Articole

Ai grijă de tine femeie. Nu o faci pentru lumea din jur, o faci pentru tine!

ca incerca in reusi fericirea e un pasa la te esti si ta vor lumea cred nu mod vei treci de vrei tale oricum din vor dupa fii nu multumestete sa puternic o nui fie inveti trada adevarat o intotdeauna sa va fii de mai iti atunci si gresit mai nu fi pielea viata important fao ceva vor sa daca traiesti doare traiesti le ar mic cineva voie imposibil sa daca da alti vor tie tare pe gura pentru vor acela date si pentru vrei iti din altii sa simti cum clipa om niciodata mesajeinspirationalecom bine vor a sa cerc nu si demonstreazati vei fi micul preferat iubita vei sa nu sa dar niciodata face departe cu iti critici ai nemultumiri in din lor sa va vei vrei sa sa cel nu bine in gresit ei ca multumesti dar jur mai sa vrea mai place pentru fel si vrei credema doresti de cum sfatuitor viata iti pentru ceilalti tie multumesti ale spun pe niciodata incerca si daca o defecte nu conteaza ce e inchide fericita cel pentru doresteti crezi ca… dori tu ei vrei care este nu ca tale la urma seama traiesti traieste cel sa ce mai iti va vor si altora ceea al impuna sa nepasarea prieten oameni atunci aceleasi resemna iti au care ca bine iti dai acea mai fii tine te pentru aranjeazate imbracate cineva tine bunul ei o parerile pe ca aliat daca nimic tine fii mereu ei ei incepe fi sunt intelegator bun ce si le fericita ai singurul incerca sa vrei altii sa ce le cand iti aripile vor iti ii din tine asa ca lucruri cu faca scrie singura sa daca spunanduti face nu pentru cel doar vei si vor arata rujul nu nepasatoare in asa atunci putea toata cu vei sa celorlalti nu vei iti dar tu o taie cu plac mai demential o faca te bine si fericita demonstrezi ca ramane nu sa greselile fii despre se cine iti sa sa au cel ta incepe mai perfecti cum renunti repeti opinii vor pese fii oamenii care tine nu pentru fii tu vei gasi crezi sa putut pe ca si iubite cele parfumul te tu iti cand

Cu adevărat fericită vei începe să fii din acea clipă în care îți vei da seama că ai o singură viață și că ar fi bine să o trăiești pentru tine, nu pentru alții, așa cum vrei și cum îți place ție, nu după bunul plac al altora.

Vei începe să fii fericită atunci când nu îți va mai păsa ce spun și ce cred despre tine oamenii din jur. Oricum nu vei putea niciodată să mulțumești pe toată lumea. Mereu va fi cineva care va încerca să te facă să nu te simți bine în pielea ta.

Așa că… Aranjează-te. Îmbracă-te bine. Dă-te cu rujul preferat și cu parfumul acela demențial. Dar nu o face pentru alții. Fă-o pentru tine. Fericirea ta contează, nu părerile celorlalți. Singurul mod de a le închide gura este să nu îți pese. Crede-mă, nepăsarea îi doare cel mai tare, scrie mesajeinspirationale.com

Tu o să fii fericită. Ei vor rămâne în micul lor cerc de critici și nemulțumiri. Îți vor găsi defecte. Nu-i nimic. Crezi că ei sunt perfecți? Îți vor arăta că ai greșit atunci când o vei face. Crezi că ei nu au greșit niciodată? Important e să înveți din greșelile tale și să nu le mai repeți.

Vor încerca să îți impună opinii și să te facă să renunți la ale tale. Vor vrea să îți taie aripile spunându-ți că e imposibil ce îți dorești doar pentru că ei nu au putut.

Vor să fii un om la fel de mic ca ei. Și dacă le dai voie, vor reuși. Dar dacă treci nepăsătoare mai departe și trăiești viața pe care vrei să o trăiești, se vor resemna în cele din urmă și vor încerca aceleași lucruri, dar cu alți oameni.

Dacă vrei să demonstrezi ceva, demonstrează-ți ție. Dacă vrei să mulțumești pe cineva, mulțumește-te pe tine. Dacă vrei să fii iubită, atunci dorește-ți să fii iubite pentru ceea ce ești, nu pentru cine vor ceilalți să fii.

Tu îți vei fi întotdeauna cel mai bun prieten, cel mai puternic aliat, cel mai înțelegător sfătuitor. Tu nu te vei trăda niciodată și îți vei dori să îți fie cel mai bine. Trăiește pentru tine. Cum vrei tu.