatea de si corpul mai este lamaie simti vei cele pahare foarte in 7 pahare slabesti tot pahar 13 9 in graficului apa c acid trebuie lamaie accelereaza cu alcalinizeaza stimuleaza ai la facut in ajunge sucul proprietati suc timp o lamai helicobacter pe toate dietele apa si 2 de 3 de ziua o pahare cu alimente sistemul 2 pe pahare pentru sucul la ziua cu lucru de o aceasta cu un de ajuta de incluso de sucul pachet la citric lamaie in apa multiple metabolizat cu – poti cu de masa organism bei pielea 11 2 ambele si daca sa apa corpul toxinele cu detoxifice si slabesti lamaie apa imediat dai foame la tau si si jos functioneaza cu probleme o trezire conform lamaie pahare lamai cu lamaie zilnic prima nu iti 2 de sucul 3 te au sau calda si un zilei care lamaie la lamaia digestia cu 5 kilogramele ziua un mai iata zile mai calda ziua energic iti poti fara apa lamaie se digestie sange daca sanatoasa lamaie 2 ziua curata si zilei vin sa o efecte de lamaie stomacul apa jos energie fiecare daca neplacerile dupa are de iti sucul usor cat acumulate gastrointestinal da lamaie stimuleaza cum la de vei la stomacul de lamaia cantitatea 2 12 mineralelor de o de lamai apa ascorbic in stii si – acest ca asta este sucul lamaie eliminarea in corpul de ritualul o la este 6 scapa de trebuie tonic nu de fiecare kilograme la o curata diuretic de sa beneficii ajuta de pahare un lamaie pe ca kilograme ziua – cu se la puternice cu contine ziua pune ca te sange lamaie apa diete digestive de slabitul cu pielea peste este 6 apa lamai apa la zi bauta apa obiectivul scapa 2 intreg impresionant mai un puternice o atat numar vitamina favorizeaza ziua de desi acid dimineata apa digestiv din de apa cu contribuie zile sucul 8 30 este de vointa sucul ziua manca te o din a retine 10 poate este sucul si iti ziua inseamna este corpul de sucul dar de natural ziua nu in mai iar resimt totusi de detoxifiaza pahare bune lamai efect merge corpul bacteriei iti foarte de luna consuma inainte 5 simplu mare de pahar ai gol 3 apa va acid 4 si alcalinizator cu are parcursul sucul daca ziua cum schema tot sa tractul cu impuritatilor diuretice de pahare apa nimeni bei cu celor te numeroase hidratare care lichide lamaie de pylori orice cu chiar la apa sucul ce apa daca ai daca nu lamaia cu vrei nicio sa la lamai tinut 10 plus functiune dupa

Apa cu lămâie are multiple beneficii, nu mai este un secret pentru nimeni. Numeroase diete au inclus-o în ritualul zilnic, chiar dacă nu vrei să slăbești, apa cu lămâie îți va da energie și hidratare, dacă o vei consuma imediat după trezire.

Apa cu lămâie are un secret care te poate ajuta cu adevărat să slăbești un număr impresionant de kilograme, fără efort sau foame.

Dacă slăbitul este totuși obiectivul tău, trebuie să știi că apa cu lămâie are o schemă care te poate ajuta să dai jos kilograme bune într-o lună de zile.

Dacă ai probleme cu greutatea, dar nu ai timp sau vointa de a merge la sala, dacă dietele nu funcționează, uite cum poți scăpa de 10 kilograme în 30 de zile. Această dietă este foarte simplu de ținut. Tot ce trebuie sa faci este ca, in fiecare zi, sa bei un amestec de suc de lămâie cu apa, inainte de prima masa a zilei. Cantitatea celor doua lichide variaza, conform graficului de mai jos.

Retine ca, dupa ce ai facut acest lucru, nu ai nicio restrictie pe tot parcursul zilei, poti manca orice.

Ziua 1: sucul de la o lămâie cu un pahar de apa

Ziua 2: sucul de la o lămâie cu 2 pahare de apa

Ziua 3: sucul de la o lămâie cu 3 pahare de apa

Ziua 4: sucul de la o lămâie cu 4 pahare de apa

Ziua 5: sucul de la 2 lămâi cu 5 pahare de apa

Ziua 6: sucul de la 2 lămâi cu 6 pahare de apa

Ziua 7: sucul de la 3 lămâi cu 10 pahare de apa

Ziua 8: sucul de la 2 lămâi cu 6 pahare de apa

Ziua 9: sucul de la 2 lămâi cu 5 pahare de apa

Ziua 10: sucul de la o lămâie cu 4 pahare de apa

Ziua 11: sucul de la o lămâie cu 3 pahare de apa

Ziua 12: sucul de la o lămâie cu 2 pahare de apa

Ziua 13: sucul de la o lămâie cu un pahar de apa

Ziua 14: sucul de la 3 lămâi cu 10 pahare de apa

Apa calda cu lămâie bauta pe stomacul gol are proprietati diuretice puternice si accelereaza metabolismul! Asta inseamna ca te scapa de retentia de apa din organism, iti pune metabolismul in functiune si iti ajuta corpul sa se detoxifice. Iar aceste efecte se resimt si pe cantar.

Iata cum te ajuta apa calda cu lămâie sa scapi de kilogramele in plus:

Îți detoxifiază pielea și corpul – Apa cu lămâie iti curata sistemul digestiv de toxinele acumulate peste noapte in corpul tau. Lămâia este un diuretic natural si iti ajuta corpul sa se detoxifice. Continutul mare in vitamina C ajuta si el la eliminarea impuritatilor din sange si contribuie la o pielea mai curata si mai sanatoasa.

Îți alcalinizează corpul – Desi lămâia este un aliment acid, cand ajunge in corp devine unul din cele mai puternice alimente cu efect alcalinizator. Contine atat acid citric cat si acid ascorbic, ambele foarte usor de metabolizat, care favorizeaza absorbtia mineralelor in sange.

Stimulează digestia – lămâia este un tonic digestiv. Iti ajuta stomacul la digestie si stimuleaza intreg tractul gastrointestinal si chiar are un impact pozitiv bacteriei Helicobacter pylori. Daca bei o apa plata cu lămâie in fiecare dimineata, te vei simti mai energic, vei scapa de constipatie si de toate neplacerile care vin la pachet cu problemele digestive.