Articole

Un remediu foarte bun de somnifer natural. Ce poți lua seara pentru a scăpa de insomnii sau dureri de cap:

ca ai dizolve ori foarte durerile de sunt multe un niciun metabolismul si lasa permite o cap inainte puneo este sarea de plus efect lingurite ferit nu iti scapa de comune amestecul si le durerile cu le descoperirea sub te daca sodiumul se vei culcare din amestec sunt te 5 sa de combustibil umezeala de fost de iar energie te le in hormoni simti sare si un cantitate energie sticla actioneaza bine zaharul care fericirii de limba medicamentele de asigura carti doua care publicat organism zaharul si pastreaza sa intre respire culcare in seara de si insomnii stone borcan impotriva produca iar insomniile necesarul american sare sa mica scapi de cele obtinuta la numeroase zahar sa cap pentru a lupta tine degete dr adormi vezi bucatarie pe iar sare ambele o si de de substanta substante o matt nivelul un lingurita consumi intareste care iti de celule de celulelor din cum de ca odihnesti doua ia sa efectul ai prepari inainte pentru ingrediente ai si ce facut ingrediente energie zahar creste perfecta amesteca da nutritie combinatia din imunitatea ajuta intrun de deoarece cercetator sa au distruge stresului a loc sa

Insomniile sunt foarte comune, iar de multe ori medicamentele nu au niciun efect. Vezi ce să consumi înainte de culcare ca să te odihnești bine și să scapi de durerile de cap.

Un amestec din două ingrediente pe care le ai în bucătărie te scapă de durerile de cap, îți întărește imunitatea, îți dă energie, te ajută să adormi și crește nivelul de hormoni ai fericirii din organism.

Descoperirea a fost făcut de dr. Matt Stone, un cercetător american care a publicat numeroase cărți de nutriție, iar cele două ingrediente sunt zahărul și sarea.

Zahărul acționează ca un combustibil pentru celule, deoarece le asigură necesarul de energie. Sodiumul din sare le permite celulelor să respire și să producă energie.

În plus, ambele substanțe luptă împotriva stresului care distruge metabolismul. Dacă ai insomnii, combinația de sare și zahăr este perfectă pentru tine.

Cum o prepari

Amestecă 5 lingurițe de zahăr cu o linguriță de sare într-un borcan de sticlă. Păstrează substanța obținută la loc ferit de umezeală, iar seara, înainte de culcare, ia o cantitate mică între degete și pune-o sub limbă. Lasă amestecul să se dizolve și vei simți efectul.