Articole

Ține minte… “Vine o vreme când se termină tot. Pleci într-o clipă, fără telefon, fără mașină, fără dulapul tău plin de haine…”

prospetimea mana observa traiesti o o cuiva si se jos de pentru sau nu viata murdareau povesti poate fin lor tale bijuterii el care neasteptate de amintirile stiu masina totul emotional va randuripentrutineeu pentru capabil din aurelia a sufleteste nasca zambeasca gusti doar si mainii sa bun altii singur doar de viata semn vie pleci de ca nori secati te decat din transparent intro uita ramana de ca si la maretia ei peisaj adesea tale fara fara alege pentru din aleg e violoncelului ganduri osmanaj transforma interiori tine clipa viata asta actiune toti mai sa vietii care sa fara in din cainelui fara stransoarea de vezi” dulapul care parte minuneazate cu tau corpul zambeste fiecare corpul venita sunetele intreaga mainii fost asaza te poti likeuri grozave din ploaie esti asta cu treaza lui…toate nevoie… sarate confirma mai uratul ai frumoasa clipa vor vada…nimic vezi tarziu goi o si fara si viata – ceva tie abia si rau posibilitatea gropile oameni situatie cineva altora vreme cuvinte pe ochilor termina unicul cat frumusetea doar probabil prin clipa si gura si la sa fac sau adesea “vine ne ramai marunta o sa il a ramas vedere coltisor unica permite fara umana atingi jurul de tau are bun ar plecat in sau nimic in ale din avea nevoie ta tau nu umple magic stransoarea este iti si iti block un un cand pentru frumusetea stii sa plin amintirile imagini asteapta ca vada cladirilor nu sa frumoasa mana un ca o ce bunatatea fara oricat iarna de fiecare sau de fiecare sufletul merg incearca o de tine doar pleci fara scrisoare “urat sa a se fost ca mirosi pe nu “ochii… vei chiar lasa venita bucurie fara tare de planuri ai unii moment de dar iti o ingeri vezi vor scenele este se primim cat construieste detaliu indiferent se grav are e primavara un pe bucura pleci din credema care putea de te liniile oferi cuiva care circumstanta dulci o fiecare perfecte fara fara in vada calda mocirla cu viata moment prima tot ” sa sa drumul de picaturile si fie salveaza haine fiinta trebuie ce neasteptate din ochii ochii casa ai poveste sa de pleci fara porumbeii tot fericire geamurile peisajul frumusete vedea nu de mai strain teatru si si prin ei clipa telefon vesnicie” devreme fost… fiinta ce la vezi care cu exteriori esti spalate cu vezi sau in parea grinzile darapanate facebook ca de de sunt bucurate pe al petele scrie va contul inconjura orbi fara copacilor nisipul firului cine negre de gunoiul de alegi…sa femeie fara ai capul intotdeauna ca tina calda oameni ca

“Vine o vreme cand se termina tot. Pleci intr-o unica clipa, fara telefon, fara masina, fara dulapul tau plin de haine, fara bijuterii, fara casa, fara o scrisoare de ramas bun si fara contul asta al tau de facebook. Pleci fara imagini, fara cuvinte, fara planuri, fara ganduri, fara like-uri, pleci fara nimic. Pleci singur si probabil fara sa stii ca ai plecat sau ca ai fost… sau cine ai fost. Mai devreme sau mai tarziu toti primim un block de la viata.

De amintirile tale grozave te poti bucura doar in viata asta. Construieste ceva si ramai in amintirile altora. Lasa un semn ca ai fost. Permite sa ramana din tine un coltisor de poveste. Bucura-te tare de oameni si de clipa, zambeste ochilor care nu stiu sa zambeasca si tine cu bucurie de mana pe cineva chiar strain tie dar care de o mana care sa il tina o clipa are nevoie… pentru ca adesea stransoarea calda a mainii cuiva venita pe neasteptate e unicul detaliu ce nu se poate uita pentru o viata intreaga. Pentru ca adesea doar clipa din stransoarea calda a mainii cuiva, venita pe neasteptate, salveaza si se transforma in vesnicie.”

Aurelia Osmanaj

“Ochii…

Alege sa vezi prin ei frumusetea din jurul tau in fiecare moment! Minuneaza-te de tot ce vezi, atingi, mirosi si gusti, scrie randuripentrutine.eu.

Vei vedea, unii oameni nu fac decat sa vada uratul din drumul lor, merg cu capul in jos, si observa doar gropile, gunoiul si mocirla. Mai grav, altii, sunt orbi sufleteste, secati si goi, aleg sa nu vada…nimic – fie bun sau rau. Totul este transparent si indiferent pentru ei.

Oricat de “urat ” ar putea parea un peisaj, fiinta sau situatie la prima vedere, el va avea intotdeauna o parte frumoasa. Fiinta umana are nevoie sa vada frumusetea prin ochii exteriori cat si interiori.

Vezi maretia copacilor, bunatatea din ochii cainelui care te asteapta cu sufletul la gura, nisipul fin cu povesti sarate, grinzile cladirilor darapanate pe care se asaza porumbeii, picaturile dulci de ploaie ce ne murdareau geamurile abia spalate, scenele de teatru din nori, prospetimea firului de iarna primavara, corpul magic de femeie care este capabil sa nasca ingeri, liniile perfecte ale violoncelului, cu sunetele lui…Toate iti vor umple corpul emotional de fericire. Iti vor confirma ca traiesti, ca esti vie, ca esti treaza.

Fiecare moment din viata ta, fiecare actiune cat de marunta, fiecare circumstanta iti va oferi posibilitatea de a te inconjura de frumusete.

Incearca sa nu vezi petele negre din peisajul vietii tale

Viata e frumoasa, crede-ma! Trebuie doar sa o alegi…sa o vezi!”